Lite blandad kompott från min helg i STHLM

    


Selma myser på köksgolvet


Solsken....

Vilket fantastiskt väder det är idag alltså. Jag och Göran satt ute och åt lunch idag. Sen låg jag på en bänk och solade lite oxå. Helt otroligt varmt. Det är så jäkla skönt att värmen har kommit.. Jag blir på så himla bra humör när det är sånt här väder :-)

Va ju och flög igår som sagt. Gick bra. Hade några väldigt trevliga passagerare med mig ;-) Gjorde misstaget att ha på mig jeans bara, Hade glömt hur varmt det kan bli i ett flygplan. Och särskilt i SAAB eftersom det aldrig öppnas nån dörr där bak, så det blir ju aldrig nåt korsdrag. Det får definitivt bli kjol nästa gång :-)

Tog lite sovmorgon idag oxå.. Klev upp vid halv åtta, gick ut med Selma, in och åt frukost och ringde till vårdcentralen. Tror att jag möjligtvis har uvi. Inte nice. Sen gick jag på gymet och tog ett 50 min pass ungefär. Sen va jag på banken och så en sväng och sen blev det att åka till jobbet. Va här ungefär till halv tolv. Väldigt härlig förmiddag. Skönt ibland att inte jobba heltid :-)

Ikväll kanske Anna kommer och hälsar på. Hoppas hoppas. Vet vad jag ska bjuda på för middag om hon kommer. Mums! :-) KOmmer hon så kommer hon att sova över oxå, Kanske vi kan gå på en promenad imorrn. Innan man måste ner till tvättstugan..

Nej nu måste jag göra ett sista ryck.

...

Idag ska jag flyga på eftermiddan. Första kvälls flygpasset på jag vet inte hur länge.. Tror att det är C-J jag ska jobba med. Sen hörde jag att Tore va uppe oxå så vem vet. Kanske det blir med honom oxå :-) Inte ett helt fel gäng.
Det här är näst sista flygpasset jag har på ett tag nu. Sen blir nästa inte förens i augusti. Ska bli både skönt och tråkigt. Hoppas bara som sagt att det är några roliga killar jag har med mig på sista passet nästa torsdag...
Vore kul om Gustav jobbade så man får höra hur han hade det i Miami.

Fortfarande grym träningsvärk by the way... Lite svårt att gå. Särskilt upp för trappor hahaha.. Och nu är det insida lår som är värst...

Nu måste jag på banken..

Ha det gott!

Jag vill!!

  

Jag vill åka utomlands.. Nu!!!!! Hoppas verkligen vi har möjlighet att åka till hösten. Helst av allt skulle jag vilja åka till Kefalonia i Grekland. Verkar hur mysigt som helst.
Älskar Grekland. Vacker natur och god mat. Tänk en vecka eller två av bara ligga på stranden med en bra bok, äta och dricka gott..
Mmmmm vore fantastiskt!

Träningsvärk

Idag gör det ont. I ben och rumpa.... Va ju och styrketränade igår på luchen. För första gången på typ tre fyra veckor. Och så tror man ju alltid att man kan köra på som om man inte varit borta nåt, så idag gör det ont, ont, ont!!
Men det märks ju iaf att man gjort nåt.
Blir nog ett litet pass idag oxå. Rygg och triceps tror jag..

Nu är det förmiddags fika.. Återkommer!

Tillbaka igen

Ja då va man tillbaka till vardagen igen då. Eller det va jag ju redan igår, men jag hann inte skriva nåt då ...
Hade en fantastisk helg i Stockholm med syrran. I Fredags när jag landade kom hon och hämtade mig på Bromma. Åkte hem till henne en sväng och bättrade på hår osv :-), sen åkte vi in på Odenplan för att äta på Chow Chow....
Va där lite för tidigt för att äta på en gång dock så det fick bli ett par glas skumpa först. På uteserveringen i solen. Inte helt fel.. Efter att vi ätit hur gått som helst åkte vi hem och tittade på tv. Så länge det varade. Jag somnade på soffan innan jag hann se Carina Berg raka av sig håret :-(

Lördagen började relativt tidigt med en smoothies och sen åkte vi in till stan för att shoppa. Och detta gjorde vi i sju timmar hahaha.. Pust!!
Träffade Madde, Amanda och Thomas på lunch. Hur härligt som helst att träffa mina favorit tjejer igen.. Och snacka om att Amanda vuxit. Oj vilken stor tjej.. Presenterna blev bra iaf tror jag.. Madde såg glad ut för skålarna och Amanda för papperet och snörena hihihihi...
Själv fick jag tag i lite kläder oxå. Och en strandväska :-) Men det kan tänkas att jag ändå måste ha nåt mer inför sommaren. Som tex en ny bikini. Usch och fy!!!!!
På kvällen åt vi en helt otroligt god räkmacka med färska räkor och såg Melodifestivalen. Och resultatet där behöver vi väl inte ens prata om :-(

På söndagen va vi ute och gick en lång promenad i Abrahamsberg/Bromma. En super fin slinga runt en liten "sjö" eller vad man ska säga.. Sen åkte vi in till Gamla stan och köpte en glass, Men ny bakad strut. Mmm mmm mmm. Sen satt vi nere vid vattnet och solade oss lite..

