Tröööööött!!

Men gud så trött jag är. Det är helt galet!! :-(

Vi har iaf haft en fantastisk helg i STHLM. Inte gjort nåt speciellt alls. Ätit gott och varit på lite museum. I fredags va vi på Slottet och kikade. Tycker faktiskt att det är riktigt kul hahaha. Sen strosade vi runt lite grann bara. På kvällen va vi på Ciao Ciao vid Odenplan och åt. Super god mat. Riktiga italienska pizzor. Mmm mmm mmm.
 
På lördagen va vi på tekniska museet. Hade aldrig varit där men det va riktigt kul faktiskt. Kul när man får prova på lite saker osv. Och så tittade vi på en 4D film och flyget som va riktigt bra.
Sen åkte vi till hotellet en sväng för att göra oss iordning för kvällen. Habe bokat bord på en Italiensk resturang i Gamla stan, Michelangelos. Helt otroligt bra mat. Blev en tre rätters. Nu kostade det ju det ju e slant, men det va det värt :-)
Och det är ju inte allt för ofta man är ute och äter så där fint.  
Efter maten bestämde vi oss att gå på nattbio. Vi såg "Jiddra inte med Zohan". Eller ja, vi såg lite grann av den. Somnade båda två hahaha. Otroligt sköna stolar att sova i. Men det lilla vi såg va riktigt roligt faktiskt. Får väl hyra den på dvd sen så man får se slutet osv.  Kl 02:00 va bion iaf slut så då tog vi en taxi tillbaka på hotellet.

I söndags va vi på armé museet och sen gick vi en liten sväng i affärer. Hittade ett par ecco skor på rean som jag köpte. Bra att ha ett par snygga, sköna skor som man kan ha när man ska gå mycket. Hade verkligen behövt dom i helgen. Vi har gått och gått och gått, och då är det inte så skönt med ballerina skor som det knappt är nån sula på. Det är ju nästan som att gå barfota.
Men nu behöver jag inte göra det mer :-)
Köpte en ny parfym oxå. CK One summer. Luktar mums! :-)

Nej nu ska vi åka på affären och handla.

Tjing

Skepp ohoj!

Skepp ohoj seglarvänner!! :-)
Imorgon åker jag och älskling till STHLM. Ska bli fantastiskt. Ska vara riktiga turister. Gå på en massa museum osv. Har nog även tänkt att vi ska åka en sån där sightseeing båt runt Stockholm på två timmar. Kan det bli mer turist än så hahaha.. Men mysigt!
Och så ska vi ju förstås äta en massa gott. Tänkte boka bord på Helens krog vid St:Eriks plan på lördag. Super bra mat. Sen kanske det blir Ciao Ciao imorrn. Vi får se. Det enda som är jobbigt är att jag har uvi. Så man är ju inte på topp direkt. Och så ska vi flyga 07:00 imorrn så det blir till att kliva upp typ fem imorrn bitti. Känns fantastiskt ;-)

Nej nu måste jag åka ner på stan. Måste köpa en ny mascara. Har behövt det nu i ca två veckor. Mer slut än vad den är nu kan det inte bli hihi..

ha det gott! Återkommer efter helgen..... :-)

Dålig bloggare

Jag är en dålig bloggare. Jag vet! Men jag erkänner det iaf. Nu va det länge sen igen. Känns som om jag aldrig hinner med mig lixom. Konstigt eftersom jag aldrig tycker att jag gör nåt hahaha..

Har varit på vårdcentraken alldeles nyss. Kanske uvi, men jag måste vänta tills imorrn på svaren.

Midsommaraftonen va väldigt bra iaf. Mycket barn och många hundar :-) Så klart så började det ju att regna när vi skulle till att äta, men när vi precis fått upp party tält och presseningar så slutade det. Typiskt svensk sommar eller vad.

Nu ska jag försöka få i mig nån lunch. Uppdaterar med bilder senare.

