Ni har väl inte missat..

Ni har väl inte missat Maddes nystartade webshop.
Här kan du beställa dom coolaste och finaste kläderna till den lille... Gå in och kika vet ja.. Just nu även premiär erbjudande.

www.coolchildren.se

Ny frisyr!!

Ja så här blev det... Är väl inte 100% nöjd. Ser lite för snällt ut tycker jag. Men det blir nog kanske bättre när jag tvättat håret och fått göra iordning det själv. Rufsat till det lite :-) Men det känns bra... Kul med nåt annat. Haft långt hår länge nu. Började spara det när jag blev sjuk och det va ju fem år sen nu typ. Så det va väl dax för en förändring...ler..



Igår blev vårt nya badkar äntligen färdigt.. Blev ju lite problem så dom har fått sågat ramat, svetsat ihop det igen osv. Men nu är det på plats och det blev riktigt snyggt. Ska provbada efter kursen ikväll :-)
Låg och hade lite panik igår kväll när jag skulle sova över allt som måste göras hemma. Hallen uppe och nere måste målas, det ska målas i köket, plockas iordning i sovrummet, "lillrummet" till liten måste göras iordning, golvet ska läggas i köket, hatthylla och krokar måste köpas, vinden ska organiseras, julservisen ska bäras ner och ställa i köksskåpen osv osv... ja ni ser ju själv. Aldrig får man vara ifred. Känns som om man aldrig hinner med nånting. Det är så mycket hela tiden. Och ikväll ska jag ju på kurs, imorrn ska jag till Rosie och på lördag eller söndag blir det Birsta för inhandling av badrumsmöbler. Men men, det blir nog bra så småningom. Mamma har sagt att hon ska komma och hjälpa mig lite. Hon är så snäll min mamma.
Nej nu blir det frukost...

Vecka 20

Så här ser jag iaf ut i vecka 20


Måndag

Ja då var det måndag igen då. Har varit en bra helg. Men fy tusan va det blåste igår. Nu vet jag två stycken husägare som defenitivt måste kratta tomten, Alla fina träd med höstfärgade löv är totalt avblåsta nu. Super trist. Kan tyckas jobbigt att man måste ut och kratta men jag tycker inte alls att det känns så jobbigt. Är det så fint väder som det är idag när man ska ut är det ju bara härligt.
Bakade iaf som jag sa att jag skulle i helgen. I lördags blev det morotskakor och igår blev det en brytbröd med kesella. Blev riktigt  bra båda två. Tjejen kan om hon vill hahaha..

Igår va vi på dop i Multrå oxå. Gick jättebra. Lilltjejen va jätte duktig. Grymtade bara till lite när prästen skulle hålla upp henne mot "Gud". Sen blev det fika för hela slanten och alla ville ta på magen :-) Eva stod och smekte den och upprepade att det blir en tjej, det blir en tjej flera gånger så förhoppningsvis blir det det :-)
Tittade på film igår kväll oxå. Street Kings tror jag den hette. Med Keanu Reeves. Den va jättebra. Och det är ju inte jobbigt att titta på Keanu heller..ler...

Nej nu måste jag ta och skriva lite fakturor. Det blir inte bättre en så här syrran :-) Du får bjuda mig till Östersund och hitta på nåt kul med mig så jag har nåt kul att berätta här i bloggen ;-)
Ha en bra dag alla!!!

Fråga

Ska klippa mig och färga håret på måndag. Funderar på att klippa av mig en hel del på längden.
Vad tror ni om det?? Är det dumt?? ( och vi pratar inte riktigt kort nu utan typ till axlarna )


Fredag!!

Jaha, då va det fredag igen då. Så skönt. Tror jag ska baka lite imorrn. Morotskaka och matbröd blir det nog. Inte så dumt :-) Och på söndag är det dop för hela slanten. Måste hinna ut på stan och köpa present imorrn. Har blivit en fem i tolv tjej när det gäller det mesta nu. Inte bra hahaha...
Stort grattis till Annelie idag som fyller tant!! :-)





      Så här mysigt hade älsklingen och Selma det igår kväll framför tv:n...
                                                                                            Ser inte så dumt ut va?? :-) Men Selma har varit lite dålig idag. Kräkts två gånger.. Lite rädd att hon ätit nåt som inte kommer ut. Hade lite problem att bajsa igår. Men hon har ju iaf ätit lite grann idag så vi får väl avvakta här i helgen och se vad det blir... Stackars liten :-(

Lite eftersökta bilder på huset oxå. Ska knäppa lite inne sen oxå..
Ha en bra helg nu alla!!

