Dagen i bilder!!

   

 

Snacka om att det har varit varmt idag. 29 grader i skuggan. Rena utlandsvärmen. Pust!! Så jäkla svårt att veta vad man ska ha för kläder på Signe. Får ju inte vara bar när hon är i solen, så det är bara till att klä av och på hela tiden. Lite kläder i vagnen i skuggan och påklädd i övrigt. Men hon har tyckt att det varit varmt idag. Har tom druckit vatten för första gången idag :-)

Lite bilder iaf :-)






Hemma igen

Ja då va vi hemma i Sollefteå igen då. Borta bra men hemma bäst. Det stämmer verkligen. Så himla skönt att få sova i sin egen säng. Det tror jag Signe tyckte oxå :-)
Men hon har blivit en micro sovare under dagtid lill skrotan. Sover typ bara en halvtimme år gången. Trodde hon va för liten för att bara sova så lite redan. Eller?? Hur har ni andra haft/har det??

Nej nu är hon vaken igen..
Återkommer om tid finnes..

Sjuka

Ja vi är sjuka jag och lill skrotan. Hon inte lika mycket, tack gode gud!! Hon har mest lite hosta och täppt i näsan. Jag därimot mår som en skrutt. Låg i nästan 39 graders feber igår. Lite bättre idag dock. Vilket är tur för jag måste åka upp till Sollefteå fram och tillbaka ikväll. Ida har någon klassfest och vill att jag ska komma dit så hon får visa upp Signe. Har egentligen ingen ork alls, men vad ska jag göra. Hon kommer ju att bli så ledsen annars. Men det känns ju lite onödigt att åka så lång för kanske en timme oxå. Tar ju trots allt två timmar att köra. Men men.. Ska sluta älta det nu :-)

Som ni då kan förstå har jag inte gjort ett skit idag. Tur att jag har min mamma alltså. Va hem nu på lunchen oxå för att gå ut och gå med Selma och göra lite soppa åt oss. Så himla snäll hon är min lilla mamma..

Nej nu ska jag lägga mig och vila lite...


 

Ånge

Ja då va vi i Ånge då. Känns lite konstigt att vara i lägenheten när inte mamma och pappa är här. Och snacka om att vi har med oss packning. Ä ju inte direkt som förr när man bara hade med sig en liten väska. Nej nu är det barnvagn, resesäng, babysiter, skötväska, "skötbord" osv osv. Och så Selmas lilla säng och hennes bur och mat. Ja ni ser ju själv, Inte en mm plats kvar i bilen *skratt*

Idag har jag varit ut på byn en sväng. Va in och hälsade på Johanna på blomaffären och så mormor en sväng på Konsum så klart. Sen gick vi hem igen. Vi mår inte så bra jag och lill skrotan. Vi är förkyld. Tack och lov är Signe bara lite täppt i näsan. Och hostar lite. Men det är så synd om henne ibland när hon försöker sova och så kan hon inte för att hon inte kan andas riktigt. Bara piper i hennes lilla näsa :-( Men jag därimot mår ganksa risigt. Rätt jobbigt när man har en liten madam att ta hand om. Men det är ju inte så mycket att göra..

Nej nu ska jag nog ta och göra mig lite te. Fryser som en tok.
Kommer snart bilder syrran. Lovar!!

Konstigt väder

Ja snacka om att det är växlande väder. Ena stunden är det strålande sol och nästa stund spöregnar det och åskar. Inte lätt att veta hur man ska varasom :-)

Varit til Tommy och Rosie en sväg idag. Åkte ner med ett gammalt badkar som dom skulle ha och så skulle Göran byta däck på bilen, men det regnade typ hela tiden vi va där så det blev inget. Och nej vi har inte varit olagliga, har haft dubbfria vinterdäck så det har ju inte gjort nåt.
 Sen när vi kom hem la jag Signe i barnvagnen ute på bron och där sov hon i nästan tre timmar. Sov igenom spöregn och tokåska. Hon märkte ingenting utan sov så skönt där ute med sina tjocka kinder :-)

God mat gjorde jag idag oxå om jag får säga det själv. Gjorde varma mackor på ciabatta bröd, med majonnäs, sallad, tomat, rödlök, stekt bacon och kyckling. Till det en sallad. Mmm mmm mmm. Very nice :-)

Nej nu är det snart dax för Robinson.