Lite blandat från besöket hos mor och far

    

Stressad

Idag känner jag mig lite stressad. Mycket att göra.. Ska sälja fika på Toms fotbollsmatch så jag måste fixa både en termos och nånting att brygga i (vår kaffebryggare är trasig). Jag hade tänkt handla mat för helgen osv, tänkt gå på stan för att köpa mascara och även hunnit gått ut och gått. Och så måste jag ju hinna laga mat oxå. Och så åker Göran till Svall på jobb och jag vet inte när han kommer tillbaka.. Pust!!
Och så är det grejer på jobbet oxå som inte är klara.. Hatar att vara så här stressad. Och är jag bara lte stressad från början så är jag ju expert på att stressa upp mig själv till max..... Lugn och fin, lugn och fin....

Blir nog midsommarfirande i Hustjärn i år som det verkar. Med hela Görans familj.  Eller ja, nästan hela. Det blir nog kul. Kul för barnen iaf som får träffa alla sina kusiner. Och för Selma som har en massa hund kompisar där, Bla Milo :-)



Utmaning

Utmanad av Annelie...

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt
ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista
av deras namn...

Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem
veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Jag har svårt för att gå på en A-brunn
2.  Jag älskar att titta på Galmour, Våra Bästa år och Hem till Gården...

3. Jag måste ta ut höger lins först

4. Jag tittar på klockan hela tiden

5. När jag läser dagstidningen måste jag "ta ur den andra delen" först innan jag kan börja läsa

6. Jag kan äta kräftsjärtar direkt ut burken framför tv:n :-)


Jag utmanar:

*Madde
*A-K
*Jenny


Huvudvärk

Idag är ingen bra dag. Otroligt trött, ont i huvudet och mår lite illa... Inte kul. Men nu tror jag faktiskt att jag fick svaret. Mullrade precis till rejält ute. Åska. Det brukar jag alltid känna av. Har jag gjort sen jag va liten faktiskt. Men vi ska förhoppningsvis äta lunch snart så då kanske det blir lite bättre. Skönt att det bara är jag och Göran hemma ikväll. Så man får vila lite :-)


...

Man skulle nästan kunna tro att det är sommar igen . Riktigt varmt och skönt. Och molnen verkar bara gå runt stan hela tiden. Inte alls dumt :-) Känns mycket lättare att komma sig ut och gå oxå när det är fin väder.. Det enda som inte är bra med fin vädret är att man lär väl snart måsta visa sig i bikini igen. Min kropp är inte riktigt förberedd för beach 2008. Satsar mer på beach 2010 hahaha.. Jobbigt jobbigt! :-)

Åh vad jag saknar mina vänner. Anna, Madde, Johanna och Annelie.. Tycker så mycket om er. Önskar vi kunde träffas oftare....

Härligt härligt

Va ute och gick i 50min förut. Härligt väder igen. Riktigt varmt. Och det är ju helt fantastiskt ute nu när solen skiner. Allt är ljusgrönt ute och blommar. Fullt med gula, vita och lila färger i dikena. Och syrenerna luktar ju helt fantastiskt. Sverige är verkligen vackert på sommaren när det är bra väder. Blir på så himla bra humör..

Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa lite :-)

Måndag

Ja då va det måndag igen då. Haft en bra helg.. I lördags åkte vi till mamma och pappa på Vallen. Grillade och hade det härligt. Och så klart tittade vi ju på fotbollen. Skit att det gick som det gick. Men dom spelade bra ändå tyckte jag...
Så klart så har det ju varit skit väder hela helgen.. Typiskt när man ska vara i stugan. Men vi trotsade kylan och regnet och satt ute och åt ändå. Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder hahaha.. Man vill ju som sitta ute när man grillar ändå. Blir ju lixom inte riktigt samma sak att sitta inne...