Trist

Ja jag har väl inte direkt nåt nytt att rapportera :-) Händer som vanligt inte särskilt mycket i mitt liv.
Ikväll ska jag och Selma på kurs igen. Ikväll ska vi tydligen gå igenom kvarsittning med störning. Kan ju bli
mycket intressant hahaha.. Har tränat lite grann utan störning och det går väl ganska bra. Ibland. Men man får inte vända ryggen till för länge, för då tröttnar hon tror jag och börjar nosa runt igen. Men vi får väl se hur det går :-)
Sjukt sugen är jag på pizza oxå. En halvinbakad med fläskfilé, svamp, fetaost och bearnaisesås... Mmm mmm mmm.
Måste fasiken bli en sån nånting här i veckan. Är man gravid så får man, eller hur alla gravida kvinnor där ute ;-) hihihi..

Nu är det kaffe!!

Hjälp!!

Ja nu är det nästan så jag skulle kunna somna framför datorn igen. Det är så jäkla frustrerande att vara så här trött hela tiden. Och det finns massor av saker jag skulle behöva göra hemma men jag vet inte hur jag ska hitta nån energi :-( Om jag bara fick vara ledig en dag eller två då. Och få sova lite... Gå hemma och inte göra nåt speciellt.
Och så läser man på allas bloggar och ser att alla bara gör saker hela tiden, gravida och nyblivna mammor och allihopa. Det bakas, umgås, promenerar osv. Fan jag känner mig som en riktigt dålig människa.............
Nej nu ska jag gå och tycka lite synd om mig själv och min stackars sambo som får stå ut med det här tjocka, lata arsel, över en kopp kaffe...



Huvudvärk

Ja min huvudvärk fortsätter att belägra mitt huvud. Tror nästan det ska sprängas. Men jag börjar bli van snart.
Äntligen fredag iaf. Ska bli riktigt skönt med helg... Men det blir inget Östersund imorrn. Blir på söndag istället. Älsklingen va tvungen att jobba imorrn och jag känner att jag inte riktigt orkar köra så långt själv just nu. Alldeles matt i kolan..
Så jag får gå en sväng på stan hemma imorrn istället. Måste kolla på födelsedagspresent åt svärmor som fyller år på söndag.....
Nej nu måste jag åka och handla lite mat.. Tror det får bli tacogratäng idag. Mums!!

Ha en bra helg alla!
Kramen

Matt..........

Jag är en trött tjej. Känner mig alldeles utpumpad på energi. Hmmm...
Va till barnmorskan idag iaf. Fick lyssna på hjärtljudet på bebisen. Men det hördes nästan inget. Bara väldigt, väldigt långt bort lixom. Tydligen så ligger moderkakan precis mitt fram så det kan vara svårt att höra dom tydligt. Och det kommer tydligen troligtvis att dröja innan jag känner några sparkar eftersom den ligger så precis.
Men sparkarna hördes ordentligt idag iaf :-) Och hjärtat tickade på bra sa hon. Sköööönt!!
Disskuterade lite om förlossningen idag oxå, och vi har bestämt att hålla det lite öppet om hur jag ska förlösa. Tiden får väl avgöra lite grann. Så nu fick jag bara order om att ta det lugnt. Och det är ju lättare sagt än gjort när man har så mycket att göra. Men men, får väl försöka :-)

På lördag bär det av mot Östersund för att hälsa på syrran. Ska bli super kul. Hoppas bara att älsklingen kan följa med så han inte behöver köra :-(

Jobba jobba!!

Hittade på mailen

Hittade den här bilden på mailen.. Tagen i Stockholm när syrran fyllde 30 ( eller va det 25 ;-) ) Det är som snyggt med mörkt hår och lugg. Får nog bli det igen.. Eller vad tycker ni??

          

Bra flickvän!!

