Zzzzzzzzzzzzz

Ja jag är fortfarande så trött så jag skulle kunna dö lite grann. Kan somna sittandes framför datorn på jobbet.
Inte riktigt ok va? hahaha

Igår va vi och tittade på en alldeles ny liten bebistjej. Dom är ju så underbara när dom är alldeles ny. Luktar så otroligt gott och så är dom ju så lena.. Mmmm mmm..
Hade med mig ett täcke som min mamma sytt i lapptäcke. Otroligt fint. Mamma är så otroligt duktig på att sy. Har en pläd hemma jag oxå som hon gjort. Och en massa andra små saker :-)
Tjejen har inte fått nåt namn än, så nu har jag suttit hela dagen och messat namnförslag hihihi. Finns så mycket fina tjejnamn.
Men dom lutade redan mot ett förslag som är jättefint. Återkommer när dom bestämt sig.

På torsdag bär det av mot Göteborg. Ska på Iron Maiden på lördag. Kan vl inte direkt säga att jag är deras sörsta fan, men det är nog en jäkla stämmning så det kan nog blir riktigt bra ändå.
Sen lär det väl bli lite Lisseberg och så skulle jag väl tro oxå.
Ska bli kul.

....

Igår va jag ju till veterinären med Selma. Som tur va behövde hon aldrig sövas. Veterinären ville inte med tanke på att Selma är så liten. Men hon tittade i halsen och hon är ju fortfarande röd och svullen så nu har hon fått ett riktigt pencillin som hon ska äta i tio dagar. Sen skulle jag höra av mig igen. Så förhoppningsvis så blir det bättre nu.

Fortfaranade fint väder här. Fantastiskt trevligt att man jobbar bara :-( Till helgen lär det bli dåligt igen bara för att vi är lediga. Som vanligt! Är så jäkla less på det här. Inte en enda gång har jag legat och solat eller varit och badat i år. Och det är ju den 17:e juli idag. Vad är det här????!!!!!! Morr!!!! Är fortfarande självlysande hahaha..

Nej nu får det bli en kopp kaffe tror jag.
Ha det gott

Idag är det lite lockigt :-) Vad tycks??


Lugnt och skönt....

Märks att det är industri-semestrar. Otroligt lugnt på jobbet. Händer ingenting. Telefonen är helt tyst och det kommer inga kunder hit. Peppar peppar hihihi.. Så då kan jag ju passa på att blogga lite :-)
Imorrn ska jag med Selma till veterinären igen. Fortfarande lite kraxig och så luktar hon väldigt illa ur munnen. Så imorrn ska hon få lite lugnande så dom kan kolla ordentligt i halsen på henne. Stackars lilla gumman min. Hoppas det inte är nåt allvarligt. Kanske lite pencillin bara och så blir det bra. Och undrar hur mycket det kommer att kosta. Huuh! Tur att hon är försäkrad.

I helgen kanske jag får träffa Madde oxå. Och Thomas och Amanda oxå så klart hihii. Hoppas hoppas. Vore så himla kul. Måste ringa till henne bara och kolla vad hon tror, Hon kanske va tvungen att vara i Fränsta nämligen. Men isf får jag försöka övertala Göran så vi åker till Gissjö så kan vi träffas där.
Hoppas verkligen det går att lösa.

Håller på att ringa en massa samtal nu oxå inför flytten till huset. Mycket att fixa. Försäkring, elavtal, sophämtning, telefon och bredband osv. Pust! Men det känns verkligen hur bra som helst att vi ska flytta till hus :-)

Nu måste jag jobba lite :-)
Ha det gott!!

Mina nya naglar

Så här blev naglarna som älsklingen betalade åt mig. Lite dålig bild, men dom blev väldigt bra :-)

 Känns hur bra som helst hihihi.. Lite ovant  bara. Går runt som en primadonna hahaha...

Dålig dag!

Idag är verkligen ingen bra dag alltså. Började med att jag drömde mardrömmar i natt att Göran skulle lämna mig. Sen skulle jag på återkontroll på VC. När jag står i centralkassan och väntar på att få anmäla mig så kommer det en kärnning och tränger sig före i kön (ska ju vara pensioner för sånt som inte har tid att vänta på dagarna morr). Sen skulle jag upp på sjukhuset för behandingen för ärret. Där får jag vänta 1timme och tio min på att få komma in. Min läkare hade fått akut operation. Men fel att komma ut och säga det då. Där sitter man på arbets tid lixom. Morr igen. Sen skulle jag ner och laga en nagel på stan. Det tar 40 min för att hon skulle testa nåt nytt så hon fick göra om osv. Göran är samtidigt och hämtar mat som under den här tiden hinner blli kall.
Kommer tillbaka på jobbet bara för att få ta skit för nånting som jag inte ens gjort. Sen försöker jag ringa till sjukhuset eftersom jag inte vill betala patientavgiften eftersom jag fått vänta så länge, men då stänger dom kl 11:00 på dagarna för att det är sommartid. Men hallååååååååååå!! Vad fan är det här!!!????

