Sött va

Hur sött va inte det här från Lindex då?? :-)

  

Skrik skrik skrik

Oj oj oj.. Det har inte varit några bra dagar nu. Signe skriker mest hela tiden hon är vaken. Vet inte vad det är.. Troligtvis magen. Men hon är inte spänd hela tiden, så jag tror ibland att jag inte har tillräckligt med mat till henne. Så imorrn ska jag gå ner på affären och köpa ersättning. Tänkte testa att byta ut nåt mål och se om hon blir mer nöjd då. Kan ju knappast skada att testa.

Ja i helgen va jag i Ånge hos mamma och pappa. Syrran va oxå där. Det va nämligen "Tjejdag" på Medborgarhuset som Lions annordnade och syrran höll föredrag om kvinnligt ledarskap. Fan va bra hon är min syster. Riktigt riktigt bra. Så stolt :-)
Åh dert va så mysigt att vara hemma. Lugnt och skönt :-) Och fick vila en massa då mormor, morfar och syster tog hand om Signe. Bytte blöjor, vaggade osv hihihi..
Va även en sväng till farmor och farfar och hälsade på. Så kul att dom fick träffa sitt barnbarns barn.

Och så träffade jag ju även världens bästa tant Johanna :-)


Förlåt

Vet att jag är superdålig på att svara på kommentarer. Lovar att bättra mig. Från och med i morgon.
Och jag återkommer imorrn om helgen. Trött!!!!

Torsdag

Ja idag har det varit fullt upp. Började dagen med en promenad. Sen blev det bvc. Lillskrotan väger nu 3740g och är 55cm lång :-) Och allt såg bra ut. Alltid lika skönt att höra. Även om man tycker själv att allt verkar bra är det ju super skönt att få det bekräftat.
Sen blev det lite lunch och efter det en maskin tvätt och så bakade jag chokladmuffins. Tom ska sälja utanför Konsum på lördag för att få ihop pengar till en klassresa. 
Sen har jag även städat ut garderoben och byrån nere. Spikat upp spikar på insidan av garderoben så jag kan hänga halsband där iställer för att ha allt liggandes i en låda i ett stort trassel. Så nu är några fler saker på to do-listan avklarade. Nice :-)

Så nu ska jag snart gå och bada Signe och sen blir det sängen tror jag. Lill skruttan har sovit i sin säng nu i början på natten två nätter i rad. Så skönt.. Bra att hon börjar vänja sig att sova i sin egen säng.

Hörs imorrn igen.
 


Solen skiner..

Ja idag skiner solen igen. Så jäkla härligt. Men det va ändå lite kallt när jag va ute och gick. Längtar så jäkla mycket till det blir vår på riktigt. Är så trött på alla vinterkläder oxå.

Idag har vi iaf varit på kommunen och skrivit på papper om faderskapet och om delad vårdnad :-)

Nej idag blir det inte längre än så här. Ska snart ställa mig och steka pannkakor och så tänkte jag att jag skulle försöka hitta nåt där det står om hur man går till väga när man pumpar ut och fryser in osv.. Tänkte kanske börja med det så man inte är så superlåst. Finns det i frysen kan hon ju äta om jag nu skulle vilja hitta på nåt i nån timme och Göran är hemma osv...

Ha en bra tisdag alla. Och ikväll ä det NCIS och House. Glöm inte det :-)

Hopplöst

Ja jag vet inte vad jag ska göra. Signe blir som inte nöjd vad än jag gör. Och när hon ligger och äter så går det bra i ca tjugo min, sen börjar hon släppa bröstet och blir skitförbannad. Beter sig lite som om hon glömmer bort hur man gör som. Vet inte vad det är. Är är rädd att jag inte har mat så det räcker, men trycker jag på bröstet så ser jag ju att det kommer mat. Så jag tycker inte att det borde vara det heller. Är så rädd att hon är hungrig och inte får i sig tillräckligt med mat. Eller så är det kanske bara magknip. Hon får ju Sempers magdroppar, men jag tycker fortfarande att hon verkar ha ont. Hon fick Minifom förut och jag tror nästan att dom funkade bättre. Ville som bara testa dom här eftersom man bara behöver ge Sempers droppar en gång om dagen och Minifom måste man ge varje gång hon ska äta. Och på nätterna blir det tyvär inte av att jag gav henne dom. Men när dom här dropparna är slut ska jag nog testa Minifom igen.
Ja ja nu ska jag sluta med mina spädbarns problem..

Ha det bra alla!!