Idag känner jag mig som en bra flickvän :-) Älsklingen fyllde ju år för ett tag sedan, och presenten jag skulle köpa va slut, så han har inte fått nån än utan han skulle få välja något sen istället.
Men idag har jag köpt den ändå. Köpte 4st hockey biljetter till Modo som han och tre kompisar kan åka och se en lördag i november. Och innan dom åker från stan tänkte jag göra middag åt dom, typ tacos och öl.. En hel dag och kväll utan barn och tjock flickvän. Hur bra present är inte det????? :-) Känner mig som en riktigt bra flickvän nu hihihi..

Ikväll ska vi till Tommy och Rosie och hälsa på.. Jag och Rosie ska se en konsert med Madonna och MTV Music Awards som hon spelade in för ett tag sen. Och så klart äta nåt smaskigt till det. Ska bli super härligt. Så jäkla kul att få göra nåt med nån tjejkompis emellanåt. Snacka lite skit och så :-)

Ha det gott!!

Vill ha

En sån här vill jag ha... Vad tycks??


Tävling



Jag är med och tävlar hos Muppsan.com. Va det du oxå!! :-)


TÄVLINGSREGLER:

- Är mycket enkla.. Du behöver bara gå in på Yorrik´s hemsida och välja vad du helst skulle köpa om du vann presentkortet..!!

Kopiera bilden ovan och även denna text:
"Jag tävlar om ett presentkort á 300:- att handla för hos Yorrik´s
Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå

Ohoj seglarvänner!!

Jag tror att jag har fått ischias ( vet inte hur det stavas). Strålar smärta från arslet och ner i knävecket. Ont ont ont!!!!
Undrar om det har nåt att göra med den växande magen att göra ;-)
Pratade med sjukhuset i Sundsvall förut. Mina värden har gått ner. Rätt rejält. Och blodvärdena brukar ju kunna gå ner när man är gravid, men har man inte så mycket att ta av från början så är det ju som lite sämre. Sköterskan skulle höra med min läkare nu iaf vad jag kunde göra. Fick ju inte äta järntabletter osv förut, men förhoppningsvis så är det ändrat nu. Inte så konstigt att jag har en testbild inne i huvudet, konstant huvudvärk och allmänt matt hela tiden. Har som känt på mig det, men hoppats att jag har haft fel. Så nu har blodvärdena dragit ner dom andra värdena oxå, så nu måste jag höra igen med barnmorskan på torsdag om vad dom tror om en vaginal förlossning, Har man inte många trombocyter kanske det inte är att rekommendera. Men vad vet jag, jag är ingen läkare :-) Nog om detta nu Och över till roligare saker.
Hämtade mina nya brillor igår. Vad tycker ni?? Är dom inte hur snygga som helst :-) :-)

          


Nu är det lunch.. Ha det!!

Trööööööt!!

Men gud va trött jag är. Helt otroligt. Skulle jag blunda nu vet det tusan om jag inte skulle somna sittandes framför datorn hahaha.. Och jag och Petra som ska på bio ikväll. Sex and the city. Bättre sent än aldrig eller hur? :-) Längtar som en tok. Och så va det ju så jävla precis att dom visade sista avsnittet från serien igår på tv, så nu är man ju verkligen laddad :-)
Bara jag kan hålla mig vaken så. Kanske får ta en eftermiddagslur hemma sen innan man ska börja med maten..

Vill iaf berätta vad jag har gjort dom senaste kvällarna........

 Plockat, skalat och skurit äpplen och lagt i påsar för att frysa in. Förstår ni vad huslig och duktig
                                           jag är :-) Men jag är inte riktigt klar än. Pust!!

 Och Selam gar suttit bredvid och tittat på mig som om jag varit knäpp hihihi..


Nej nu blir det lite kaffe innan jag somnar. Fridens!!

Recept

Är det nån som har ett gott matbröd recept som ni vill dela med er av. Super less på det man köper i affären. Gärna nåt med fruktmusli i :-)    

                                            

Fråga!!

Ja nu har jag en fråga till er som har en blogg på blogg.se. Och ja jag är ett pucko när det gäller datorer hahaha. Det står jag för. Men hur gör man för att få andra bakgrunder osv. Många utav er har ju en massa fint på sidorna och bilder i överskriften osv. Hjälp mig!!!! :-)

Pust!!

