Åh va bra....

Så bra den va... Riktig myskänsla i magen.....


.

                                                                                     


                                                                                                     Älskar dig Göran!!!!!!!!!!!

Själv :-(

Ja då va jag själv då. Känns inte så skönt som jag hade trott haha. Saknar redan min baby. Första gången jag är ensam hemma i huset på kvälls tid oxå. Första gången jag ska gå och lägga mig själv. Och som sagt så känns det inte lika skönt som jag trodde haha..... Kan ju bero på att det hänt nåt litet som inte är så bra idag... Men jag återkommer om det. Kanske...

Nej nu ska jag nog titta på lite film innan Idol. Har hyrt P.S I love you... Hört så mycket bra om den..
Ha en bra kväll alla. (precis som om det är många andra hemma än jag en fredag kväll *fniss*)

För att lätta mitt samvete...

Jag är en person som måste säga saker högt, och gärna till flera stycken så det ska kännas lite bättre när jag tex tagit ett svårt beslut, eller att jag inte kommer att göra nåt som jag tänkt. Så nu får ni ta del av fredags ångesten lite.
Hade tänkt träna idag på lunchen. Har tagit med träningskläder och allt. Men nu har jag insett att jag glömt både deo och underkläder. Och jag hinner inte både hänta grejerna och träna på lunchen, så det får bli på måndag istället. Har så dåligt samvete för att jag inte tränat på hundra år och då blir det som jobbigt när man tänkt nåt och det inte blir så. Men det känns lite bättre nu när jag lättat mitt hjärta hahaha. Och eftersom jag sagt till er nu att jag ska träna på måndag så får jag ju verkligen skämmas om det inte blir av *skratt*

Äntligen fredag!!

Gud va skönt det ska bli med helg... Skönt att få sova lite längre än till halv sju en dag hahaha.. Ikväll ska älskling på nya Bond och sen på krogen med grabbarna, så jag ska för första gången på väldigt länge ha en kväll helt för mig själv. Ska bli superskönt faktiskt. Ska jag köpa den dip jag vill, chipsen jag vill och hyra en riktig tjejfilm som jag aldrig får se annars. Och så blir det nog lite Idol oxå. Kan det bli bättre?? :-)

Igår kväll va jag och Selma på kurs igen. Börjar bli riktigt kallt nu att vara utomhus i två och en halv timme. Och Selma tycker inte om att sitta nu när det är så kallt, vilket gör det lite svårt ibland... Johanna, har du nåt tips? Ska jag bara låta henne vara eller tvinga henne att sitta fast det är flera minus grader och hon inte har nåt hår på magen?? :-(
Va inte så bra igår på kursen heller. Så flummigt. Blev som inge riktigt gjort tycker jag. Hoppas det blir bättre nästa gång.
När jag kom hem gjorde älskling iordning fika och så tittade vi på Medium, och sen tappade vi upp ett skumbad och
kröp ner tillsammans. Så himla mysigt. Så skönt med tid för bara mig och Göran vilket inte händer så ofta nu för tiden. Gick tyvär och lade mig lite senare än vanlgt igår så jag är lite extra trött idag, men det va det värt :-)

Nej nu ska jag åka och köpa fika åt grabbarna. Ha en super bra dag alla!!!

Kram

Snö

Det snöade igår kväll. Och imorse när vi vaknade så låg det kvar. det är vitt på backen. Förstår ju att det anatgligen inte är här för att stanna, så man får passa på att njuta medans det går. Det är ju mysigt. Får en speciell känsla i kroppen när första snön kommer. Då är det snart jul :-)


Till hallen...

Dom här sakerna skulle passa väldigt bra i min hall. När den är färdigmålad vill säga hihihi.. Och det verkar ju ta ett tag..ler..