Fredag

Jaha, vad har hänt i Elin Jonssons liv idag då. Inget rafflande direkt. Va på gymet imorse, putsat ett fönster, tvättat och så har jag skrubbat och gjort ren bron och uteplatsen. Sen hade jag tänkt att jag skulle lägga mig på gräsmattan och läsa Amelia men då mulnade det ju på så klart. Så jäkla typiskt. Hade tänkt börja måla skåpet då istället, men orken försvann helt. Kommer nog inte att hinna den här helgen, så det får nog bli nästa helg istället.
Imorrn ska vi nämligen ner till Tommy och Rosie på dan och på söndag måste vi ju städa eftersom vi åker till Ånge på måndag morgon.

Och inget är det på tv ikväl heller. Men tydligen var det nån sience fiction på nån TV1000 kanal och det manliga könet i familjen ville tydligen se på det. Snark!!! Inget fan av science fiction direkt. Och så va Dolph Lundgren med och det gör ju inte direkt saken bättre... Kanske tar med mig datorn upp till sängen och ser på 27 Dresses istället :-)

Besök

Ja idag har vi haft fin främmande. Anna och Maria har varit på besök. Så himla kul. Saknar Anna så himla mycket. Träffades ju så gott som jämt när jag bodde i Fränsta och Sundsvall och nu träffas vi nästan aldrig. Inte bra!!!!!!!!!

Nu ligger jag och Signe på sängen och bloggar lite. Eller jag bloggar och hon ligger och snackar hihi.. Tränade att ligga på magen oxå och hon har blivit så himla duktig. Nu kan hon ligga och hålla upp huvudet jätte länge. Hon är så duktig min lill fis :-)

Nej nu ska jag kika runt på lite bloggar innan det är dax att börja med maten..


Promenad

Här är jag och Signe när vi är på väg att hämta Ida på skolan..


Babysim

Ja igår va vi på babysim för första gången. Det gick bra. Inga sura miner :-) Hon såg mest brydd ut var tusan hon va nånstans hihihi.. Men nu är det sommar uppehåll på badet så det blir inget förens i mitten av augusti nästa gång. Längtar redan. Och då har vi bestämt att vi ska ta med oss barnvagnarna och picknick och gå en lång promenad uppe på Österåsen. Det är så himla fint där..

Vi har haft en super härlig helg iaf. Mamma och pappa har varit här hela helgen och vi har hunnit med massor. Och äntligen är det målat i köket. Det blev så himla fint. Ett helt annat kök. Ljust och fräscht. Me like :-)

Nej nu ska jag ringa på pastors expeditionen och kolla upp lite om dop. Lill skrotan måste ju få döpas :-)

Fullt upp

Ja idag har det varit full fart hela dagen. Kvart över sju började dagen för mamma och Signe. Då va min mamma och pappa redan igång nere i köket morgon pigga som dom är hihihi...
Så idag har det målats i köket, hallen, rabatterna är fixade, uteplatsen rengjord och skåpet jag köpte på loppis är spacklat och sandpapprats. Så imorrn blir det att fixa gardiner, putsa fönster i vardagsrummet och måla andra gången i köket.. Härligt att det har blivit så mycket gjort. Kanske jag kan slappna av lite ett tag, för då är det inte så mycket kvar på "att göra" listan. kan behövas. Tror nämligen att jag tom fått stressmage. Not good!!

Nej nu är det snart dax för Eurovision Song Contest. Ska bli intressant att se hur det går för Sverige. Antingen går det skitbra eller skitdåligt tror jag..

Ha en bra lördag kväll!


En snabbis

Hinner in här en snabbis medans Signe ligger på golvet och snackar :-) Sötisen min.
Ja nu är dagen igång iaf. Signe och jag klev upp kvart över sju idag. Då tycket hon att vi hade sovit klart även om mamma inte alls höll med..ler..
Så nu har jag varit iväg på gymet och nu sitter jag och väntar på att Göran ska komma hem så vi ska åka och köpa målarfärg. Sen är det bara att köra igång med städningen. Bläääh!!  Tycker inte att man gör annat än att städa.