Sänghimmel

Ja jag är lite sugen på att köpa en till Signe. Den här från Ellos tycker jag va fin


Kalas

Ja idag har vi varit på 5-års kalas. En massa god fika och tårta. Görans brorsdotter va det som fyllde år. Alltid lika härligt att vara där. Allt är så enkelt och otvunget där.. Och så passade jag på att väga mig när jag va där oxå. Hade inte gått ner nåt mer sen jag vägde mig sist för två veckor sedan. Hade väl inte direkt förväntat mig att jag skulle ha gått ner en massa, men jag hade som hoppats på ett eller två kilo iaf. Men icke. Vet att jag inte ska, men jag börjar redan bli lite stressad över att gå ner. Och Signe är bara 5 veckor. Hur sjukt är inte det??!! Måste sluta tänka på det. Det får ju helt enkelt ta den tid det tar.. Men det är såååååå svårt!!

Nej nu blir det mer Beck..
En bild på lill skrotan. Hur fin har hon inte varit på kalaset idag då. Fått den super söta klänningen av sin farmor.




Bra natt, härlig dag

Ja det va en riktigt bra natt i natt. Sov från halv tolv till kvart i fyra, käkade och sen sov hon till sju igen. Helt underbart. Tack så mycket skrotan :-)

Och dagen har varit super härlig. Mamma och pappa kom hit vid strax efter tio imorse. Så vid elva ungefär gick vi ner på stan. Kikade i affärer och fikade gott. Fick en klänning och ett par byxor av min underbara mamma. Tyckte så synd om mig att jag fortfarande gick runt i mina gravid jeans osv. Jag blev så himla glad. Tack älskade mamma.
Och sen hade dom ju med sig en massa andra saker oxå. Ett spjälskydd, nån prydnadsgrej till Signe och lite andra saker. Mina föräldrar är bäst :-)
Och pappa har gått runt med barnvagen på stan hela dagen och sett så stolt ut. Sötis.
Det enda jag glömde va att jag skulle köpa ny mascara, men jag får väl gå ner nån dag till veckan istället.

Nej nu ska jag nog ta med mig datorn upp till sängen och titta på lite film..
Sov gott!!

Fredag igen

Ja då va det fredag igen då.. Lill skrotan är idag 5 veckor. Stora tjejen :-)
Men det blir inte mycket gjort här hemma nu kan jag lova. Bara att skriva det här inläget har hitills tagit 15 min ungefär. Signe sover nästan ingenting nu på dagarna och när hon är vaken är hon inte direkt en glad tjej som bara kan ligga och kika lite medans mamma städar eller nåt liknande, nej då ska hon helst sitta i min famn hela tiden..
Så det här med att försöka sova när hon sover går inte. Då skulle jag absolut inte få nåt gjort. Och särskilt så här på eftermiddagen när man ska försöka börja med maten och så vidare, då vill Signe vara vaken hela tiden.  Morr!!! Ibland är det här verkligem frustrerande. Och på måndag kommer barnen igen. Och hur mycket jag är tycker om dom, och hur mycket hjälp jag än får av Ida, så är det helt klart jobbigare när dom är här. Då blir väldigt få lugna stunder..
Men lyssna inte så mycket på vad jag säger just nu. Är bara trött och less nu. Kommer snart att ha gått över..
Nej nu ska jag försöka läsa lite Amelia. Fick tidningen för 1 ½ vecka sedan och har fortfarande inte hunnit läsa den

Ha en bra fredag nu alla!!

Tävling




"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz!
 Var med och tävla HÄR du med!"

10 år sedan!!

Herregud alltså. Blev påmind om att det är 10år sedan vi gick ut nian i år. Hahah det är helt galet. Tio år är en väldigt lång tid. Vi är gamla nu :-) Anledningen till att jag blev påmind va att jag hade en inbjudan till fest väntandes i brevlådan när jag kom hem förut. Inbjudan till "klassfest" för att det är tio år sedan.. Hjälp!! Vill man gå? Vet inte. Ammar gör jag ju oxå. Men lite kul vore det ju ändå.  Men jag tycker att det är lite konstigt att festen är i Sundsvall när vi gick skolan i Ånge. Och dom flesta bor ju faktiskt fortfarande i Ånge kommun. Men men...

Om det är nån som läser det här som gick nian på Minerva samtidigt som mig, tänker ni gå på festen??


Jacka

Den här skulle jag kunna täbka mig att köpa till Signe i vår.. Fin va?


