Helge över

Ja då är helgen förbi då. Känns så tråkigt att det är måndag imorrn igen och Göran måste jobba. Älskar när han är hemma. Idag har det varit städdag här hemma. Är inte riktigt klar dock, utan får fortsätta imorrn. Är så skönt när man är hemma, hinner man inte bli klar den ena dagen är det bara att fortsätta nästa dag :-)

I fredags va vi ju som sagt till Petra och Fredrik. Va himla trevligt. Blev lite sent bara. va nog inte hemma förens starx efter ett. Och det är väl inte så sent egentligen, men sover man inte så mycket på nätterna behöver man varje minut man kan få :-)

Igår va vi ner på stan en sväng. Hade fått pengar från mormor och morfar att köpa nåt till Signe för. Så vi köpte ett lammskinn och en resesäng. Skulle egentligen köpa ett spjälskydd istället för en resesäng, men vi hittade inget vi riktigt gillade. 
 ( den är väldigt grön, men hon trivs bra i den )

Och så va vi in på Lindex en sväng oxå. Och herregud va mycket fina kläder det finns till Signe. Små minikjolar och klänningar osv osv.. Ville köpa allt. Men har ju en hel del kläder nu i strl 56 ( som hon fortfarande inte ens kan ha ), så jag får nog vänta nån strl till innan jag får köpa nåt mer. Men det är svårt att hålla sig hihihi...

Nej nu ska jag gå och göra iordning chips och dip tills Beck börjar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0