Nej nu vill Signe äta.
Ha en bra dag!!

Melodifestivalen

Ja det är det som gäller ikväll. Är ju som tradition att se det :-)

Imorrn blir det tidig uppstigning iaf. Ska iväg på gymet direkt på morgonen så det är gjort. Har en massa att stå i imorrn så det gäller att börja tidigt. Ska på soptippen, städa, tvätta, bädda rent i ungarnas sängar som mamma och pappa ska sova i osv osv...Och sätta upp en hylla. Om jag har tur ;-) Inte toppfart på älsklingen här hemma direkt hihhi. Fortfarande inte färdig målat i hallen heller.. Men men.... Lika bra att man vänjer sig. Även om jag har väldigt svårt för den avslappnade stil som Göran har. Önskar att jag oxå kunde ta det så där lugnt ibland. Jag tror nästan att jag har lite lätt magsår jag istället. Stressar upp mig så mycket över allt som måste göras, och över att Göran är så väldigt avslappnad.

Nej nu måste jag gå och lägga mig..
Sov gott!!


Signe 3 månader

Ja idag blir lill skrotan 3 månader. Herregud. Stora tjejen min :-)

Har varit på bvc idag. Väger nu 5480g och är 61cm lång. Inte dåligt va. Och så har hon vaccineras. Usch och fy. Inte kul. Aldrig hört henne skrika så. Och tårarna bara sprutade ur hennes stora ögon. Det verkligen skar i mamma hjärtat.
Skulle egentligen ha varit iväg på body balance ikväll, men jag har bestämt mig för att vara hemma ifall Signe blir dålig. Hon på bvc sa ju att dom  kan bli dåliga efter vaccinationen. Få febertoppar osv. Och då vill jag vara hemma.
Och efter den här veckan kommer jag ju inte att kunna gå på gymet heller. Älsklingen ska nämligen börja en utbildning på måndag vilket gör att han troligtvis inte kommer att vara hemma på veckorna, och eftersom jag då inte har nån som passar Signe är det färdigtränat på ett tag. Får köra på hemma istället.

Nej nu måste jag börja med maten innan jag hungrar ihjäl.






Kallt

Undrar om det kommer att bli en likadan sommar som ifjol. Strålande sol, blåsigt och kallt. Varit så i två dagar nu. Det bådar inte gott. Hoppas verkligen att det blir en kanon sommar så jag och gumman kan vara ute och sola och ha det härligt varje dag :-) Hoppas hopas hoppas!!!!
Och i söndags va jag, Signe, mamma och syrran tll Birsta och storshoppade. Så jag måste ju få användning av mina super snygga sommar kläder hihihi...
Fick pengar när jag fyllde år så jag har sparat dom här hemma som en hamster så jag kunde köpa lite nya kläder när Signe hade kommit. Har ju gått ner lite grann i vikt men inte så pass att jag kan ha mina gamla kläder riktigt än. Inte alla iaf. Så då köpte jag lite nytt eftersom jag verkligen försöker att inte ha för bråttom att gå ner i vikt. Det går ganska bra att tänka så, men jag är inte riktigt där än. Jag jobbar på det. Älsklingen tycker iaf att jag är vacker som jag är, och det är det enda som räknas :-)

Nej nu ska jag göra mig lite frukost. Super hungrig..ler... Synd att jag inte har några ägg hemma bara. Blivit lite av en fantast. Nyttigt är det ju oxå :-)

Vad gör ni idag då??

Barnvakt

Ja vi blev lite barnvakt idag. Men bara för en timme. Och det är världens snällaste lilla tjej vi har på besök. Bara sitter på golvet och tittar i min spegel och skrattar lite hihihi.. Så söt..

Här är hon lilla Moa


Grillkväll

Är nere hos Petra och Fredrick och ska grilla :-) Inte alls dumt. Me like. Och så blir det hockey sen. Helt ok kväll för man väl säga va. Och Signe och Viktor har legat bredvid varann på en filt och fajtas hihih..Dom är så söta.. Kommer att bli kul när dom blir lite äldre och kan ha lite glädje av varann. Så kul att ha nån med bebis i samma ålder..