                                             


Snart är det House

Snart blir det dr House för hela slanten. Hur bra serie som helst :-)

Va på tillväxtsultraljud idag. Och det såg bra ut. Låt lite lite under kurvan men annars såg det bra ut. Vägde mig oxå, och jag hade gått upp 7kg. Är det mycket eller? Har ingen aning *skratt* Har fått alla tider nu oxå fram tills bf. Ska på ul var fjärde vecka. Kommer att vara en flitig besökare på mödravården. För tiderna jag fått hos barnmorskan är inte samma dagar som ul. Men men hahaha.. Tur att man jobbar i stan nu iaf annars hade det kunna bli jobbigt.

Vad tror ni att det blir förresten?? KIlle eller tjej??

Sov gott alla!!

En till tävling





"Jag tävlar om ett valfritt plagg ur Hej Baby´s sortiment Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

Tävling




Jag tävlar om ett valfritt smycke hos Dreams of Pearls Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

Iiiihhh :-)

Det snöar!!!!!!!! Första snön började att falla när jag gick på jobbet imorse. Måste ju säga att det är lite mysigt ändå :-)

v25

Kroppen: Placeringen av livmodern är vid denna tidpungt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på MVC för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 140-150 och hjärtljudet låter som en galloperande häst.

Barnet: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Om man misstänker för tidig födsel kan mamman få cortisonbehandling för att påskynda lungutvecklingen. När barnet är fött måste det sedan behandlas på neonatalavdelning tills lungorna är färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.

Hemma

Ja då har man hamnat i soffan framför tv:n igen då. Märks att jag inte har slappnat av och vilat nånting i helgen. Är helt slut.. Skulle bara vilja beställa en pizza och inte röra mig ur fläcken på hela kvällen.. Skulle vara så himla skönt ;-) Men jag tror inte jag har råd. Vi får se. Göran skulle inte vara hemma förens efter halv sex typ så jag hinner ju fundera lite hihihi...

Igår sa Göran till mig att han trodde nog att jag vägde typ 85kg nu hahaha.. Men hallå, Så jävla fet är jag väl inte. Tror inte jag gått upp nå mycket alls faktiskt. Han sa att jag va som en elefant. Att mina fötter snart skulle bli runda utav all tyngd som elefanterna har. Men att jag va en väldigt söt elefant. Som en rosa söt elefant hahahaa..
Ska till barnmorskan imorrn så jag ska be att få väga mig då. Men jag tror verkligen inte att jag gått upp så mycket. Men som sagt, får väl se det imorrn. Återkommer med besked :-)


Härliga höst...

Så är höstfint har vi det på vår bro. Vad tycks??


Gissa var...

Gissa var jag sitter just nu... I soffan!!! Med min nya laptop :-) Måste säga att det känns helt ok hihihi... Är inte van med programmet bara, men det kommer väl.
Igår hade vi svärmor här på middag. Gjorde en supergod köttfärs paj med sallad till och till efterätt blev det en simpel äppel smul paj. Verkade iaf väldigt uppskattat :-) Blommor och en liten present fick vi oxå. Inte alls dumt...ler...

Har varit fullt upp i helgen iaf. Städat, tvättat, bakat, krattat hela tomten osv. Trodde att man fick "frikort" från vissa grejer när man va gravid, men så är tydligen inte fallet. Mmmm ;-)

Sitter precis och tittar på Ensam mamma söker. Helt otroligt vilka töntiga program man tittar på. Men visst är det härligt??!! ;-)

Hot mama :-)

Ja idag är det hot mama-stuket på Elin Jonsson. Kort kjol med höga stövlar osv...skratt... Och så magen som putar ut då så klart hahahaha... (lägg märke till ironin i hot-mama uttalandet)

  


Och här är Selma när vi gick på jobbet imorse. Riktigt mörkt på mornarna nu ni...


Lek med Selma!

Tog med oss Selma en bit ifrån där vi bor till en gammal fotbollsplan och busade loss. Älskar att vara lös och springa efter bollar. Söt-Stina där... Snabb som f*n är hon oxå. Ni skulle se henne hihhi..

    


Här är mamsen när hon bakar oxå :-)


Brrrr!!

