.


1:a advent!

Ja då va det första advent då. Myste till frukosten imorse med att tända första ljuset. Gud va jag älskar jul. Men jag är lite ledsen över att det inte blev nån julskyltning. Men det har väl inte direkt funnits nån tid till det :-( Men nästa år kanske.
Igår hade ju jag och Selma avslutning på kursen vi gått. Det gick jätte bra :-)  Vi fick väl genomfört och mycket väl genomfört på allt...ler.. Det ni!!
På kvällen va vi ut och åt med Petra och Frederick och sen va vi och såg Rallybrudar. Riktigt bra faktiskt. Helt klart se värd. Det enda som va tråkigt med kvällen va att vi skulle äta på Toledos men det va så mycket folk där att vi fick gå på ett annat ställe. Super trist för dom har riktigt bra mat på Toledos, Tapas bla. Men men. En annan gång.
Har satt upp alla ljustakar och stjärnor och sånt nu oxå, bytt gardiner i köket och tagit fram nån duk. Blev riktigt mysigt i köket. Fått låna gardiner av syrran och det blev super fint.  Vad tycks??

                            

Lägg märke till den blå färgen som är målad i köket. Vill direkt säga att det inte är vårat val, det va så när vi flyttade in. Och det ska målas vitt så fort vi får tid. Kan ni fatta hur man kan måla den där färgen?? Runt all skåp, ovanför diskbänken osv. helt otroligt fult.

Har bakat idag oxå.. Inte dom snyggaste lussebullarna kanske, men dom är goda iaf :-)


Imorrn ska jag på specialist mödravården i S-vall. Har ju fått reda på att jag måste förlösas där så nu ska jag ner och träffa en läkare. Känns si så där, men vad ska man göra.

Nej nu måste jag göra lite mat. Blir pitabröd idag. Mmmm mmm mmm....



Fredag kväll...

Ja då sitter man framför tv:n igen då. Har precis ätit middag så nu har Göran och Tommy åkt iväg en sväng på jobbet för att byta till vinterdärck på släpvagnen som Tommy ska låna. Så nu är Josse kvar här med mig. LIgger under filten och myser och tittar på Disney Channel. Hon är så söt så :-)

Ja idag jag iaf verkligen vilat när jag kom hem efter jobbet. Åkte och köpte nya Mama och Vi Föräldrar gravid och lite choklad. Sen parkerade jag mig på soffan och låg där tills kl va tre. Sov tom lite grann hihihi.. Hade först tänkt baka lite grann,men jag har så ont i magen att jag struntade i det. När tom kroppen börjar säga ifrån och att jag ska vila, då börjar det väl att bli dax att lyda. Vet att jag tjatar lite om det, men jag har verkligen så himla svårt att ta det lugnt och vila, Och sörskilt nu när julen närmar sig.. Men det är väl bara att acceptera att den här julen får bli som den blir. Får helt enkelt be om hjälp med det jag inte hinner med själv. Men det är SÅ SVÅRT!!!! Får ta igen det nästa jul istället..
Men imorrn är det iaf avslutning på kursen som gäller. Och så måste jag byta gardiner i köket och sätta upp alla stjärnor och ljusstakar i helgen. Och baka lussebullar.. Om jag orkar.. Annars får jag sätta Göran i arbete. Fixa gardinerna och det iaf hihihi...

Nej nu ska jag ta och hämta mig lite mer julmust :-) Gud va jag älskar julmust. Skulle kunna dricka det varje dag nu i en månad hihihi...


Myser

Jag och Selma myser på golvet :-)



Sjukskriven

Ja jag har blivit sjukskriven. På halvtid tom 14:e december. Känns väldigt bra. Får vi väl se om det blir förlängt sen..  Men jag bokade en tid hos bm tills imorrn. Fick veta nåt igår på ul som jag inte hade en aning om och som jag känner att jag måste fråga om. Återkommer om det.