Nej nu ska jag skära sallad.

Ha en bra kväll!!


Det gick bra

Ja det gik bra på modevisningen igår iaf. Va riktigt kul faktiskt :-) Fyra gånger fick jag gå. Visade skor, haremsbyxor och smycken. Det ni...ler... Och jag tror att jag va den enda som va större än storlek 36 oxå. Men som Göran sa, tur att dom en riktig kvinna att titta på hihihi..
 Det va bara så jävla trista att ingen va och tittade på mig. Känner ju ingen i den här stan så jag hade hoppats på att dom få jag känner skulle komma. Men men..  Och det är verkligen inte lätt att försöka "komma in" i den här stan heller.. Försökte prata med dom andra tjejerna men dom bara höll sig i sina "klickar".. Det va bara dom äldre som va trevliga. Och det va ju jättebra, men det är ju kanske inga jag skulle välja att kanske "prata"  med fler gånger om ni förstår vad jag menar..
Nåja, nu har jag ju iaf gjort det och det va som sagt kul. Häftigt :-)

Har varit ute och gått här på förmiddagen iaf. Super härligt väder. Ska försöka gå ut och göra klart ute i trädgården sen på eftermiddagen. Men nu väntar jag på att jag ska hämta Ida på skolan och sen måste jag försöka börja städa oxå. Och tvätta så klart. Men barnen ska iaf få damma sina egna rum i helgen. Blir det ju lite mindre för mig hihhi..

Ha en bra dag nu!!

Min nya frisyr

Ja här är den. Vad tycker ni?? Jag är skit nöjd. Och skit nervös. Halv sju är det dax för modevisning. Hjälp!!!!




Trädgårdsarbete

Ja idag har vi iaf kommit igång med trädgården. Inte en dag för tidigt. Klippt ner en massa så nu är det bara två rabatter kvar att rensa upp. Så nu ligger det stora högar på gården med kvistar osv. Måste se till att köra bort det så snart som möjligt..

Har varit och stryrketränat ikväll igen. Skulle egentligen på Bodybalance men instruktören hade magsjuka. Men träna ville vi ju, så då blev det gymet istället..

Sen vill jag bara säga att jag har världens snällaste lilla tjej. Hon äter vid sista gång på kvällen mellan halv nio och nio. Sen går vi upp och lägger henne si sin säng och där ligger hon och sover tills ungefär kvart i sex på morgen. Då äter hon igen och somnar om tills ungefär halv nio. Kan det bli bätter??!!  Nej jag tror inte det hihihi :-)

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Ska vara hos frisören kl nio imorrn bitti. Sen är min läkare uppe från hematologen i S-vall imorrn så jag ska på sjukhuset på etermiddagen. Har ingen aning om vad jag ska göra där. Lite nervös att han tänker ta benmärgsprov på mig för då kan jag inte gå i nån modevisning ;-( Men det återstår ju att se..

Sov gott!!

HM

Va in på hm.com och hittade dom här.. Inte så dumt va

     

Regn regn regn

Ja idag regnar det. Så jäkla typiskt. Vi som äntligen skulle ta tag i trädgården, men det går ju som inte så länge det regnar. Så nu sitter jag bara inne och latar mig. Inte ens en promenad har det blivit. Inte så dumt det heller faktiskt. Att inte göra nånting för en gångs skull :-) Får väl se om det blir en promenad på eftermiddagen/kvällen istället. Om det slutar regna vill säga. Men jag har iaf varit iväg och köpt trädgårdsredskap. Rosa :-) Lite fjantigt tjejig måste man väl få vara ibland...ler..

Måste komma ihåg att göra otbad oxå. Måste ju se till att ha vår fina fötter om jag ska visa skot på torsdag :-)
Tror faktiskt jag ska göra det nu på en gång..

Ha en bra dag nu!!