Idag är det kallt. På riktigt hihihi. -4grader imorse när jag klev upp. Man har varit bortskämd för länge nu med att det varit varmt. Inte van. Brrr!!
Nu är min dator på väg hem till mig iaf. Va in på postens hemsida och skulle "spåra" den, och 05:10 imorse va den i Ånge och hade blivit sorterad. Så då är den ju här antingen idag på eftermiddagen eller imorrn :-) Hinner ju få den innan helgen iaf. Nice nice..ler...
Måste ringa till Olle här nån dag oxå. Min föredetta kollega. Tänkte fråga om han kan tänka sig att ta med min uniform ner på Midlanda nån dag. Måste lämna tillbaka den och jag vet inte riktigt när jag ska hinna åka ner och göra det. Hinner ju knappt med nånting tycker jag. Veckorna bara rinner iväg. Och snart är det jul oxå. Börjar redan känna lite julklapps-panik. Inte så mycket -vad ska jag köpa?, utan hur tusan ska jag ha råd med det hahaha..  Måste nog börja handla lite smått u så inte allt kommer på en gång. Inte för att det är lika kul men. Älskar att gå på stan i juktider när allt pynt och sånt är uppe. Hur mysigt som helst.


Organdonation

Idag har jag varit in på donationsregistret.se och fyllt i ett formulär som säger att jag vill donera mina organ vid dödsfall.
Både till donation och medicinsk forskning.
Om ni inte har gjort det, men känner att ni skulle kunna tänka er det, gå in och anmäl er oxå. Kan rädda liv!

Nästa vecka..

Nästa vecka när inte kidsen är hos oss ska jag passa på att titta på Sex and The City- filmen igen. OK, jag erkänner, tycker kanske inte att den va lika bra som serien. Men ändå hur bra som helst. Dom är ju så jäkla snygg hela tiden. Och så blir jag så avundsjuk på deras vänskap. Fick hela boxen utav älsklingen ifjol när jag fyllde år, och jag kommer ihåg när jag hade tittat igenom alla avsnitt på några veckor, va tomt det blev. Vem ska jag nu umgås med lixom hahaha. Helt sjukt att man kan bli så inne i en tv-serie :-)
Man kan som inte bli less att titta på dom. Precis som det är med Vänner oxå.

          Och den här karln är ju inte helt fel att titta på heller :-). Mannen identifierad, eller har jag fel????

Snygging på jobbet :-)

Har haft en snygging på jobbet alldeles nyss.. Jörgen Brink. Skidåkaren ni vet.. Riktigt nice. Superfina ögon :-)
Trevligt med lite ögongodis...

Sista minuten tävling



Tävla om en Triwa Bambini-klockan från [TRITONI.com]
Avslutas 22 oktober. Tävlingen hittar du hos [TUMADRE]

Jag längtar redan...

Jag längtar redan till jul. Jag blir som ett barn på jul. Älskar allt som har med jul att göra. Och vintern är ju inte så dum den heller. Lite för lång bara... Men det är ju som fint... Eller hur??!!






Utmanad

Utmanad av Madde!!

Hur fördelas sysslorna i hemmet?

1. Vem tvättar? Ja sen vi flyttade från lägenheten är det bara jag. Hur gick det till???

2. Vem diskar/plockar i och ur diskmaskinen? Älskling diskar. Plockar i och ur diskmaskinen gör vi båda två..

3 .Vem dammsuger/torkar golv? Dammsuger=Älskling Våttorkar=Me

4. Vem dammtorkar? Ja det är jag..

5. Vem sätter upp hyllor/tavlor? Tavlor kan jag sätta upp men annars blir det Göran. Efter att jag bestämt hur och var haha..