Ja så jag har hunnit varit på gymet idag efter jobbet. Skönt att få det gjort så tidigt på dagen. Så nu ska jag försöka att bara slappa på soffan nån timme innan jag ska börja med maten.
Ha det gott så länge!

Tävlar igen





"Jag tävlar om ett presentkort värde 500:-
från Tuffa Tilda hos Robins Garderob
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"

Snart så...

Ja på söndag är det första advent. Längtar. Ska bli så mysigt att få ta fram ljustakar, stjärnor och julgrardinerna till köket. Och adventsfika med pepparkakor, julmust och tända ljus. Åh va härligt. Älskar julen :-)

Idag kl tre ska jag iväg på tillväxt- ul igen. Tycker inte jag gör annat än att springa på mödravården hahaha.. Men det är ju alltid lika mysigt att få se liten där inne. Även fast man nästan inte alls hinner se nåt på dom är ultraljuden. Är inte som dom vanliga direkt. Men det känns bra att dom har koll på mig iaf..ler..

Nej nu ska jag ta och betala ut lite löner.. Efterlängtat som vanligt hahaha..



                                                

Aaaaaaaaajjjj!!!!!

Jag behöver hjälp. Har panik. På riktigt. Pga ryggen. Har så jävla ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. Kan knappt andas. Vill bara gråta. Tur att jag ska på mödravården imorrn. Nu får det vara slut med det här. Pallar inge mer. Dom måste hitta på nåt helt enkelt. Annars går jag i strejk fanimej.

v29

Vecka 29 - 24 nov - 30 nov 2008
Kroppen: Under den sista trimestern blir din kropp snabbt tyngre, ämnesomsättningen ökar och det är vanligt att man svettas mer än vanligt på grund av det. Under den tredje trimestern är det bra att man går upp mer än 1 kg, men mindre än 3 kg/månad.
Nu kan även personer i din omgivning ta del av barnets rörelser genom att känna på magen. Magen kan ibland bukta ut märkbart på ena sidan beroende på hur barnet ligger. Placeringen av livmoderns övre del är ungefär mitt emellan naveln och bröstbenet.

Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.

Måndag igen...

ja då va det måbdag igen då. Fan va trött jag är på mornarna nu. Vill absolut inte kliva upp när klockan ringer. Det är ju så varmt och skönt i sängen. Älsklingen vid min sida och Selma nere vid fötterna. Kan inte bli bättre hihihi..
Ja jag hade missuppfattat lite ang det senaste inlägget. Det är inte Idol- finalen jag ska åka på utan det näst sista avsnittet :-) Men det gör inget. Jag vill åka ändå. Så ska bli så kul. Har snart gått igenom hela min graviditet utan att träffa några utav mina bästa vänner. Ingen av dom har fått klämma och säga hej till liten. Hur tråkigt som helst. Men förhoppningsvis hinner jag träffa Annelie en snabbis när jag ska till Östersund nästa helg och så Madde då den 12:e. Very nice :-)
Idag va det iaf inge trevligt att gå på jobbet. Snö storm ute. Min panna hade frysit till is innan jag va på jobbet. Och jag va helt täckt i snö när jag kom fram. Och ingenstans va det plogat så på vissa ställen hade det ju drivit så det låg över en dm snö, så det va riktigt jobbigt att gå. Men det va jäkligt skönt när jag kom fram. Att jag trots vädret hade gått till jobbigt. Duktig. Ja det tycker jag!! :-)
Nej nu är det bäst jag jobbar på lite innan vi ska hem och äta lunch.
Fridens!!

Wiiiiiiiihhhh!!!!!!!!!!!

