Härliga sol

Ja som ni förstår så blir det ju inte mycket bloggande nu när det är så fint väder. Nu passar jag på att vara ute varje liten minut. Man vet ju aldrig när det vänder igen.
Men här kommer lite bilder från dom senaste dagarna....

 



 

Varmt varmt varmt

Oj oj oj.. Idag har det varit varmt. Så himla lovely. Legat ute och solat lite och barnen har varit och badat. Va ute och gick en liten sväng oxå men det blir ju så jäkla varmt åt Signe i barnvagnen så jag vill inte vara ute så mycket där det inte är skugga. Sen måste jag börja ha en handdulk i bilbarnstolen oxå. Bara hon har suttit i den i typ 15 min är hon alldeles sjö blöt av svett. Förstår ju att hon blir kinkig i bilen nu. Inte så kul att bli så där varm. Stackars lill skrotan min..

Nej nu ska jag ut och kolla på en hemsida i uppdrag av Johanna :-)

Ha en bra kväll alla!!

Härlig dag

Ja idag har det varit en bra dag. Ganska fint väder, varmt iaf. Varit ute och gått, myst med Signe och bara haft det bra. Så skönt att det är sommar nu. Hoppas bara att det håller i sig nu...

Signe sover som en prinsessa nu för tiden iaf. Hade lite problem för ett tag sedan men nu somnar hon vid typ 21:00, vaknar vid 07:00, äter lite och somnar om till halv tio. Så himla skönt. KOmmer ju inte direkt igång att göra något på morgonen, men jag njuter så länge det varar.

Signe har fått sin första smakportion nu iaf. Gud så underbara miner hon har gjort :-) Men vi har testat nu i tre dagar och hon verkar ju faktiskt tycka att det är ok ändå..
Här kommer lite bilder









Nu måste jag gå och sova. Eller ska passa på att läsa lite. Hde tänkt måla tånaglarna ikväll men det får bli imorrn istället ( min standard fras här i livet hihi )

Sov gott!

Fin väder??

Kan det vara möjligt?? Ska det bli fin väder idag?? Ja det verkar inte bättre :-) Nu är ju iof klockan bara halv tio så det lär väl hinna ändras. Men hoppas hoppas. Då ska jag försöka gå på långpromenad på eftermiddagen. Blir inget nu på morgonen. Har för mycket att stå i.
 
J aigår va det ju midsommarafton. Och som det ska vara när det är riktigt svenskt så va det ju kallt och lite regnskurar. Härligt härligt. Not!! Men det va väldigt trevligt iaf. Va ju i svärmors stuga. Två av Görans tre syskon va där oxå med deras barn, så det va hög ljudnivå och massor av mat. Som det ska vara :-) Och Signe skrotan va snäll nästan hela kvällen hihi.. Så bra när jag träffar Görans syster och Rosie, för dom har ju så många barn så dom vet ju hur det är att alltid äta kall mat osv, så jag får så himla mycket hjälp. Och alla syskon barn som ska hjälpa till och hålla osv. Inte alls dumt med lite avlastning så man får "vila" ett tag. Mycket tacksam...

Nej nu ska jag ut och riva lite ogräs på uteplatsen..
Ha en fortsatt trevlig helg alla!!

Tjejträff

Åh idag har det varit en bra dag. Har varit hem till en utav tjejerna fråm föräldrargruppen och ätit lunch. Det va så himla kul. Kul att höra hur dom andras förlossningar varit, hur dom har det hemma på dagarna osv. Så skönt att få prata av sig lite men några som är i samma sits som man är i själv. Och så har jag ju som fortfarande inga vänner här i stan, och det här är absolut tjejer jag kan tänka mig att umgås med, så det vore ju jätte kul.
Så nu har vi bokat in nästa träff och då blir det hemma hos mig :-) Tog en massa söta bilder på småisarna oxå men jag orkar inte lägga upp dom nu..

Nu ska jag gå och lägga mig. Midsommarafton firas i svärmors sommar stuga.
Ha en jätte bra helg nu alla!!

Mycket nu...

Ja det är mycket nu för den här tjejen. Därför blir det inte så mycket bloggande just nu. Göran är i Ånge och jag är hemma och är ensamstående trebarns mamma :-) Lite stressigt helt enkelt. Hinner som inte riktigt med mig. Och Signe har fått för sig att hon vill sova hos mig i min famn på dagarna om hon ska kunna sova några längre stunder. Och visst, det är ju skönt för mig oxå eftersom jag får chans att vila då, men det blir ju som inget gjort :-(

Va på bvc idag oxå. Nu väger lill skrotan 6230g och är 64cm lång. Det ni :-)

Och så har hon ju hunnit blivit fyra månader oxå. I lördags. Helt galet va fort det går.