6. Vem sköter bilen? Mestadels Göran. Men jag tvättar det ibland ( väldigt sällan hihhi)

7. Vem stryker kläderna? Ja det är väl jag. Men det händer otroligt sällan.. Stryker mest gardiner och dukar..

8. Vem rensar avloppet? Ja inte är det då jag. Skulle inte göra det om jag så fick betalt..

9. Vem storhandlar? Ja nu för tiden är det oftast bara jag som gör det oxå..

10. Vem kastar grovsoporna? Tillsammans

11. Vem lagar mat? Bara jag. Kanske micro värma köttbullar och koka makaroner kan älskling göra vid kris hihihi..

12. Vem går ut med hushållssoporna? Ja jag vill ju säga båda, men skulle Göran se det här så skulle han säga att det bara är han...skratt..

Jag utmanar ALO och Johanna :-)

Mamma har varit på besök..

I söndags kom mamsen och hälsade på. Helt underbart. Tycker så mycket om när hon är där hemma och stökar runt. Synd bara att inte pappa kunde följa med oxå.
Så nu har vi bakat, sytt en gardin, plockat gran och tallris och lite annat. Igår va vi på stan en sväng oxå och fikade och gick lite i affärer. Super mysigt.
Och när vi kom hem hade vi fått en balja med älgkött som vi köpt. En halv kav. Hur bra som helst. Gjorde iording 23 påsar köttfärs, stekar och fileér. Kan inte bli bättre. Sparar ju en massa pengar och så är det ju dessutom super bra kött. Så nu är hela frysboxen nere fylld av kött, hembakat bröd och äppelbitar. Det ni. Vuxet va hahaha...

Ska till tandläkaren idag oxå. Har haft ont i käken/tanden i några dagar nu så jag tänkte väl att det är dax att beställa en tid. Va ju 1 ½ år sen jag va iväg sist oxå. Men det känns inge kul. Har ju f*n inga pengar. Men men. Har bokat hos en privattandläkare här i stan. Har ju ingen tandläkare här än, så nu får vi hoppas att den här tjejen är bra. Annars blir det väl till att testa nån annan sen.
Nej nu är det lunch.
Höres!!

Vill ha..

Jag och mamma va på stan en sväng igår och såg dom här på Lindex. Vill ha... Så himla söta :-)


Tävling



"Jag tävlar om "mitt första set" från
LiandLo hos Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED

Kompisar

Selam har haft kompis på jobbet idag. Mickes hund Thea har varit och hälsat på. Lite avvaktnade från början men sen blev det en jäkla liv :-) Så söta så. Selma är lite väl kaxig ibland bara. Tror att hon är ett lejon den lilla fjanten hihihi..

   

Trevlig helg nu alla!

Grått och trist..

Men bläh vilket tråkigt väder det är. Trodde jag skulle frysa ihjäl när jag gick på jobbet imorse. Det va ju 4 plus grader, men blåste som tusan och regnade. Kändes som det blåste småspik mitt i fejset. Värkte i öronen som tusan när jag äntligen kom på jobbet. Tur att det inte är så långt. Tar bara typ 20 min att gå. Rätt lagom så där på morgonen :-)

Satte upp den första delen av badrumsmöblerna igår som vi köpt. Satte upp spegeln och två lampor. Blev hur bra som helst. Tror verkligen badrummet kommer att bli superbra när det blir klart. Redan väldigt snyggt :-)
Får vi väl se om vi orkar skruva nåt mer ikväll eller om det får bli imorrn, LIte tråkigt att göra spnt en fredag kväll oxå. Då vill man ju mysa, eller hur?
Riktigt god mat ska jag göra ikväll oxå. Hur enkelt som helst men super gott. En sorts kycklingtacos.
Här kommer receptet om nån är intresserad hihihi:

I st grillad kyckling, Dela i bitar.
Blanda i en förpackning keso.
Skär en hög färska champinjoner och blanda i
och till slut ca en halv burk tacosås.
Lägg blandingen i valfria mjuka tacobröd och rulla ihop.
Lägg i en ugnssäker form, strö rivern ost över och in i ugnen ca 225grader tills det ser klart ut.
Servera med en god sallad och guacemole ( vet ej hur det stavas..ler..)

Mums! Superenkel och god fredagsmiddag....



Selma på jobbet. Ligger och sover och har det skönt :-)


Kan inte andas..