Tisdag

Ja det är fantastiskt väder idag oxå. Elva grader varmt och strålande sol. Ska snart ta med mig tjejerna ut på långpromenad tänkte jag. Så jäkla härligt tid det är framför oss nu. Älskar vårvintern. Så jäkla skönt när solen äntligen börjar visa sig igen och det är ljust igen.
Det enda som är jobbigt med det är att allt damm och skit syns så jäkla väl hemma haha..
Nej nu har skrotan vaknat och är nog hungrig.
Ha en bra tisdag alla!

En bild på Signe på Idas säng. Tycker väldigt mycket om att sova där :-)


Inget

Blir inget längre inlägg idag. Sitter med en kinkig Signe i famnen. Och så tänkte jag försöka få i mig en blodapelsin. Älskar det. Kan i princip äta hur många som helst hihihi.
Återkommer imorrn.

Fridens!


Söndagsmys

Ja idag är ju syrran här. Så himla mysigt..
När hon kom så åt vi först lite lunch. Det blev amerikanska pannkakor med bär och vit chokladsås. Så jäkla gott alltså.
Mmm mmm mmm....
Sen har vi varit ute och gått med odjuren och nu sitter vi i soffan och slappar, men jag måste nog gå och börja med maten nu. Idag blir det ugnsbakad  lax med pressad potatis.

Moster och Signe


Oj oj oj

Ja vad ska man säga.. Ibland är man ju för huslig hihihihi.. Håller just nu på att göra kebab. Bakar bröden själv och har fått "hemligt" recept på kebabsås.. Det ni. Inte dumt va?? Får se hur jag lyckas med bröden bara. Är inte så super bra på att baka matbröd. Får fasiken aldrig degar att jäsa. Så det ska bli intressant att se :-)

Imorrn kommer syrran hit och hälsar på. Ska super mysigt. Alldeles för långt emellan vi träffas om ni frågar mig. Önskar vi kunde bo i samma stad så vi kunde ses oftare. Men men..
Så imorrn kommer hon och hennes hund Havanna och ska stanna tills på måndag :-)

Nej nu måste jag fortsätta med maten..

Strålande sol

Åh idag är det superhärligt väder. Har lyckats få med mig Göran på en promenad, så vi ska gå bort på Ica en sväng och köpa Sempers mjölkdroppar.. Ska bli härligt :-)
Göran ska köra limon på ett bröllop i eftermiddag så jag kanske återkommer då..
Om inte, ha en bra lördag alla!!

Tävling



"Jag tävlar om ett Fluffy Marshmallow´s set från FluffbabesMuppsan´s blogg, tävla HÄR du oxå"

1 månad

Ja idag är lill prinsessan 1 månad. Helt galet va tiden går fort. Kan inte fatta att jag för en vecka sen låg på förlossningen i Sundsvall med dom värsta värkarna och bara ville dö..ler..  Känns som en evighet sen jag gick runt med stormagen. Kan knappt komma ihåg hur det kändes vilket känns lite trist.
Men nu längar jag bara tills jag är "smal" igen. Skulle kunna döda för att ha gått ner så pass mycket så jag kunde få köpa ett par nya jeans. Känns ju som onödigt att göra det nu och så kanske jag inte kan ha dom om nån månad för att jag gått ner i vikt. Hmm.. Jobbigt sits! Längtar så mycket tills jag får börja träna på riktigt igen oxå. Är ju ute och går varje dag, men jag saknar gymet... Men i början på maj kör jag igång igen. Då har det ju gåt över ungefär 10veckor sedan förlossningen, och dom rekomenderar ju att man ska vänta ca 8 veckor.

Ni som fått barn, hur lång tid tog det innan ni började träna igen? Och hur lång tid tog det innan ni gått ner till er "före gravid-vikt" ??

Nej nu måste jag gå och laga lite mat..
Ha en bra fredag kväll alla...

Lägger upp en bild på lillskroten på hennes 1-månads dag :-)


Sveriges värsta bilförare

Alltså brukar ni se det eller... Hjälp!! ;Man blir ju rädd. Snacka om att vara värdelös. Hur fan har dom fått sitt körkort över huvud taget? Nån borde ta kontakt med besiktningsmännen som godkänt dom på uppkörningen och fråga hur fasiken dom tänkte!!!!!!
Men den som verkar sämst av dom alla är Cissis co-driver Ellen. Hallå!! Såg ni när dom skulle bogsera. Herregud.