Jag ska åka och hälsa på Madde. Och gå på Idol- finalen!!!! Fattar ni.. Gud va kul det ska bli. Åker ner till huvudstaden fredagen den 12:e december. Ska bli hur kul som helst. Har inte träffat Madde sen i somras. Och jag vill ju så klart att hon ska få hinna se stor magen hihihii.. Saknar henne så mycket. Och så är det ju sista gången på ett tag som jag kommer att kunna göra nånting bara jag och bara för mig själv. Att åka bort så där. Går ju inte när liten kommer.
Och så får man ju för en gångs skulle klä upp sig lite grann. Ta på sig finstassen :-)  Men jag har redan lite ont i magen för att vara borta från Göran. Tycker inte om när jag inte sover med älsklingen. Jag vet att det kanske är lite fånigt,men så är det...ler...
Nej nu ska jag kolla på Stjärnor på is.
Ha en bra kväll!!!

Varit på stan....

Idag har jag varit en sväng på stan. Gick ner mitt på dan för att titta på vinter skor. Hittade ett par fina, men jag är lite osäker för sular är inte så grov, så jag är lite osäker på hur dom kommer att vara att gå med på snön. Om dom blir hala. Men jag har ju åtta dagar öppet köp så jag hinner ju fundera lite. Sen köpte jag lite tråkiga men nödvändiga saker oxå. Ett top lack, brunkrämoch eyeliner. Och så köpte jag ett par nya örhängen oxå hihihi...
Och så va jag ju in på Lindex. Och där hade domköp tre betala för två på barnkläder så då va jag ju bara tvungen att köpa nåt till liten oxå *fniss*. Det här blev det...



Lite " Fem myror är fler än fyra elefanter" och en "Lille Skutt" dress.. Söta va :-)

Och här är jag ute i kylan. Nio grader kallt idag.. Brr!!!

       Och så en bild från fredgas myset igår, Tacos för hela slanten

Nej nu ska jag vila lite innan jag ska börja med maten. Hade tänkt städa idag men det får bli imorrn istället.
Kram

Fredag kväll!

Ja då ligger man på soffan igen då. Idol är det som gäller den här gången. Men jag är helt själv.Resten av familjen är uppe vid datorn tror jag.... Måste ha missat att det börjat. Lite trist att ligga här helt själv. Brukar ju som se det här tillsammans. Men dom kommer väl kanske.
Blev gymet idag efter jobbet. Jäkligt skönt. Min rygg är verkligen inte bra så här i slutet av veckan när jag suttit hela veckan. Fyfan. Som jag sagt tidigare. Riktigt panik ont så jag knappt kan andas.. Inte kul.
Blev tacos till middag idag. Very nice. Man kan som inte riktigt bli less på tacos. Gott i alla former :-)
Surfade in på Kullerbyttan Barnkläder och hittade dom här oxå. Skulle jag vilja ha. Vädigt sugen på overallen.





Pannkaka

Ja torsdag idag. Då är det väl pannakaka som gäller va ;-)

Va hemma idag efter lunch. Kände att jag verkligen behövde ta en paus. Men jag vet inte om det blev nå bättre. Tror nog jag måste vara ledig lite längre för det.
Hade tagit med mig träningsväskan igår på jobbet oxå för jag tänkte träna efter jobbet. Men icke. Det va stängt., Så jäkla irriterande när man ställt in sig på att träna. Så det får bli imorrn och på söndag istället.

Va till bm idag igen. Allt såg fortfarande bra ut. Gått upp ett kilo sen sist så nu har jag gått upp 8kg sammanlagt. Bm sa att det va bra. Inte för mycket iaf hahaha. Puh! Pratade om lite annat oxå men jag återkommer om det. På tisdag är det dax för tillväxt ultraljud igen.

Nej nu ska vi åka och handla.

Sovrummet

Nu är det äntligen tapeterna och hyllan uppsatt. Så här blev det. Vad tycker ni? Hyllan kom lite högt upp tycker jag, men det är ju lite sent att ändra det nu hihihi

Före   


Efter                 




Här kommer från badrummet oxå. Svårt att knäppa kort när det är så litet hahaha. Och det är mycket mycket finare i verkligheten. Faktiskt!! Ni som känner mig får komma hit och titta istället :-)


                   


Magen v28


Trött!!!!!!!!!!!

