Tisdag

Ja då va man tillbaka på jobbet igen då. Va ju till stan igår för att träffa läkaren på specialistmödravården. Det gick bra. Fick svar på alla mina frågor. Kommer att måsta förlösas i Sundsvall pga av min sjukdoms historia som gör att mina värden inte är så bra. Så dom vill att jag ska vara nära till labb för att kunna fylla på både blod och trombocyter och för att jag ska vara nära min  specialist läkare på hematologen. Och så pratade vi lite om hur det skulle bli om det skulle bli akut, ska jag åka ambulans in osv. Men som sagt det kändes bra allting. Och när vi ändå va där så fick vi en rundtur på både förlossningen och bb. Va jätte fina lokaler. Alldeles ny renoverat. Men jag måste säga att jag helt plötsligt blev j*vligt nervös inför förlossningen. Belv så himla verkligt lixom när barnmorskan visade rummet, lustgasen, badkaret osv hahhaha. Det blev, shit, jag ska f*n föda snart. Jag vill inte!!! *skratt*
Och så frågade hon hur jag hade tänkt med bedövning och sånt och jag har som inte riktigt börjat tänka på det än. Men det är nog dax att börja göra det. Måste prata med bm nästa gång jag ska dit. Man vet ju aldrig, Liten kan ju komma när som helst.
Måste ringa till försäkringskassan oxå och höra med dom när man får något besked om ersättningen för sjukskrivningen. Har ju som inte direkt råd att vara hemma om jag inte får nån ersättning. Då är det väl bara att jobba tills dom får bära hem mig. Eller på sjukan. Är ju så jäkla svårt med försäkringskassan nu för tiden.
Nej nu måste jag jobba vidare. Fakturor att skicka. Ha en bra dag alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0