Ja dagen har sett ut som vanligt idag. Tvättat lite, varit ute och gått och så.. Har även varit på bvc och vägt lill knoppen igen. Och hon fortsätter att gå upp. Hon väger nu 3340g och är 54cm lång. Hon växer så bra min lilla tjej :-) Kissa en massa på mamma gjorde hon oxå. Och över hela golvet på bvc. Fick fram med moppen hihihi..

Nu på kvällen har vi badat lill knoppen oxå. Hon tycker verkligen om att bada. Låg naken på sängen och gosade lite efteråt. Smörjde in henne med lotion och hela kitet. Hon såg så nöjd ut så :-)

Nej nu ska jag sätta mig och titta på när alla i familjen äter god fika som mamma har bakat och jag äter ett äpple. Snyft!! Tråkigt när man ska försöka gå ner i vikt igen :-(  Inte för att jag bantar, för det ska man ju absolut inte göra när man ammar, men jag försöker att inte äta en massa onyttigt under veckorna iaf.. Men det är trist. Särskilt nu när ma vant sig vid att stoppa i sig en masa godsaker :-)



Hur fin är hon inte då?? :-)

Så här fin är lill knoppen i kläderna som mormor stickat.. Hur fin är hon inte i dom då?? :-)


Alltså allvarligt!!

När f*n ska det sluta snöa egentligen. Allvarligt!! Nu snöar det idag igen. Bara vräker ner. är så jäkla trött på alls nö. Vill ju att det ska börja bli vår snart.
Va ute och gick med Selma och Sigen förut idag oxå, och fasiken va jobbigt det va. Flera cm med nysnö och oplogat. Fantastisk. Tur att man har rejäla hjul på barnvagnen :-)

Men annars är det en fantastisk tisdag. Detta insåg jag när jag va ner till brevlådan :-)
Det här väntade mig



Nej nu måste jag gå och laga mat innan jag ska skjutsa Ida på handbollsträning..
Ha det gott!!

Trött trött trött

Ja jag undrar när man kommer att få sova nästa gång.. Om tio år eller ;-)
Försökte lägga mig och vila lite idag på eftermiddagen efter jag gått och hämtat Ida på skolan, men så fort man lägger sig ner i det här huset så ska både Tom och Ida ställa tusen frågor och speciellt Ida ska prata en massa.. Pust!!
Så efter en timme gav jag upp.. Så jag är så trött så jag skulle kunna dö lite. Skulle verkligen behöva sova. Tänk om Göran kunde säga på lördag efter Signe ätit, att sov du gumman. Jag tar med mig knoppen ner.... Men det är väl inte så stor risk. Är det nåt min karl är bra på så är det att sova....
Tur att lillgumman är så underbar så jag vill spendera varje liten minut med henne :-)
Och idag har hon för första gången sovit i sin säng oxå. I två och en halv timme sov hon där på förmiddagen. Så jag hann städa klart det jag inte hann med i går. Så himla skönt att hon kan sova i sin säng. Försöker vänja henne lite med jämna mellan rum så hon kan sova där på nätterna så småningom. Nog för att det är mysigt att ha henne bredvid mig i sängen, men man sover ju faktiskt inte lika bra då.... Men så länge man ammar flera gånger per natt är det ju rätt praktiskt oxå hihihi..

Nej nu måste jag gå ut med Selma...

Tävling



Jag tävlar om ett valfritt väggord från Unikdekor
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Helge över

Ja då är helgen förbi då. Känns så tråkigt att det är måndag imorrn igen och Göran måste jobba. Älskar när han är hemma. Idag har det varit städdag här hemma. Är inte riktigt klar dock, utan får fortsätta imorrn. Är så skönt när man är hemma, hinner man inte bli klar den ena dagen är det bara att fortsätta nästa dag :-)

I fredags va vi ju som sagt till Petra och Fredrik. Va himla trevligt. Blev lite sent bara. va nog inte hemma förens starx efter ett. Och det är väl inte så sent egentligen, men sover man inte så mycket på nätterna behöver man varje minut man kan få :-)

Igår va vi ner på stan en sväng. Hade fått pengar från mormor och morfar att köpa nåt till Signe för. Så vi köpte ett lammskinn och en resesäng. Skulle egentligen köpa ett spjälskydd istället för en resesäng, men vi hittade inget vi riktigt gillade. 
 ( den är väldigt grön, men hon trivs bra i den )

Och så va vi in på Lindex en sväng oxå. Och herregud va mycket fina kläder det finns till Signe. Små minikjolar och klänningar osv osv.. Ville köpa allt. Men har ju en hel del kläder nu i strl 56 ( som hon fortfarande inte ens kan ha ), så jag får nog vänta nån strl till innan jag får köpa nåt mer. Men det är svårt att hålla sig hihihi...