På söndagen klev jag upp vid halv tio för jag och mamma skulle gå ut och gå, Men det spöregnade fortfarande så vi struntade i det. Gick runt i huset och tittade på grejer som vi skulle kunna ta till huset sen ist :-) En super fin kamin som jag tänkte vi kunde ha i vardagsrummet, en gammal säng som jag tänkte vi kunde måla upp till I. En riktig prinsess säng. Sen va det en byrå från syrran som jag vill ha. Gratis är ju gott...ler.. Eller hur?

Efter vi åkte från Vallen så var vi in till Johanna en sväng i Ånge och lämnade en present. Hon fyller nämligen år idag. Hade köpt en stor vit gammeldags  hink som det stod Cold Drinks på. Lite kul om man ska bjuda hem folk på grillning att ställa ner öl och cider i...
Efter att ha stoppat i oss en massa smögåstårta åkte vi vidare tills nästa födelasedags barn. Görans pappa fyllde år oxå, så det blev lite fika där oxå. Har inte gjort annat än ätit den här helgen tror jag hahaha..
Men det har varit en väldigt bra helg.

Skulle kunna tänka mig.....

 

Regn regn regn

Var tog sommaren vägen?? Nu har det regnat i snart tre dagar.. Trit! Man vänjer sig alldeles för fort med fin väder. Hade man tänkt efter lite hade man ju kunnat ana att det här skulle hända. Men men :-)

Idag ska jag klippa mig och färga håret... Det är verkligen på tiden. Håret är verkligen super dassigt nu, Och så är jag ju grå hårig oxå hahaha.. 
Tror nog att det får bli lite ljusare nu så här på sommaren. Tänkte kanske lägga in en massa ljusa slingor. Har gjort det en gång tidigare och det blev faktiskt bra. Annars älskar jag att vara riktigt mörk brun, men det är ju kul att variera sig lite så här på sommaren :-)

På lördag bär det av mot Vallen. Pappa har ju fyllt år så jag och Göran tänkte åka ner och gratta. Sover nog över där oxå. Ska bli härligt. Länge sen nu. Och så måste man ju se på fotbollen på lördag så klart :-)

Nu måste jag jobba på lite.

Milo och Selma busar loss

   

Äntligen

Äntligen blir det lite uppdatering igen.. Har ju inte kommit in på bloggen på två dagar eftersom dom flyttat den..

Helgen har iaf varit lugn. Inte gjort nåt speciellt. Städat och tvättat. Och i lördags va vi till Tommy och Rosie och grillade. Första gången det blev grillning på riktigt. Satt ute och myste. Men myggen har redan kommit. Fullt med myggbett hela fötterna. Inte nice..
Va så himla kul att se Selma leka med Milo oxå. Dom har verkligen kul tillsammans. Sprang runt runt i flera timmar. Selma va alldeles slut när hon kom hem.
Men jag har varit till veterinären idag för hennes hosta. Hon hade lite feber och svullna halsmandlar. Så nu blir det inge lek eller långa promenader på två veckor och så ska hon äta anti inflammatoriskt i tio dagar. Lill gumman. Men veterinären sa att det va vanligt bland unga hundar att ha problem med halsen. Har inte hunnit bygga upp ett ordentligt immun försvar än.. Så hon är nog bra om några veckor igen. Skönt!!!!

Bokade resa till STHLM i helgen oxå. Åker den 27-29 juni. Ska bli riktigt skönt. Hoppas vädret blir bra bara..

Nu måste jag gå igen. Tittar på Gossip Girl :-) Inget jag följer egentligen, men ibland är det bra. Men senare ikväll blir det ju fotboll. Sverige- Grekland. Får väl se hur det går....

Ha det gott så länge!!

Vill se vill se vill se!!!!!!!!!!!!!!

 image21

...