Alltså jag kan inte andas. Som igår när jag hade smällt i mig pizza till middag. Sen låg jag på soffan resten av kvällen och kunde inte andas. Det blir lixom för trångt. Super jobbigt. Hade ju som rälnat med att det skulle bli så framöver, men kanske inte redan.... Men men, får helt enkelt låta bli att äta så mycket hahaha...

Idag har jag inte haft mycket att göra på jobbet. Har mest surfat runt på nätet. Men säg inte det till mina chefer hihihi..
Tur att man inte har några pengar annars skulle man väl shoppa ihjäl sig. Finns så mycket jag vill ha. Men det är ju jul snart så man får väl önska sig lite grejer då :-)
Den här har jag bla önskat mig   Tycker jag verkar super. Har en termos i samma märke som är kanon.
Sen har jag sett det här oxå som jag skulle vilja ha Älskar allt som har med barba-familjen att göra hahaha. Hur gulligt som helst.
En annan sak som är nra som gör att jag inte kan shoppa loss så mycket är ju att vi inte vet könet på lillskroten.
Men vissa saker kan man ju köpa ändå ;-)

Tävling




Är med och tävlar om ett smycke hos www.dreamsofpearls.blogspot.com.

Superfina smycken till jätte bra priser.

Tävla du oxå!!


...

Sä här ser jag ut i vecka 23 iaf :-)


Nu ni...

Nu jäklar har jag köpt nåt som jag verkligen har velat ha hur länge som helst. Känns j*vligt jobbigt att ha gjort av med så mycket pengar, men som Göran har sagt. Du kommer ju att kunna använda den där i minst fem år, och slår du ut kostnaden på den tiden blir det ju ite mycnket pengar alls. Och jag har ju pengar sparade, men det känns lika jobbigt varje gång där försvinner pengar från det där sparkontot. Och jag tycker som att det försvunnit pengar lite för ofta därifrån på sista tiden, Så fort man ska köpa nåt utöver det vanliga varje månad för man nalla där. HATAR att inmte ha några pengar. Snyft!! Men men. Nu är det köpt och jag tror att jag kommer att tycka det blir skit bra när jag ska vara hemma.

Den här har jag köpt
Och det va ett jäkligt bra pris iaf :-)

Jag kan förstå..

..att ni är less på att det nästan bara är tävlingar här nu.. Men fattig gravid som man är försöker man ju vinna åt sig lite grejer där man kan hihihi.. Det förstår ni väl??
Igår va jag ju på kurs med Selma igen. Gick riktigt bra faktiskt. Hon va jätte duktig :-) Hade inkallning utan störning och jag tror Selma tycker det är jätte kul oxå för hon va väldigt koncentrerad på mig och vad jag gjorde. Nästa gång blir det med störning och det kan väl bli lite värre kanske hahaha.

Idag ska jag äta lunch med Rosie. Ska bli härligt. Alltid lika kul att ses. Prata lite skit ;-)
Har fått badrumsmöblerna vi beställde oxå, så det blir väl till att hämta dom idag efter jobbet och försöka oss på att sätta upp dom ikväll. Kommer nog att bli super fint.

Nu är det snart kaffe med grabbarna. Ha en bra dag alla!
Och jag tänker på dig idag älskade syster yster.

Igen


VAR MED OCH TÄVLA OM ETT PRESENTKORT PÅ 250:-
TÄVLINGSREGLER:

Kopiera bilden ovan och även denna text:

"Jag tävlar om ett presentkort á 250:- att handla för hos
Loppan och PiratenMuppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"


Hahaha gissa vad.. Tävling!



"Jag tävlar om en Sweetheart skötväska
(värde 895:-)
från DADADOO på Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"

Tävling igen :-)


Tävlingsreglerna är enkla:
Kopiera bilden ovan och denna text "-"

"Jag tävlar om valfria barnskor från
kennedysko från Cool Children hos Robins Garderob
http://robinsgarderob.blogspot.com/
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED

Tävling




TÄVLINGSREGLER:

Kopiera bilden ovan och även denna text:

"Jag tävlar om ett presentkort á 400:- att handla för hos FridolinaMuppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

v 23

Vecka 23
Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t.ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

Nån som vet...

