Storstaden

Ja då va man tillbaka i storstaden Ånge igen då. Göran ska jobba här hela veckan så då passade jag på att åka ner oxå. Känns ju lite onödigt att jag ska sitta hemma själv i Sollefteå och han här. Och så får ju mamma och pappa träffa Signe oxå. Och så får jag chans att träffa Johanna vilket alltid är ett plus :-) Tänkte nog hälsa på henne på onsdag för hon va tydligen ledig då.

Och idag har vi varit på babysim igen. Och gud va Signe tyckte att det va kul. Hon va helt sjövild. Plaskade på som en toka :-) Sen sov hon nästan två timmar i bilen på väg till Ånge, så man vet ju vad man ska göra om man behöver ha nån timme att göra nåt på..skratt..
Jag och Maria gick en liten sväng uppe vid Österåsen innan badet oxå. Det är så himla fint där uppe. Jättemysiga gångvägar. Ska vi helt klart göra nån fler gång.


Ingen rast och ingen ro

Ja idag har vi varit nere på Risön så gott som hela dagen och tittat på Ida när hon spelat fotbollscup. Nu är vi hemma igen och har precis hängt tvätt och nu ska jag börja med maten. Idag blir det "varma mackor" med italiensk lantbröd, fläskfilé lite sallad, sparris, champinjoner och lite annat smått och gott. Inte alls dumt vill jag lova :-)

Sen kommer väl Görans familj och ska fira honom så jag måste börja dona lite med fikat oxå. Aldrig får man vila. Och det är så stökigt här hemma. Grejer överallt. Hatar att ha stökigt, men det är inte lätt att ha det på ett annat sätt när man har tre barn hemma. Morr!!! Kommer få ett nerv sammanbrott en vacker dag.

Så ringde Johanna förut oxå och frågade om jag inte skulle komma hem ikväll och gå ut på Mittlandiafestivalen. Och det hade varit så jäkla kul. Har ju inte varit ute hemma på flera år. Men har ju inte träffat Göran på typ två veckor så jag känner att jag vill vara hemma. Så typiskt bara. Hade väl kunnat vara en anna helg.

Nej nu måste jag börja med maten.

Vad äter ni på en lördag kväll??

 


Äntligen fredag!!

Ja idag kommer älsklingen äntligen hem. Mycket senare än vad vi trott men han kommer iaf hem :-) Varit borta i två veckor nu. Ska bli så skönt att ha honom hemma i helgen. Och så har han ju fyllt år så vi vill ju fira han lite grann oxå..

Idag har jag och Maria varit och tränat igen. Funkar jättebra att ha med oss tjejerna. Så otroligt skönt att kunna träna och inte behöva fixa barnvakt hela tiden..
Sen när Signe sov mitt på dagen hann jag hänga tvätt, byta lakan i sängen, locka undan och dammsuga hela huset. Så när hon ska sova nästa gång ska jag hinna göra hamburgerbröd hade jag tänkt. MYcket godare med hemmagjorda. Och billigare. Måste ju tänka ekonomiskt så här i lågkonjukturen ;-)

Tänk om jag hade kunnat lagt mig på soffan och sovit en sväng med Signe. Är så jäkla trött. Kanske hinner en liten sväng innan barnen kommer hem. Får dom väl hjälpa till att underhålla Signe medans jag gör mat sen.
Måste bara byta på det lilla bajsmonstret först :-S

God morgon!!

Ja nu har jag ätit frukost, sitter och tittar på Vakna med The Voice och nu ska jag gå ner på gymet. Ska bli så jäkla skönt. Va ner och frågade för någon dag sedan om man fick ta med sig dom små ner och det gick bra när vi tänkte träna på morgonen/förmiddagen. Brukar sällan vara så mycket folk där då. Ocxh skulle dom bli grinig så får man väl gå då helt enkelt. Så nu ska jag och Maria dit och köra ett pass. Tänkte gå ner så somnar Signe säkert i vagnen och då hinner jag träna bra mycket innan hon vaknar...

Ha en bra dag nu!

Tävlar igen




"Jag vill vinna ett presentkort + fraktfritt från Helhjärtat - butiken med saker att älska hos Tant Ulrika"

Babyrytmik

Ja idag har vi varit på kyrkan på babyrytmik. Så himla mysigt. Tror dom små tyckte om det :-) Och dom va helt slut efteråt Bara sov och sov hihi.. Skönt för oss mammor oxå eftersom vi fick äta lunch ifred.