Nu kan jag äntligen andas igen. Va på ultraljud idag och allt såg jättebra ut. Hjärtat tickade på som tusan.
Och lillkrabaten låg inte still en sekund. Sprattlade runt hela tiden :-)
Gud så fantastiskt det va. Helt otroligt vad man kan se mycket. Njurar, matsäck och hela kittet lixom.  Göran säger att han såg en snopp, men det tror jag inte på hahaha..
Lill skroten är iaf 2dm lång nu och väger 150 gram. Och datumet va detsamma som jag fått förut. Skilde bara 2 dagar, så jag har fått den 16:e feb nu...
Fick med mig bilder hem oxå. Ja jag kan inte sluta le. Det kom några tårar när hon sa att det såg bra ut och att hjärtat slog fint. Va så himla nervös innan. Men nu kan jag njuta för fullt istället för att gå runt och oroa mig :-) Tycker tom att jag kan känna den nu när jag vet hur den ligger hahaha..

Ikväll ska jag och Selma börja på allmänlydnads kurs. Ska bli kul. Hoppas att det är nån fler än jag som är helt ny med det här. Tycker egentligen inte om att gå själv på sånt här. Är lite fånig på det viset hihihi..

Ha det gott!

Morr!!!!!!!

Ex är väl för härligt va?? Men då pratar jag inte om mina ex. Dom är jag fortfarande vän med allihopa. Ingen som jag känner något agg emot. Gillar dom jätte mycket som personer.
Utan nu pratar vi om ett annat ex. Herregud. Hur orkar människan hålla på lixom. Men det som är mest synd är att jag har lite svårt att bara skaka av mig det som sägs. Och jag behöver verkligen inte den stressen nu..  Men men...

Idag ska det äntligen bli av att jag ska gå hem från jobbet. Strålande sol ute idag. Kallt, men soligt :-)
I lördags va jag och Petra till Ö-vik och shoppade. Gick åt mer pengar än vad jag hade räknat med hahaha. Och då är jag ändå inte "klar" lixom. Måste ha ett par nya stövlar, och så har jag precis beställt ett par nya glasögon för 4300:- och så måste jag beställa klipptid. Har dock inte bestämt mig om jag ska färga håret där eller om jag ska försöka mig på att göra det hemma sen istället. Vet inte om jag har råd med både och just nu hihhi..

Nej nu ska jag packa ihop och dra mig hemöver. Ibland är det väldigt skönt att inte jobba heltid :-)

Fridens!!

Magen

Ja så här ser den ut nu... Ganska stor va?? :-) Hoppas verkligen att allt är bra med livet där inne....

 


Har fruktansvärt ont i huvudet idag. har haft huvudvärk i så gott som tre veckor nu,. Börjar bli otroligt frustrerande. Hoppas det inte håller i sig hela graviditeten :-( Tror det blir hemgång efterlunch idag. Har ändå jobbat för måna timmar den här veckan.
Men först ska jag se om jag får med mig grabbarna på taco buffé. Mums!! :-) Det är väl en härligt fredags lunch med kollegerna.

Trevlig helg nu allihopa!!

Beställde idag

 Den här har jag beställt idag. Va tror ni om det?? :-)

Den som ...

 Den som jag älskar mest av alla

  Iron Maiden Göteborg juli 08


Måste bli tråkigt

att läsa min blogg ibland. Det är ju inte direkt så att det händer mycket i mitt liv. Det är bara samma och samma :-)

Har iaf bestämt mig för att läsa upp lite betyg. tror jag :-) Inte för att jag egentligen behöver. har inte tänkt söka nån utbildning eller så. Inte nu iaf. Men man vet ju aldrig. Nån dag kanske jag vill och då kan det ju ha varit bra att läsat upp betygen innan så man inte måste sätta sig och göra det då.
Vet inte riktigt i vilket ämne jag ska börja bara. Och så måste jag ringa och hur man gör oxå hahaha, Har ju aldrig gjort nåt sånt här förut.
Funderar på att beställa klipptid oxå. Göra mig lite höstfin :-) Får vi se om det blir lite kortare den här gången. Såg en fin frisyr i Amelia nu som jag är lite sugen på. Men vi får väl se.

......