Men gud va trött jag är... Skulle kunna döda för att få sova lite. Jag vill bara vila. Snälla låt mig få slippa träna, laga mat, tvätta osv... Jag vill inte!! Och så måste man ju snart börja styra för julen oxå. Baka och fixa julklappar. Och jag brukar tycka att det är super kul. Men nu vet jag inte hur jag ska orka. Och när ska jag hinna allt. Jag och Göran bör väl åka nåt till Birsta och julhandla, sen ska jag till syrran och så vill jag åka hem en sväng innan jul oxå. Och så hinna pynta och baka som sagt. Och fixa lite mat och så om det blir så att vi firar jul hos oss i år. Och som sagt det här är i vanliga fall grejer som jag skulle längta till och verkligen tycka är roligt. Och det blir det förhoppningsvis oxå när jag kommit igång.

Igen




Jag tävlar om ett presentkort värt 400:- hos Poppilopp
i Nikitas blogg.
Tävla du med!!

Tävling



"Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, man kan vinna en julbag med smycken värd 1000kr. Sponsor är Bicone Design som har massor med fina och prisvärda smycken. Tävlingen är öppen för alla och avslutas vid midnatt 18 december."


Bloggdesign

Har fått hjälp med min blogg design. Visst blev den fin :-)
Tack snälla Isabell.

http://isabellicious.blogg.se/

Precis just nu

Svara bara med ett ord :


Var är din mobiltelefon? Väskan
Var är din (o-)äkta hälft? Garaget
Ditt hår? Tråkigt
Din mamma? Fantastisk
Din pappa? Fantastisk
Syskon? Fantastisk
Det bästa du vet? Jul
Din dröm inatt? ???
Din dröm/ditt mål? Lycklig
Rummet du är i? Jobbet
Din hobby? Ingen
Din skräck? Sjukdom
Var vill du vara om 6 år? Med Göran
Var var du igår kväll? Brukshundsklubben
Vad du inte är? Smal ;-)
En sak du önskar dig? Pengar
Var du växte upp? Ånge
Det sista du gjorde? Internetbanken
Dina kläder? Jeans
Din TV? Stor
Ditt/dina husdjur? Semlan
Din dator? Laptop
Ditt humör? Trött
Saknar någon? Ja
Din bil? X-trail
Något du inte har på dig? Jacka
Favoritaffär? Vila
Din sommar? Halvljummen
Älskar någon? Yes
Favoritfärg? ??
När skrattade du senast? Nyss
När grät du senast? Förrgår

AK, Jenny; Johanna och Madde.. Nu är det er tur!! :-)

Snö igen...

Nu snöar det igen. Riktigt stora och fina flingor. Så himla mysigt. Hoppas det blir vinter på riktigt nu. Så det får ligga kvar. Skulle ju vara så jäkla trist om det blev slask och gröna gräsmattor igen.. Usch!

Igår va jag och Selma på kurs igen. Och det va så jäkla kul. Fick testa på agility. Selma va en naturbegåvning hihhi. Lite tveksam inför tunneln  men efter lite lockande med godis gick det bra :-) Brukshundsklubben ska tydligen ha en kurs till våren och då ska jag anmäla mig och Selma. Göran får vara hemma med liten..ler.. vet väl inte om jag är så intresserad av att tävla men det vore ju super kul att träna och så iaf. Och jag tror att Selma skulle tycka det vore kanon. Sen skulle jag även vilja gå en utställningskurs oxå. Ska vi avla på Selma nån gång så vill man ju ha lite meriter på henne. Annars tror jag inte hennes uppfödare blir så glad heller. Vill ju som det. Som både Selmas föräldrar är ju utställnings champions tex.  Men det är ju ingen brädska med det. Hon är ju bara valp än, så det hinns nog.
Och jag trodde ju att avslutningen på kursen va på lördag men det är tydligen nästa helg. Vilket känns bra för då hinner vi träna lite till. Kan nog behövas hihihi..

Ikväll hoppas jag att hyllan kommer upp så jag kan visa er hur fint det blev :-)
Ha en bra dag alla!!