Nej nu har jag inte tid längre... Försöker återkomma snart. Men imorrn ska vi träffas några tjejer från föräldrargruppen på fika, sen blir det nog gymet, tvätta och så måste jag en sväng på bokhandeln. Så vi får väl se vad jag hinner med.
Men ha det så gott så länge.

Och här kommer en bild från 4-måndaders dagen :-)


Återkommer snart

Dåligt med inlägg nu. I know!! Så mycket bara... Men jag återkommer imorrn...
Ha det gott så länge!!

Gårdagen

Här kommer gårdagen i bilder.. Hade det så mysigt på vallen. Lugnt och harmoniskt. Fick tom slumra ca en timme på eftermiddagen medans mamma hade Signe. Helt fantatsiskt :-)

     

 

Ånge igen

Ja då va vi i Ånge igen då. Varit mycket här på sistone. Känns väl helt ok :-)
Va ju hit senast i lördags på Träslaget en sväng. Men fan va trist väder. Skitkallt och regn. Så himla trist för det gjorde ju att det nästan i va nå folk där. Hade ju hoppats på att träffa en massa gamla vänner. Men jag träffade ju några stycken iaf. Och så Madde och hennes familj så klart :-) Och det va ju mest därför jag skulle ner. Och på kvällen så kom Johanna till lägenheten så vi käkade mat, tittade på tv, åt godis och snackade en massa. Saknar henne så himla mycket. Så himla trist att vi bor så långt ifrån varann....

Imorrn ska jag, Signe och Selma åka på Vallen. Pappa fyller år så vi ska äta middag där, men vi åker dit redan på morgonen och Göran kommer efter han slutat. Mysigare att vara där än här hemme i lägenheten..
Nej nu ska jag göra lite fika och titta på Cityakuten..

Sov gott alla!!!

Öppet hus

Ja man skulle kunna tro att vi har det. Sammanlagt är det 6 ungar här. 7 med Signe :-) Blir alldeles matt hihi.. Men det är ju iaf i ngen som ska prata med mig hela tiden hihi..

Idag har jag och Rosie varit och köpt blommor som jag ska sätta i krukor här ute. är väldigt nöjd med det jag köpte. Ska bara köpa jord sen så hinner jag plantera  dom ikväll sätter jag ut en bild hur det blev...

Har äntligen målat klart skåpet jag köpte till Signes rum oxå. Köpte ju det för 40kr på en loppis och så slängde jag på lite färg. Ska bara köpa några nya fina knoppar till dörrarna bara. Visst blev det väl ok?? För dom pengarna??



Här är lill skrotan i sitt babygym som jag äntligen fått till. Hon älskar att ligga där och titta..





Skulle ju lägga upp en bild på paketet Signe fick härom dagen oxå, men jag glömde ta en bild. Amanda hade skickat en superfin body och ett par byxor till Signe. Du skämmer verkligen bort lill fisen Madde!!!

Imorn ska jag åka till Ånge igen. Dax för Träslaget och Madde ska komma upp och jag vill ju att hon ska träffa Signe så klart. Sen på kvällen ska jag och Johanna h tjejkväll. Äta nåt gott, titta film osv. Ska hur kul som helst. Är ju så sällan jag gör det nu för tiden sen jag flyttade till Sollefteå. Och jag kan inte ens komma ihåg när jag och Johanna gjorde nåt sånt tillsammans.

Ha en bra fredag alla!!


Rabarberpaj

Ja idag har vi haft premiär för rabarberpaj. Mmm mmm mm. Helt fantatsikskt gott :-) Och det är ju helt underbart att kunna gå ut i trädgården och hämta in färsk rabarber och göra paj. Helt klart en utav fördelarna med att bo i hus....

Idag har jag bokat i datum för dopet på Signe gumman oxå. Det va ju inte en dag för tidigt hihi.. Tänkt på det ett tag nu. Så i slutet av juli blir det av. I Haverö. Känns bra att göra det "hemma", och anledningen till att det blir Haverö är ju för att mamma och pappa har stuga där. Och så är det ju en väldigt fin kyrka oxå...

Nu borde jag verkligen gå och lägga mig. Men jag skulle samtidigt vilja se Project Runway. Svåra val här i livet *fniss*

RSS 2.0