Ja det vill verkligen inte sluta regna. Nu har jag tagit med mig jogging skorna på jobbet tre dagar i rad för jag har tänkt att jag och Selma skulle gå hem, men det känns ju inte så jätte inspirerande att gå i regnet. Skulle verkligen behöva köpa lite regnkläder. Får hoppas på bättre tur imorrn. Och på fredag tänkte jag försöka mig på att gå på gymet.
Man behöver väl kanske inte säcka ihop alldeles bara för att man är gravid hahaha. Även om det vore skönt. Men jag vill ju inte att det ska ta fem år innan man går ner allt sen efteråt heller :-)
Och sen har jag ju problem med ryggen i vanliga fall när jag inte tränar, och det lär väl knappast bli bättre nu....

Ingen tapetsering blev det igår heller. Vi är lat jag och älskling just nu. Vill helst bara ligga på soffan.
Och så skulle jag behöva börja ta reda på äpplena snart oxå. Tänkte frysa in lite så man kan ha till paj och kräm till vintern osv. Tänkte även försöka mig på att göra lite äppelmos :-) Mamma säger att det är lätt men vi får väl se. Har som börjat känna mig lite extra huslig nu när man bor i hus. Känns riktigt bra. Hoppas det håller i sig ett tag bara hahaha.

Nej nu måste jag jobba vidare.

Regn regn reg

Det vill inte sluta regna. Så himla trist. Känns alldeles rått och kallt hemma oxå. Bergvärme pumpen är inte in kopplad än, och nu börjar det som kännas att det är dax. Tycker inte om att tycka det är kallt hemma. Vill kunna kliva upp naken utr sängen på morgonen utan att frysa.

Pratade med Madde förut. Va härligt det va att höra din röst vännen. Det är alldeles för sällan. Det gör ont i mitt hjärta att vi bor så långt ifrån varann.
Varit på sista ärrbehandlingen idag oxå. Han plågade mig riktigt idag. Dubbel dos så jag skulle slippa komma någon fler gång. Men f*n va ont det gjorde.
Har börjat bli orolig för ultraljudet nu oxå. Har inte känt nåt alls där inne ifrån. Tänk om man skulle komma på ultraljudet och det inte är några hjärtljud. Usch och fy. Nej så får jag inte tänka....

Nu ska jag hitta igen Göran så vi får åka hem. Och taptersera. Igen. Aldrig tar det slut. Suck!!

I`m back

Ja mina vänner, nu är jag tillbaka igen. Inte en dag för tidigt. Undrar om alla gett upp nu och inte går in och tittar om det är nåt nyskrivet. Nåja, hoppas inte.

Tillbaka på jobbet nu, Haft fyra veckors semester. Otroligt skönt. Och väl behövligt med tanke på att jag inte hade nån semester ifjol. Men så mycket vila har det väl inte blivit. Flyttade in i vårt hus den första aug. Så det har ju som ni förstår varit lite grann att stå i hi hi hi.. Först att packa upp och försöka att få nån ordning och sen att tapetsera osv. Men vi är inte riktigt klar med allt vi hade tänkt just nu. Men man får ta det lite eftersom. Måste ju leva lite emellanåt oxå.

Ja och skulle jag försöka mig på att berätta allt som hänt på sistone så får jag ju hålla på ett tag. Så jag får väl som börja på nytt nu. Men en stor nyhet kan jag ju berätta. Jag är gravid!! Ska bli mamma :-) Har gått in i vecka sjutton nu och har fått datum den 14:e februari. Tills vidare. har inte varit på ultraljud än och då brukar det ju kunna ändras lite. Men jag ska dit nästa vecka. Ska superspännande. Har lite svårt att fatta det än. Blir nog annorlund när man får se den lilla och höra hjärtljudet.
Men jag ska snart sätta in en bild på magen. Börjar som synas rätt rejält nu :-)
Det som känns lite tråkigt är att det är så många nu hemma som är gravida eller precis har fått som man skulle ha glädje av just nu, och så träffas man inte längre, Följer er bara via bloggar och det man hör från andra. Känns lite tråkigt att inte ha nån tjej kompis på plats att dela allt med. Men men... Ensam är stark, eller hur va det...ler..
Nej nu ska jag inte vara sån. Känns super kul. Längtar tills den lilla kommer.

Nej nu måste jag jobba lite igen,
Men ha det gott så länge!

RSS 2.0