Nej nu ska jag gå och göra iordning chips och dip tills Beck börjar.

Tre veckor

Idag blir lill prinsessan tre veckor. Kan inte fatta att det har gått tre veckor. Och jag blir mer och mer kär i henne för varje dag som går :-)
Ja vi har iaf hunnit varit ute och gått här på förmiddagen. Sen fick knoppen ligga kvar i vagnen på bron så hann jag duscha och göra mig klar. Perfekt att hon gillar att sova ute så hinner man få lite gjort medans. Så nu sitter jag här en snabbis innan Signe ska äta igen. Hör att hon börjar vakna till nu :-)

Ikväll är vi iaf bortbjudna på middag. Ska till Petra och Fredrik och äta tacos. Och titta på lill killen så klart. Ska bli fantastiskt att slippa laga middag en dag hihih..

Nej nu börjar Sigen bli förbannad :-) Höres!!

Så här såg vi iaf ut när vi va ute idag :-)

  

Skönt...

Ja lill gumman våran hade växt lite till idag när vi va på BVC. Så himla skönt. Oroar mig hela tiden för att hon inte ska växa. Men idag vägde hon 3190g, så hon har ju gått upp från 2900 hon vägde för en vecka sen. Hon ökar ju inte jätte mycket, men det går ju ått rätt håll iaf, och tanten på bvc sa att det såg bra ut. Men hon såg nog att jag va lite orolig så vi ska tillbaka om en vecka igen..ler.. Hon hade oxå växt på längden och hon va nu 52cm lång. Men det förstod vi igår när vi badade henne då hon nästan va lika lång som badbaljan :-)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Avslutar med en bild där jag och Signe ligger och myser lite :-)


BVC igen

Ja idag ska jag iväg på bvc. Klockan ett ska jag vara där. Hoppas bara att jag fått Signe att äta först bara.. Lite besvärligt att få allt att stämma tidsmässigt nu..ler.. Men så är det väl ett tag innan vi kommit in i några rutiner. Och Signe är så kinkig nu oxå. Vill helst bara sova i min eller Görans famn. Vilket är lite jobbigt för vi kan ju inte gå runt och bära på henne hela tiden.. Och i natt har hon efter halv tre velat äta ungefär en gång i timmen. hallå!! What is this! :-)
Och så verkar det som om hjärtat har ont i magen. En massa gaser. Så jag va ner på apoteket igår och köpte Miniformdroppar så jag hoppas att det ska bli lite bättre. Vill ju inte att hjärtat ska ha ont :-(

Nej nu hinner jag inte skriva mer. Ska försöka hinna äta lite lunch innan Signe vaknar. Och sen ska jag ju snart iväg..
Får se om jag hinner med en promenad idag oxå eller om jag ska försöka sova lite på eftermiddagen istället.

Lite bilder

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på några utav alla fina presenter som Signe fått....

Den här superfina filten till barnvagnen har moster Sara sytt



Och den här tavlan har moster oxå sytt



Och det här täcket har mormor Elisabeth sytt



Och den här mysiga filten som lill prinessan sover på hela tiden har hon fått av Johanna



Och så måste jag visa tavlan som jag köpte som nu sitter på väggen ovanför Signes säng ( som hon absolut inte vill sova i hihihi)



Sen har hon oxå fått en massafina kläder av familj och vänner men jag tänkte inte lägga upp alla :-)

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid snusisen och vila lite.. Hon ligger här bredvid och sprattlar som tusan i sömnen. Sötisen min :-)

Ha en fortsatt bra dag alla!
Kram

Sista dagen

Ja idag är det sista dagen som Göran är hemma med mig och Signe. Känns inte alls speciellt kul att vara hemma själv. Men det är ju inte så mycket att göra :-(

Igår va vi till Tommy och Rosie för Tommy fyllde år. Så man fick sig lite tårta. Inte alls fel. Loooveee tårta hihihi...
Men det får nog börja att vara slut med allt detta "sockerätandet" ... Har fastnat i sockerträsket och måste ta mig ur det.. Annars kommer jag för alltid att vara en tjockis hihihi....

I fredags fick två utav mina vänner bebisar oxå. Både Jenny och Petra. Jenny fick en liten Svea och Petra en pojke, Stort grattis till er båda!! Hoppas att ni mår bra...

Nu ska jag gå ner och hänga lite tvätt, Igen!!
Ha en bra söndag alla..


RSS 2.0