Nej jag orkar inte skriva nåt mer ikväll.
God natt!


NavyCIS

Ja det sitter jag och tittar på nu. Men jag har haft en ganska effektiv kväll. Signe somnade kl 19 och kvart över åtta hade jag hunnit ta reda på en massa tvätt, kokat äppelkräm och bakat inför helgen. Inte så dumt va?? :-) Men nu är jag trött. Tror det blir tidig kväll ikväll. Tror jag ska lägga mig och läsa lite.
Och imorrn blir det babyrytmik på kyrkan. Det ska bli kul.
Avslutar med lite bilder...

Och moster!! Ser du att jag varit orange idag. Jag gillar orange mycket, så jag tror det kommer att bli kanon till mitt rum :-)




10:10

Ja klockan är nu bara tio över tio och jag har varit uppe länge nu. Va ju tvungen att kliva upp tidigt för att få iväg ungarna till skolan. Kändes lite konstigt att gå upp så tidigt. är ju van att ligga kvar lite på morgonen och mysa med Signe. Men det va rätt skönt att kliva upp ändå. Gick ut och gick klockan åtta, sen har jag duschat, ätit frukost och nu sitter jag här. Så nu har jag ju hela dagen kvar att göra en massa saker. Måste nog ner på stan en sväng. Älsklingen fyller ju år imorrn och jag är inte riktigt klar med presenterna..
Och så ska jag ta mig ut och ta in lite rönnbär. Tänkte ha lite i glasburken på köksbänken. Blir nog fint nu så här till hösten. Och appropå hösten. Snart är det dax att putsa fönster igen mina vänner.. Blähh!!! Tyckte jag precis putsade dom.. Inte direkt sugen att börja igen :-(

H en bra dag!!

:-)

Signe sover. Hon somnade redan kvart över sju. Hon brukar alltid sova en sväng vid halv fem, fem, men idag har hon varit vaken sedan kl två. Så nu sover hon. Så himla skönt. Skulle egentligen behöva passa på att göra nåt nyttigt, men nu sitter jag här.. Not good!!

Helgen har iaf varit super mysig. Varit hos mamma och pappa på Vallen. I lördags va vi till Birsta en sväng. Signe fick ny pyjamas, en mössa och "haklappar" i tyg. Sådana som man kan ha  till kläder. Som typ en scarf om ni förstår vad jag menar..

Det enda som inte va nåt bra med den här helgen va att jag inte hann träffa Göran nåt. En liten sväng på torsdag kväll och en liten sväng igår kväll. Mer blev det inte eftersom han varit i Hede och jobbat hela helgen :-( Så jag längtar redan tills på fredag när han kommer hem igen. För i helgen ska han komma hem. Fyller ju år här i veckan och s har han ju inte träffat barnen på länge...

Nu ska jag läsa lite bloggar. Sen ikväll är det ju dax för Lipstick Jungle igen :-)

Ånge

Ja mina vänner, är i Ånge igen. Älsklingen jobbar hela helgen så då åkte jag ner så vi träffas en liten liten sväng iaf. Men inatt sover jag på Vallen och troligtvis imorrn oxå eftersom Göran kanske inte kommer tillbaka från Hede förens på söndag. Så det blir inget skrivit i helgen eftersom jag inte kan vara uppkopplad på Vallen.
Så jag återkommer på måndag igen.

Ha en bra helg alla!!


Idag igen

Ja det har blivit lite blåbärs plock idag oxå. Och det va så mysigt. Solen sken och det va så himla härligt i skogen. Petra hade med sig kaffe så vi fikade lite oxå. Och idag har vi invigt sittvagnen till Signe. Hon verkade tycka att det va himla bra. Satt där och kikade på oss medans vi plockade. Och hon verkade tycka att det gick lika bra att sova i den oxå, så jag tror inte att jag byter tillbaka nåt mer. Kommer nog att ha den nu. Eller tycker ni att det är för tidigt?? Hon gillar ju i och för sig att ligga på magen i liggvagnen ibland oxå. Det är så svårt att veta hur man ska göra med allt. Det är svårt att ha barn!!

Ni som har barn, när började ni med sittvagn till era små??