Får bli en kort rapportering idag. Är helt slut. Klev upp 04:20 imorse och har flygit hela dan. Och det har varit outhärdligt varmt.. Jag och grabbarna va ute och gick när vi kom på bromma oxå. Hittade åt en super mysigt ställe där vi satt och tog en kaffe. Kanske uppdaterar med lite bilder senare. Men som sagt varmt, varmt, varmt. Skjorta, väst, kjol, strumpbyxor och högklackat. Én sån här dag är inte uniform kul alltså. Luktade ju inte hallon tårta direkt när dan va slut.
Flög med Gustav i dag för första gången på länge. Han har precis kommit hem från Miami, Hade haft det super bra. Hade även varit i New York i fyra dagar. Skulle så himla gärna vilja åka dit jag oxå. Lite av en dröm med New York faktiskt.. Men det blir nog nån dag.
Hade med mig Annelie imorse oxå. Hon och en kompis skulle vara i STHLM i helgen. Se Celine Dion bla. Kommer sakna Annelie nu när jag inte kommer att jobba lika mycket. Gillar henne super mycket :-)

Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa lite. Återkommer imorrn.
Fridens! :-)

Det här är vad man skulle behöva idag :-) hahaha.. Skönt!!

image19

Varmt varmt varmt

Ja sommaren har verkligen slagit till med full kraft. Hur varmt som helst. Satt ute idag på lunchen oxå. La mig på filten och tänkte sola lite oxå, men det gick inte. Det va alldeles för varmt. Man måste kunna svalka av sig med jämna mellanrum när det är så här varmt.
Och stackars Selma tycker det är hur varmt som helst. Äter nästan ingenting alls nu :-( Tänkte vi skulle åka nånstans med henne där hon kan bada. Se vad hon tycker om det :-) Tror hon kommer tycka det är jätte kul..

Fick äntligen mitt pencillin idag oxå. Det va ju inte en dag för tidigt. Men jag kom precis på att jag glömde ta det vid lunchen hahaha.. Ska ju tas i samband med mat. Får göra ett nytt försök vid middan....

...

 Hur fin är inte min älskling när han ska ut och köra. Det är verkligen väldigt fint med kostym


  Va ute och gick förut så jag plockade lite blommor. Ser fräscht ut att ha färska blommor på bordet
                             tycker jag. Sommrigt och härligt :-)

Lunchmys!

Va ner på Ica och köpte goda mackor, smoothies och en picknickfilt på lunchen. Sen satt jag och Göran ute och fikade, läste Allt i Hemmet och mös i en timme. Inte alls dumt :-) Men väldigt väldigt varmt..

Nu ska jag på sjukhuset på behandling för ärret på bröstkorgen.

Måndag

Ja då va det måndag igen då. Helgerna går verkligen alldeles för fort. Men det har varit en bra helg.
I fredags kom Anna och hälsade på :-) Jihoo!! Stannade tills på lördag. Så på fredag åt vi middag, drack lite cider, pratade skit osv.. På lördan va vi uppe relativt tidigt, åt frukost och sen va vi ute och gick i värmen. Va på stan en sväng oxå. Skulle bla hämta ut mitt pencillin, men vårdcentralen hade skrivit ut fel. Är man förvånad eller?? Not!!
Sen skulle vi försöka äta lunch nånstans oxå men insåg att det va väldigt svårt här i stan på en helg. Fanns bara sallad eller paj överallt. Och så va det typ slut på allt överallt och det gjordes tydligen inga nya heller. Mycket konstigt. Och irriterande...
På kvällen sen blev det fest på jobbet. grillning och sprit :-) Och sen va det crusing på stan. Och vi åkte så klart limon. Lite kaxigt faktsikt hahaha...

I går skulle jag försöka mig på att baka oxå. Skulle baka bullar. För första gången. I know! Otroligt eller hur! ;-)
Första gången gick det inte alls bra. Hade för varmt degspad så degen jäste inte. Men andra gången gick det bra, och dom blev riktigt goda faktiskt. Kanske ny börjar tur :-)
Bakade några choklate chip cookies oxå från min nya bakbok av Leila. Har inte smakat dom än men dom såg väldigt goda ut faktiskt :-)

Kanske uppdaterar med lite bilder sen...

Ha det gott!

RSS 2.0