Fina

Såna här skulle jag kunna tänka mig att ha hemma nånstans. Väldigt fina. Skulle nog passa bra i hallen :-) Eller i köket..


                

Ont ont ont...

Har så jäkla ont i ryggen. Har varit bra hela helgen men så fort jag kommer på jobbet och sätter mig framför datorn igen är det kört. Får riktigt panik ont så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen nånstans. Inte kul. Ska bli intressant och se hur man ska klara det resten av tiden. Men men. Det är väl bara att bita ihop.

Sen har jag funderat på en sak. Läser ofta om gravida kvinnor som känner sig så vackra. Att dom aldrig känt sig så vacker någonsing förr. Och då undrar jag, hur tänker dom då??? Viss tycker jag att min mage är jättefin osv, men annars tycker jag mest att jag känner mig pluffsig. I ansiktet och lite varstans *skratt*. Och alla säger att gravida kvinnor lixom lyser. Att det gnistrar i ögonen på dom. Jag tycker mest jag ser trött ut. Jag vill oxå känna mig som en vacker gravid kvinna,

ja vi hann aldrig sätta upp hyllan i sovrummet igår så därför har jag fortfarande inte uppdaterat med nån bild på slutresultatet. Hanns aldrig med igår. Jag va på kurs med Selma och sen bakade jag hela eftermiddagen och Göran målade i hallen. Och ikväll blir det inte heller för då ska jag på kurs igen. Sista gången innan avslutningen på lördag. Lite tveksam till att vi kommer att få det där hundpasset. Det mesta som vi gjort har väl gått bra, men gå fint i koppel tex är inte vår starka sida hihihi.. Så vi får väl se. Inte hela världen om vi inte skulle få det heller.. Det har ju varit kul iaf. Och jag tror Selma har gillat att vara där... Det är huvudsaken.

v28

Vecka 28 - 17 nov - 23 nov 2008
Kroppen: Framöver blir besöken hos MVC allt tätare. Man ser över att Symfus-fundusmåttet går uppåt i den takt som det ska och att kroppens värden är goda. Man kontrollerar järnhalten i blodet, sockerhalten, blodtryck och fosterljud.
Blodsocker: Vid förhöjda sockervärden görs ofta ett belastningsprov för att testa glukostoleransen. När man är gravid kan man få en lindrig form av graviditetsdiabetes som i regel brukar gå bort efter förlossningen.
Blodtryck: Blodtrycket sjunker normalt lite i mitten av graviditen. Exempel: Från att ha haft en vilopuls på 75 vid inskrivningen kan den sjunka till 70 i mitten. De tre sista månaderna ökar ofta pulsen igen och kan då kan den gå upp 80. Om blodtrycket stiger mycket får man ofta gå på tätare kontroller på MVC eftersom det kan vara ett tecken på havandeskapsförgiftning "preeklampsi". Det kan ge sig till känna som huvudvärk, trötthet och dålig fostertillväxt samt för tidig födsel.

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 cm och fötterna mäter 5 cm. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet anses livsdugligt vid denna tidpunkt och om det skulle födas måste man registrera barnet enligt lagen. Som tur är har barnet nu mycket goda chanser att klara sig utanför livmodern, med hjälp av bland annat värme från en kuvös.

Tävling





"Jag tävlar om ett presentkort värde 500:-
från Spojl hos Robins Garderob
Barnmodebloggen... TÄVLA DU MED"

..

Har ju som börjat fundera mer och mer på hur barnrummet ska se ut.. Är ju fortarande ett tag kvar, men tiden kommer nog att gå fort. Innan man vet ordet av så är det februari och datorn fortfarande står kvar inne i "barnrummet" hihhii.. Funderat lite på färger där inne och jag är nog lite sugen på att måla en fondvägg i beiget. Eftersom vi inte vet om det blir en tjej eller en kille får man väl komplettera sen med tjejiga eller killiga grejer..
Sån här säng och skötbord från Ikea är jag sugen på oxå. Eller om vi hittar nåt liknande på blocket eller så. Vill iaf ha i vitt.