Men hjälp :-)

Hahaha vad tusan har jag gett mig in på. Ni kan aldrig gissa vad jag ska göra på torsdag. Jag ska vara med i en modevisning på gallerian här i stan :-) Såg en annons om att Trudes sökte personer till en makeover, så jag gick in idag och frågade om dom fyllt alla platser. Och det hade dom inte, så jag fick vara med. Så jag kommer att bli klippt, få håret färgat och bli sminkad. Sen ska jag gå i några kläder och visa upp skor från en skoaffär. Hjälp!!!!! Jag har ju aldrig gjort nåt sånt förut. Är skitnervös att gå på catwalk inför en massa människor. Men det ska bli kul oxå. Man måste ju ibland testa saker som man aldrig tänkt sig göra. Utmana sig själv lite. Och sen så får jag ju håret fixat gratis vilket är ett jäkla plus nu när jag är hemma och är föräldrarledig...
Ja vad tror ni? Är jag helt knäpp eller?? Kommer jag att våga?

Nu måste jag se vidare på Cityakuten...

Styrketräning

Ja idag har det blivit första passet med stryketräning. Gud va kul det va. Har verkligen saknat det. Men jag känner träningsvärken komma krypandes redan hihihi...
Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Putsat fönstren i sovrummet och satt upp vita gardiner. Har även bytt till det vita överkastet. Blev väldigt fräscht och vårigt. Men jag önskar man hade lite pengar. Finns så mycket jag skulle vilja göra här inne. Byta ut en massa, som överkast, gardiner, krukor osv.. Men det får väl duga med det jag har tills vi vinner 60 miljoner på Lotto eller nåt ;-)

Tvättat har jag oxå gjort i vanlig ordning. Är ju så jäkla härligt nu när man kan hänga tvätten ute. Luktar ju så gott av den sen. Och så torkar den ju så snabbt..

Nej nu ska jag joina älsklingen på lite film...
God natt!!

Härliga dagar

Ja det r verkligen härliga dagar nu. Imorse klev vu upp ganska sent. Jag va först ute och gick och sedan när jag kom hem tog jag ut trädgårdsmöblerna och dukade frukost ute. Första gången för i år.Så jäkla härligt. Så vi satt ute och åt och pratade bra länge. Och Signe satt och tittade med stora ögon och snackade en massa. Sötisen våran..

Sen åkte vi ner till Eva-Lisa vid två tiden och som alltid blir vi alltid kvar länge. Fick middag och så tittade vi på Robinson innan vi åkte hem. Mor och son har alltid så mycket att prata m så det är därför vi aldrig kommer därifrån hihihi.. Men det är så härligt att vara där så det gör inget....

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Alldeles för sent, IGEN!!!!

Lite bilder från vår härliga frukost....

 


Varmt varmt varmt

Gud vilken härlig dag det vart idag. Riktig sommar värme. Men jag har inte varit ute nåt idag ändå. Eller jag va ju ute och gick på förmiddagen så klart, men inget sen. har nämligen putsat fönster och satt upp gardiner i köket.
Och jag fick en chock när jag öppnade upp dom emellan och skulle torka persiennerna. Fy fan va skitig dom va. Kan inte varit avtorkade på tio år. Va tvungen att slänga disktrasan när jag va klar för det gick inte att få den ren. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK!! Måste väl fatta att man måste torka av dom ibland. Vissa människor verkar ju inte veta hur man städar. Och då är det ju ändå ingen ungdom som bott här hinnan, utan hon är väl typ 55 år eller nåt.

Ja vi hade en super härlig kväll igår. God mat och gott sällskap. Grill premiär. Fy tusan va gott det är med grillat. Spelar ingen roll vad man grillar, omdet är kött, lax, kyckling eller va det nu är, så är det så himla gott alltså. Och så lite tatziki och feta ost. Och så majs så klart. Mmm mmm mmm...



 Och så här såg jag ut går. Måste verkligen göra nåt åt håret. Inte bra. Utväxt och alldeles slitet.



Och Signe har sovit hela dagen idag. Hoppas verkligen att hon sover i natt ändå. Lill skrotan min. Helt otroligt vilken kärlek man kan känna till en sån liten krabat.

Nu ska vi väl se om det är nåt bra på tv:n.
Vad gör ni ikväll??


RSS 2.0