Nån som vet var man kan köpa små barnförkläden som inte kostar skjortan??????? Tänkte ge bort i julklapp till Görans brorsbarn.

Kissnödig

Ja jag är kissnödig. Hela tiden. Hinner ju bara gå på toa så är jag kissnödig igen. Och det kommer lixom inte smygande som i vanliga fall utan det bara smäller till lixom hahaha. Och så ligger lillskroten och bökar på där inne precis på blåsan. Snällt! :-)

Helgen har varit bra. I lördags va vi på höstmarknad och gick runt. Köpte lite godsaker :-) Sen va vi hem till Tommy och Rosie och fikade lite.
Söndagen spenderade vi bara hemma. Fixade lite i badrummet, lite på vinden, städade osv. Börjar som arta sig lite där hemma nu. Nu vill jag bara få hallen färdig målad så får det vara nog ett tag. Ja och så måste vi ju flytta om datarummet så liten kan få ett eget litet rum. Eller ja, rum och rum. Det blir som en alkov del i anslutning till vårt sovrum. Men det får väl duga en två år framöver eller nåt tills vi har hunnit gjort iordning rummet nere i källaren.
Imorgon är det dax för kurs igen. Då ska vi träna på inkallning utan störning. Tror jag faktiskt inte blir något problem för Selma. Det är hon duktig på. Fast det beror väl på hur hon är där uppe på Brukshundsklubben. Det är ju så himla mycket intressanta lukter osv där uppe, så jag är ju inte så super intressant :-)


Tävla



Jag är med och tävlar om ett presentkort från CoolChildern hos www.tumadre.blogg.se
Va med du oxå!!

Fredag igen....

Ja då va det helg igen då... Varit hemma nu i två dagar med en fruktansvärd huvudvärk. Pratat med läkarna men dom kan som inte göra nåt än. Bara att vänta och se vad som häner med värden osv. Det enda dom sa va att det kan ju vara bra att ta det lite lugnt och vila mycket eftersom en graviditet antagligen är lite jobbigare för mig än för andra. Men det är ju lättare sagt än gjort att ta det lugnt när man har hundra grejer att göra hemma.. Men men, vi får väl se hur det går..ler..
Nu är det kaffe med grabbarna och sen ska jag nog ta och gå hem och göra helg,.,.
Ha det gott alla!!

Saknar er..

Ibland saknar jag verkligen mina gamla arbetskamrater.. Gud va roligt vi hade. En helt sjukt rolig bransch att vara i. Hoppas man får chansen att komma in där igen..
Och som ni ser så kan man ha det rätt så bra på betald arbetstid hahaha

     

                                              

Och då menar jag ju så klart inte festerna utan att sitta ute och dricka kaffe i solskenet inne i Stockholm :-)
Det är glamour det, eller vad säger du Annelie?? :-)

Är med och tävlar..

om en klocka på Prinsessans Dagbok

http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/2008/october/rosa-tavling.html?_tmp=b9124afc0e670d0f2b67316314dc1aba75ef5c52

Mmm jag vet..

Ja jag vet att det va länge sen nu igen. Har inte haft nåt internet på jobbet och hemma hinner jag som aldrig sitta på nätet. Tyvär :-( Men idag är jag hemma. Har så jäkla ont i huvudet. Rädd att det är värdena som spökar igen, men jag vet inte. Och så hade jag sett fram emot en skön dag hemma på soffan men där ligger älskling och sover. Han mår inte heller bra idag. Så nu har jag som ingenstans att ta vägen. Men men, får väl lägga mig på sängen och sova lite. Eller kanske plocka undan lite grejer som ligger överallt. Får se. Skulle ju som behöva vila lite......

Uppdaterar med lite bilder osv nån annan dag. Ingen hit att sitta vid datorn när man har så här ont i skallen.
Ha det gott alla!!