                           

Stjärnor på is...

Ja det kan inte hjälpas. Jag tycker att det är kul. Duktig är dom oxå. Själv är jag absolut inget proffs. När jag ska stanna på skridskor åker jag antingen runt i cirklar eller åker rakt in i sargen hahaha...

Idag har vi ial tapetserat i sovrummet. Belv hur fint som helst. Är supernöjd. Ska bara upp med en hylla imorrn så ska jag lägga upp en bild på slutresultatet.

Och idag har det snöat hörrni. Det har säkert kommit en decimeter. Helt otroligt. Och vi har ingen spade så nu är vi insnöad här uppe på kullen *fniss*

Nej nu ska jag stänga av den här och va lite social med älsklingen istället.

Vill ha.....

Den här vill jag ha till jul... Älskar julskivor hihihi




Fredag :-)

Ja nu har en vecka till gått. Går fort tycker jag.. Snart är det jul.  Och snart är det dax att går hem oxå. Går hem halv tre på fredagar. Hur skönt som helst. HInner man hem och vila lite innan det kommer hem fler. Very nice.
Imorrn ska vi äntligen tapetsera sovrummet. Va och hämtade ut tapeterna igår. Tror det kommer att bli hur fint som helst :-)
Och så blir det väl lite mer målning oxå. Och på söndag ska jag och Selam iväg på kurs igen. Nosaktivering är det dax för då. Tror inte det kommer att bli nåt problem alls faktiskt. Hon är ju som en liten dammsugare den här lilla damen. Går med nosen i backen hela tiden hahaa.. Inte fullt så festligt när man ska försöka gå fint i koppel bara..
Det snöar idag oxå. Och nu ligger snön kvar så nu är det faktiskt lite vitt på backen.
Bildbevis!!!           



Här komer en bild på mig idag oxå. ser ni vad stor magen ser ut hahaha. Spelar verkligen stor roll vad man har på sig hur stor magen ser ut *skratt*
I bakgrunden kan ni även skymta lite av vårt stora projekt hallmålningen. Hela hallen nere, trappan upp och hallen uppe har väggar i träpanel. Med mörkbruna lister. Både golv, tak och runt dörrar. Inte så snyggt. Och gör att hela hallen blir väldigt mörk. Så nu håller vi på att vit betsar pnelen och så ska listerna målas vita. Kommer att bli hur snyggt som helst. när det blir klart *fniss*




Kram

En till





Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos småtting.se i Nikitas blogg Var med och tävla du också!!

En liten till...





"Jag tävlar om 4st ljuslyktor på Maries_lilla_blogg. Tävla HÄR du också!"

Bättre sent än aldrig...

Här kommer äntligen lite bilder från när vi va till syrran i söndags. En sak jag funderar på bara varför jag och Göran aldrig ser kära ut på bild :-) Vad är det här hahaha.. Men här ser ni stormagen i helfigur iaf. Enjoy!! ;-)

        

.


Snö!!

Nu snöar det lite grann igen. Så mysigt. Vore ju som härligt om det kom lite snö iaf. Så det blir lite ljusare. Så himla mörkt och trist nu. 
Blev en promenad till jobbet imorse iaf. Men jag måste nog ta fram långkalsongerna snart. Börjar att bli lite kallt faktiskt. Och sen har jag ju ett litet problem inför vintern. Om det blir nå kallare vill säga. Har ingen jacka att ha. Eller jag har ju en jacka men ingen som jag kan stänga hahaha. Vill ju inte gärna gå med magen i vädret så liten blir kall. Får försöka se om jag har nåt större undanstoppad. Annars får jag väl kanske låna nån utav Görans jackor. Inte så snyggt kanske, men vad gör man :-/
Nej nu ska jag ta ett sista ryck innan jag slutar. Sen blir det gymet en sväng och så iväg på affären
Ha det gott alla! 