Hoppas bara kvällen blir bättre. Ska fanimej äta chips och dip hahaha....

Ha en bra helg allihopa!

Lite blandade bilder från sommaren hitills

        

Less

Jag är less. Jag vill ha semester :-( Känns som om sommaren snart är slut och jag har inte hunnit med nånting. Jag har inte ens ätit en mjukglass god damn it!! Vad är det här!!! Finns så mycket jag vill göra på sommaren, men så lite tid. Åka på djurparken, gå på loppis, spela minigolf, kvällsbada. Ja listan kan göras lång. Och det är ju inga speciella grejer kan man ju tycka, men ändå så finns det ingen tid till nåt. Bara jobb, laga mat och städa/tvätta. Ibland önskar jag att man kunde vara ung igen och utan ansvar. Bara jobba lite extra ibland så man har tid över till annat.... Och inte måsta tänka på en massa tråkiga saker som som sagt tvätt, disk, mat osv.... Eller iaf bara en liten dos av det...


Varmt!

Ja eftersom jag klagat förut på att det inte är nån sommarvärme så kan jag väl inte klaga nu. Men det är verkligen vaaaaarmt alltså. Pust!! Så tråkigt att man måste jobba och inte kan vara och bada. Men förhoppningvis är det varmt imorrn oxå.

Ja kvällen på Gatufesten va riktigt trevlig iaf. Förutom maten. Stod att middan ingick men det va så lite mat så man kan absolut inte kalla det middag. Va tre små sketna mackor som man brukar få till förätt. Och till efterätt fick vi en liten choklad bit och blaskigt kaffe. Hallå!! Besvikelse. Men men.Annars va det riktigt nice. Träffade på både Anna och Annelie :-)
Så tack vare Annelie fick man en dos av glamour igen så man klarar sig ett tag till hihihi..
Nej nu ska vi iväg och handla. Snart. Igen!! Tycker inte att jag gör nåt annat. Men men............

Ha det gott!!

Gatufesten

Ja mina vänner, idag blir det en tripp till Gatufesten. Inbjudna med ett företag här hemma på VIP-kväll. Vad nu det innebär hahaha.. Åker hemifrån halv tre. Ska bli kul. Och mamma och pappa ska komma upp och vara barnvakt och hundvakt. Dom är ju för himla snälla alltså.
Hoppas lilla Selma sköter sig bara hihihi. Och om hon får sova i sängen med mamma och pappa. För pappa får hon nog, men det är nog lite värre med mamma :-)
Det enda som är synd är ju att jag äter pencillin så det blir ingen sprit. Och ja jag vet, man kan dricka ändå, men eftersom det här är andra kuren i rad så vill jag inte riskera nåt.

Nej nu måste jag åka hem och börja göra mig iordning. Måste ju försöka städa lite oxå ;-)

Bröllop

Om man skulle gifta sig nån gång, vad tror vi dom om en sån här klänning?? Tyck gärna till....:-)


Zzzzzzzz

Ja jag är fortfarande lika trött. Och ont i huvudet. Hela tiden. Det bara dunkar hela tiden. Fantastiskt. Not!!

Har beställt tid för nagel förlängning idag. Nästa torsdag är det dax. Älsklingen har lovat att betala. Han vill att jag ska känna mig lika vacker som han tycker att jag är. Han är verkligen underbar min fästman :-) Men det ska bli kul. Har gjort det en gång tidigare och det va till studenten. Så det är ju ett tag sen hahaha.. Det ska bli kul.Att piffa till sig lite ;-)

Och imorrn ska jag till läkaren igen. Går till en kirurg en gång i månaden ungefär för att behandla det fula ärret jag har på bröstkorgen. Blev jätteglad när jag opererade mig sist när han sa att det gick att få det lite snyggare än jag har haft de senaste fem åren ungefär. Och det har blivit lite bättre faktiskt. Och då har jag bara varit iväg två gånger än och han sa att det kunde ta upp mot sju-åtta behandlingar. Det han gör är att spruta in en vätska, blandad med cortison ( vet inte hur det stavas riktigt ) och lokalbedövning. Så vi får väl se hur det blir som. Har ju fyra ärr på bröstkorgen, så skulle det här bli lite finare tror jag inte att man lägger märke till dom så mycket. Som det har varit nu har det bara lyst röd/lila och "stått upp" från huden..

Nej nu ska jag göra klart det sista så ska jag åka hem sen :-)
Ha det gott!

RSS 2.0