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Signe ska vara hos Rosie en sväng imorrn på förmiddagen så jag ska få gå på gymet. Ska bli underbart. Länge sen nu. Och på eftermiddagen blir det kaffe hemma hos mig med brudarna..

Sov gott!!


Tävlar om jacka



UTLOTTNING Peak performace jacka hos mirrezz

BVC

Ja då har vi varit iväg på bvc då. Lill skrotan väger nu 7640g och är 67,5cm lång. Inte dåligt va... :-)
Eva har varit och hämtat Signe nu oxå. Hade velat lagt mig och läst lite, men jag får se.. Finns ju lite att göra här hemma. Som alltid :-S

Tisdag

Ja då har jag varit ut på en promenad då. Så skönt väder idag oxå. Och Signe bara sover och sover. Hon har snart sovit i två timmar och det brukar hon aldrig göra. Har varit ut till barnvagnen säkert fyra gånger för att kolla att hon andas. Blir ju nojjig när hon sover så här mycket när hon inte brukar göra det.. Men nu måste jag snart väcka henne så hon hinner äta och jag hinner duscha innan vi ska på bvc.
Och sen ringde Beatrice alldeles nyss och ville låna Signe idag, så dom skulle komma och hämta henne på eftermiddagen. Inte så dumt :-)

Ha en bra dag!

Körsbär

Ja jag hann plocka körsbär idag oxå. 12 liter :-) Inte så dåligt va... Nu ska jag bara plocka lite mer blåbär och sen ta in äpplena när dom är klara, så klarar jag mig nog ett tag.. Gud va huslig jag är *skratt*

Efter Lipstick Jungle blir det sängen. Ska bli såååå skönt!!

Sov gott!!!
 

Måndag

Idag är det finväder igen. En härlig höstdag för det börjar ju faktiskt bli lite kallt i luften nu. Men inte mig emot. Jag älskar hösten! Min absoluta favorit årstid. Särskilt när det är soliga dagar men kallt och löven har börjat att ändra färg. Me like!!


Idag har jag och Petra vait ute och plockat lite blåbär. Blev inte så jättemycket med tanke på att vi hade med oss dom små men det blev lite grann iaf. Ska försöka ut nån fler dag oxå.. Tänkte jag skulle föröska hinna iväg och plocka körsbär idag oxå. Fullt upp nu när jag är hemma själv igen. Man behöver ju inte vara orolig för att ha långtråkigt iaf...ler..




Lite saft och bullar blev det oxå :-)

  Härlig utsikt från Hallstaberget 



Tävling igen



"Jag vill vinna ett presentkort värt 500kr från Wilma&Morris hos Tant Ulrika!"

Lasagne

Idag fick Signe smaka lite lasagne. Tyckte hon va super mumsigt. Åt en halv burk på en gång :-)


Mer bilder :-)

Måste bara få visa några fler bilder. Visst är vi fina?? :-)









Myskväll

Åh ikväll har vi haft det mysigt jag och älsklingen min. Mannen min :-) Badat bubblebad med champagne och choklad. ( Tack syster yster..ler..) Inte helt fel va?? Tappade upp badet direkt när Signe somnat och sen låg vi där i en timme. Så himla härligt. Då får man verkligen tid för varann och få prata med varandra ostört. Me like...

Nu ska vi se lite på slutet av Jagad tror jag. Sen blir det nog sängen. Ska till en granne och plocka körsbär imorrn. Visst är jag väl huslig så säg :-)

Sov gott!!

Bärplock



Ja det här ägnade jag förmidagen åt. Plockade in tolv liter röda och svarta vinbär. Här ska göras saft. Mums!!
Har även idag äntligen plockat upp Signes doppresenter och fått lite ordning på det. Skrev upp i hennes minnesbok oxå vad alla gett. Några saker jag är lite osäker på var dom kom ifrån, så jag måste dubbelkolla det :-S Lite pinsamt, men det kan inte hjälpas...

Nej nu ska jag till att göra lite pitabröd. Blir det och stekt kyckling, sallad och creme fraiche med paprika och chili idag. Mmm mmm mmm. Så jäkla gott!!

Vad äter ni??