Vill ha

Skulle så gärna vilja ha nyttmatbord och stolar i köket. Är superless på det vi har nu. Passade jättebra i min lägenhet när jag bodde själv men nu vill jag ha ett mer "ordentligt" bord lixom..
Typ nåt sånt här..


Lunch över...

Då då har man varit hem och ätit lunch då. Va och köpte frysta matlådor på Nipanresturangen härmom dagen, så idag blev det senapspanerad rödspätta med stekt potatis. Hur gott som helst. Hade köpt med mig lite blåbärssoppa till älsklingen oxå som ligger hemma med magsjuka. Stackars vännen...

Igår provbadade vi iaf badkaret. Hur nice som helst. Va inga som helst problem att få plats två stycken :-) Superhärligt med massagen och allt. Hade kunnat legat där hela kvällen. Som sagt, synd bara att man inte kunde få sig ett glas vin till. Hade som suttit fint..



På lördag blir det iaf en tripp till Birsta. Köpa  badrumsmöbler och lite annat smått och gott, Mamma och pappa hade oxå ärenden till Birsta så då ska vi passa på att mötas upp där och göra en hel dag tillsammans. Ska bli härligt. Alldeles för sällan vi träffas. Och det blir ju tråkigt sen att mormor och morfar blir så långt borta. Men men.. Förhoppningsvis så blir det att vi träffas mer än nu iaf. Och så långt är det ju faktiskt inte. Dyrt bara att åka emellan :-/
Hde ju tänkt att vi skulle börja måla hallen idag oxå, men nu när Göran inte är så pigg så tror jag att jag ska passa på att baka lite matbröd ikväll istället. Nån sirapslimpa bla. Får vi väl se hur det blir :-)

Tjing!!

...

Passar på att lägga in ett snabbt inlägg medans Rosie läser för barnen. Måste verkligen skaffa mig en laptop tills jag ska vara hemma... Älskar att kunna sitta var som och göra det man ska på nätet. Att inte vara bunden till en fast punkt.
Just nu sitter jag framför tv:n, bloggar och tittar på 2½Men. Gud vad jag älskar den serien.. Vilken jäkla unge alltså hahaha...
Bläddrade igenom Jotex katalogen oxå. Hittade en massa julgardiner som jag vill ha. Farligt farligt. Älskar allt som har med julen att göra. Kan köpa hur mycket som helst hihihi...
Nej nu ska jag umgås lite igen :-)
Sov gott alla!!

Jag vann!!

Jag vann presentkortet på Yorrik. Tror faktiskt att det är första gången någonsin som jag vinner nåt :-)
Så det blev en sån här jag beställde  Visst kan man väl ha orange både til killar och tjejer va??
Beställde en grej från DreamsofPearls idag oxå. Blev tipsad från Maddes sida. Otroligt fina smycken. Beställde den här ringen.. Tyckte jag va lite kul :-) 

Känner mig mer nöjd med håret idag oxå. Tycker det blev riktigt bra. Kul med kort :-)
Ikväll efter middan ska jag till Rosie en sväng. Karln hennes är borta så då tänkte vi passa på att umgås lite bara vi tjejer. Inte helt fel. Och säkert så blir det nåt gott att äta oxå. En gravid och en ganska nyförlöst. Det säger väl allt hahaha..
Har börjat känna lillkrabaten än hel del nu.. Känns väldigt skumt. Men hur härligt som helst. Om det är den lilla jag känner vill säga så det inte bara "bubblar" ändå. Är ju soms vårt att säga eftersom jag aldrig varit med om det här förut. Men jag tror verkligen att dert är den lilla.
Blev inge provbadning i nya badkaret igår heller. Blev för sent efter kursen. Men ikväll när jag kommer här blir det av. Ska bli supermysigt. Lite levande ljus och så... Synd att man inte får dricka ett glas vin till bara. Och så har jag inget skum heller. Men men, det får gå ändå :-)

RSS 2.0