Har haft en otroligt härlig helg. Älskar att vara i stockholm på sommaren. Tur att jag och Göran ska ner en sväng till i sommar..

Nu måste jag jobba.

Tjing!


Snart så..

Nu är det snart dax att åka.. Måste försöka åka från stan halv tolv.. Nog för att det inte är nåt problem med att hinna med flyget :-) men jag måste ringa till op när jag kommer när och kolla vem som jobbar med mig den 5:e :-)
Ska man ha stopp på Bromma i nästan fem timmar är det rätt intressant att veta vem som jobbar med en... Så man vet om det blir nå glamour eller ej...ler...

Men jag kommer att sakna min älskling när jag åker.. Konstigt att man fortfarande gör det efter så lång tid. Men jag hoppas verkligen det håller i sig alltid hihihi.. Härligt att fortfarande vara så kär. Vill fortfarande bara pussas och kramas hela tiden.. Mmm mmm mmm..

Har iaf bestämt med Madde att vi ska mötas uppe inne i stan på en fika imorrn. Hon hoppades på att Thomas skulle följa med henne in. Men jag hoppas hon kan ändå om han inte har möjlighet.. Har köpt super gullig present till Amanda. Tycker jag själv iaf hahah.. Jag hade blivit jätte glad :-)
Roligt att ha nån liten att handla till. Men till sommaren har jag ju en ny liten att handla till. Tommy och Rosies lilla skrot.. Tror verkligen det blir en kille dem här gången. Känns så.

Nej nu måste jag packa ihop lite och åka hem och hämta väskan osv.. Och så måste jag ju hinna pussas lite oxå ;-)

Får se om jag har nån möjlighet att uppdatera i helgen annars återkommer jag på måndag..
Trevlig helg allihopa!

Pust!!

Stressig kväll.. Hem, fixa ett helt lass med pannkakor. Skjutsa Tom på fotbolls match, Ida på fotbollsträning, Hem igen. Göra matteläxa, borsta tänderna, läsa bok och sova.. Jobbigt för en tjej som inte är van vid det här "familjelivet" :-)
Nu ska jag packa inför imorrn.

Sov gott!!

Kaffe

Tror faktiskt att kaffe är min bästa vän när jag jobbar. Iaf på Reklamen.. När jag flyger är det därimot min största fiende. Eftersom jag blir otroligt kissnödig typ fem min efter jag druckit kaffe så är det inte bra att dricka det då eftersom det aldrig finns nån tid att gå på toa. Men idag är jag på reklamen, klockan är halv tolv och jag har nog redan fått i mig fyra koppar hahaha.. Undrar om så här mycket kaffe är bra för kroppen??
Snart är det lunch... Får nog bli lunch ute idag oxå. Blir kostsamt det här med att ute så gott som varje dag. Men eftersom familjen är så bra på att äta så blir det ju aldrig några rester som man kan äta till lunch.. Men men. Till veckan tror jag att jag ska göra en sallad som jag kan äta hela veckan.. Lite kassler, fetaost, melon osv. Mums!!

Och imorrn åker jag till syrran. Ska bli hur kul som helst. Länge sen vi sågs nu. Och det va ännu längre sen jag va till henne. Måste nog ha varit typ i sommras. Det är fan inte ok alltså... Men nu ska det alltså äntligen bli av. Åker 13:20 imorrn med våran kärra och hem på söndag. Imorrn tror jag nog det blir middag ute och bio. Shopping på lördag så klart :-) och på söndag lite promenad osv. Hoppas Madde kan komma in och möta upp oss på lördag och ta en fika.. Vill ju träffa Amanda. Och Madde oxå så klart hahaha...

Nej nu ska jag ta och ringa älskling så vi får åka och käka lunch....

Handla

Måste handla mat idag. Jobbigt att försöka komma på middag för en hel vecka. Men det blir ju mycket lättlagat till helgen när jag ska bort. Göran är ju ingen mästerkock så han vill ju ha nåt som går enkelt att laga. Så jag får väl köpa ett par korvringar hahaha... Men jag är säker på att han kan laga mat om han vill, Han tycker bara att det är tråkigt :-)
Men som sagt så är jag less på att komma på mat hela tiden. Blir ju bara samma och samma hela tiden tycker jag. Less på att laga mat över huvud taget....