Bra dag

Ja idag har varit en bra dag. Ganska effektiv oxå. Petra kom på förmiddagen, käkade lite lunch och sen va vi och Anna ute och gick. På eftermiddagen va Signe snäll så pass länge så jag hann  städa hela nedervåningen. Så himla skönt. Det är så skitigt här hemma haha. Imorrn ska jag ta resten, ska bli så jäkla skönt. Har även hunnit plockat undan en massa grejer och vikt in tvätt.
Nej nu ska jag pussas lite....

Tävling



"Jag vill vinna ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Syster&Bror hos Tant Ulrika!"

6 månader

Ja idag är det 6 månader som lill skrotan kom till världen. Usch va tiden går fort. Alldeles för fort... Så idag bjuder jag på lite bilder. Sitter och spanar på utlandsresor så jag har inte tid med mer hihihi.. Och så tror jag att jag ska poppa mig lite popcorn. Har varit och gjort nåt som gör j*vligt ont idag så jag tycker lite synd om mig själv. Och har man ingen choklad hemma så får väl popcorn duga att trösta sig lite med  :-)







Lite uppdatering då...

Ja då är det dax att uppdatera lite grann då. Det har varit en stor helg. Lills skrotan har döpts och jag och Göran har blivit man och hustru. Det känns konstigt att vara fru men helt underbart. Har kännts så rätt från första början så det här va ett helt naturligt steg för oss.
Och det va en helt underbar dag. Dopet gick jättebra. Signe va så otroligt snäll. Hon bara tittade på alla och skrattade och va jätte glad. Inga sura miner alls.
Vigseln gick oxå jättebra. Men det va över alldeles för fort bara. Eva och Rosie sjung Du är allt för oss och det va så fint. Tårarna va nära då.
Och allt efteråt va helt perfekt. Solen sken, maten va fantastisk ( stort tack till mamma som gjort allt), tårtan fantastisk och super trevligt sällskap. Ja jag hade verkligen inte kunnat få en bättre dag. Och verkligen stort tack till mamma och pappa som hade ordnat det så fint åt oss. Utan dom hade det aldrig gått.. Hoppas bara att ni förstår hur mycket det betydde för oss....

Har inte fått bilderna från pappa än, så jag lånar några från Anna så ni får se lite grann från våran underbara dag!





Min vackra syster!



Tårtan, ser ni lilla Signe :-)






Färg i...

Ja nu är färgen i håret och faster och kusin ute med Signe i vagnen.. Hoppas nu bara att det blir bra!!!

Hinner inte nu..

Ja det är dåligt med blogginlägg nu. Hinner som inte riktigt med mig. Varit fullt upp nu. I måndags va jag hos Petra hela dagen och låg ute och solade, igår va vi hos Maria hela dagen. Dom passade Signe medans jag va och klippte mig, och så kom Petra och Anna dit oxå. Så det blev långpromenad ovh lunch. Väldigt nice.
Idag ska Eva komma hit och passa Signe lite medans jag färgar håret. Köpte färg hos frisören igår för att inte riskera att vara grön i håret på bröllopsfotona. Så jag hoppas att det blir bra :-)

Imorgon ska Viktor vara här en sväng medans Petra är på begravning. Och efter det är det tydligen tänkt att vi ska gå upp på Hallstaberget. FY FAN säger jag bara. Jag kommer att dö. Så återkommer jag inget så har jag dött av utmattning på  väg upp på Hallstaberget hihi..

Nej nu är det dax för lite mat till skrotan igen. Ha en bra dag alla!!

Vill inte

Imorrn åker Göran till Ånge igen. Kommer att vara helt själv hela veckan. Ja förutom Signe och Selma då så klart. Men jag vill inte. Tycker inte om att vara själv på kvällarna. Och absolut inte att gå och lägga mig själv. Och så blir det ju jobbigt på fredag när jag måste packa in alla ungar i bilen med packning och allt inför bröllopet, åka över Sudsvall för att hämta klänningen osv osv. Så typiskt att han skulle dit precis den här veckan när det är lite at fixa inför lördag när det är dax. Men men, inte så mycket att göra.

Idag hann jag ligga ute och sola en timma iaf. Hoppas det hinner bli nåt mer. Vill ju gärna va lite brun på lördag så jag inte lyser ikapp med klänningen..ler..

Nej nu är det snart dax för sängen. Ska bara passa på att pussa lite på älsklingen först.

RSS 2.0