Men jag fick hem min nya "kokbok" i måndags som jag beställt. Leilas nya bakbok Piece of Cake. Fanns hur mycket gott som helst. Gillar verkligen hennes recept. Relativt enkla oxå.. Så nu blir det nog till att baka här nåt framöver... Måste bara bestämma vad. Och när. Åker ju till Sthlm och hälsar på syrran så det får nog bli till veckan..


Måste ringa till syrran ikväll oxå och höra vad hon tänkt inför helgen. Skulle ju vilja klämma in en liten träff med Madde och Amanda oxå.. Har ju lite födelsedags presenter att dela ut :-)

Test!

Har ni gjort det här testet? Om inte, gör det. Kul! Själv var jag kvinnligheten själv :-)
http://environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php


Amanda!

16521261    Tant Elins go unge!! Måste få pussa på den där lilla prinsessan snart..

Selma

Selma när hon bara är en liten fjutt!    Selma när hon bara är en liten fjutt! Hur söt är hon inte :-)

Glamourstopp

Idag har jag, C-J och Tore haft galmourstopp på Bromma :-) Efter mycket surrande med de andra besättningarna drog vi in på stan för att käka lunch.. Satt på uteserveringen på TGI Fridays.... Inte helt fel på betald arbetstid hahaha.. Synd bara att det började spöregna när vi skulle tillbaka så jag såg ut som en dränkt katt när paxen kom ombord. Men det är väl smällar man får ta antar jag :-)

Har precis varit ute och gått med Selma. Gick i skogen en bit så vi släppte lös henne så hon fick springa av sig lite. Och snacka om att hon sprang som en galnig alltså., Väldigt snabb tjej för att vara så liten. Och hon är så otroligt söt när hon skuttar omkring med sin lilla rumpa. Måste ta ett kort på hon så ni får se..

Nej nu måste jag gå och måla naglarna.. Måste ju se respektabel ut på jobbet hahaha.. Bland alla byggnadsarbetare.

Sov gott!!

Ååååhhh va gott det skulle vara :-)

Ååååhhh va gott det skulle vara :-)

Hungrig

Jag tror jag måste ha mask. Hungrig jämt. Vad är det här hahaha.... Tur att det är lunch om en timme. Men synd att vi inte har nåt hemma att äta. Kanske måste bjuda älsklingen på lunch ute. Ska ju flyga idag på eftermiddan oxå så det blir ju ingen middag heller....
Ja det får nog bli så.

Ska till Anna ikväll efter jobbet och gå en promenad. Ska bli hur kul som helst. Kan inte ens komma ihåg när vi sågs sist. Även fast det bara blir en liten sväng ikväll så ska det bli super härligt. Saknar Anna!!!!
Och har jag tur kanske jag får en massage oxå. Inte alls fel hihihi....

Nej tro om jag ska sätta ut Selma ett tag. Ligger så sött och sover här bredvid mig. Hon va helt slut igår. Varit hos Tommy och Rosie och busat med Milo ett helt dyg. Hade tydligen lekt som galningar :-) Men det är bra att dom har varann att härja med.

Tänker på dig i dag Madde!!!

Zzzzzzz

Då ska man äntligen gå och lägga sig då. Lite trött efter gårdagen. Men det har varit fantastiskt. Lugn och skönt. Inga barn och ingen hund. Bara jag och Göran, spa, god mat, sprit och lite dans. Kan nog inte bli bättre :-)
Synd bara att det tar slut så fort. Hade gärna kunnat tänka mig att vara kvar längre. Trist att komma tillbaka till vardagen igen.
Nej nu måste jag sova. Ska ju upp och jobba imorrn.
Sov gott!!

Middag

Ska tydligen bjuda på middag ikväll. Fick precis reda på det. Hade tänkt att jag och Göran skulle äta lasagne idag, så det fåt nog bli det att bjuda på oxå. Älskar lasagne. Och gör man en god sallad till och lite vin så är det väl en helt ok middag att bjuda på va..
Måste åka förbi affären bara och köpa lite rödlök och lasgneplattor. Hade tänkt göra på spenatplattor men fick ett "spenat!! nej tack" av Göran så då är det väl bara att köpa nya då hihihi.. Tyckte det skulle vara kul att variera sig lite men inte då :-)
Bäst man svänger förbi systemet oxå då. Får nog bli nått rött tror jag.
Sugen på godis är jag oxå. Försökte få Göran att fatta min vink förut att choklad skulle vara gott så han skulle åka och köpa, men det funkade inte. Men så är han ju karl oxå ;-)
Imorrn blir det Sundsvall och Södra Berget.. Ska bli riktigt nice. Lite spa och god middag.

Hjälp!!

Ja men hallå.....Då har man startat en blogg då. Undrar om jag vet vad jag gett mig in på hahah. Kan ju inget om datorer. Så vi får väl se om jag klarar av det här..
Nu måste jag kolla runt lite hur det här funkar :-)

Ha det gott!!

RSS 2.0