                                                              

Bonde söker fru :-)

Ja idag blir det Bonde söker fru oxå *skratt*... Ser på en massa skit nu oxå. Jag har inget liv hörni..ler..

Har inte blivit mycket gjort hemma idag iaf. Gick en liten längre promenad när jag gick hem från jobbet idag och sen har jag bara slappat. Gjorde lax med pesto- täcke till middag. Mmm mmm mmm. Hur gott som helst. Men sen har det inte blivit mycket gjort. Hade tänkt måla lite idag oxå men det sket jag i. Läste en tidning idag som Petra köpt där dom hade ställt frågan "Har du tid att vara gravid??" Fick mig en liten tankeställare. Snart är det lixom över men man har som inte hunnit njuta riktigt av att vara gravid. Inte tagit sig tid att känna efter riktigt. Och snart är ju dom här nio månaderna över.
Men den är så svårt oxå, att ta sig tid och njuta. Skulle nog behöva mer bekräftelse om att det är ok att ta det lite lugnt. Som jag skrivit förr så får jag ju dåligt samvete när jag inte hinner med allt jag skulle behöva göra. Men det kanske gör sig självt när man blir större och tyngre... Hoppas det!!
Nej nu ska jag gå och göra lite kvällsfika. Nice nice :-)

En till hahaha



Jag tävlar om ett presentkort på 400kr att handla för hos MeLike i TantUlrikas blogg. Tävla du oxå!

Igen :-)





"Jag tävlar om ett valfritt plagg från Alfons och Milla hos Sideline Fashion
Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

Tävling



Jag är med och tävlar hos metrobloggen.se  Tävla du oxå!!


Målat lite...

Ja då har jag målat lite i hallen idag igen. Och tvättat en maskin. Helst av allt skulle jag bara vilja ligga och vila, men det känns som om det är för mycket att göra för det.. Hela tiden! Och hela tiden har jag dåligt samvete över något. Att jag inte tränat med Selma, att jag "tränat" för lite, att jag inte hunnit baka än osv osv..  Det tar som aldrig slut. Och snart är det jul och ännu mer stress. Puh!!

Och sen har jag en fråga till er som är eller varit gravida! Hur mycket har ni tränat under er graviditet?? Har ju som sagt dåligt samvete över att jag gör för lite. Jag går till eller från jobbet varje dag ( bara 20-25min ), gymet två gånger i veckan och så kanske nån fler promenad. Räcker det?? Behöver jag ha dåligt samvete för att jag rör mig för lite? Vill ju göra det bästa både för att klara av förlossingen så bra som möjligt och för att "komma tillbaka" lättare efteråt... Behöver verkligen veta vad ni tycker...

Nån som testat??

HIttade nåt mer som jag blev lite sugen på. Nån som testat den här??

Innehåller mjukgörande Coconut samt fuktande melon, en uppfriskande fukt dusch för törstande hud, innehåller även vitaminerna E, A & C och återfuktande avocado olja samt lenande aloe vera extrakt fyller denna uppfriskande body splash.

Användning - Använd när du känner dig torr om huden eller direkt efter att du duschat.

Då va det tävling igen!!




"Jag tävlar om ett presentkort på 500:- att handla för hos KlKids Muppsan´s blogg. Tävla HÄR du oxå"

Om jag ändå....

Om jag ändå hade lite pengar. Finns så mycket jag skulle vilja ha. Men nåt som jag verkligen skulle behöva är ett par vinter stövlar. har inga alls och även om det är väldigt varmt nu så lär det ju ändras så småningom. Kan inte gå runt i dom skorna jag har nu hela vintern. Då både fryser jag och halkar ihjäl mig. Dom här tycker jag om. Skulle helt klart kunna tänka mig dom. Bra pris oxå. Men jag är lite skeptisk att beställa från nätet när det gäller skor. Svårt med storlekar lixom.
 Så jag får väl kolla när jag ska till syrran nästa gång istället. Måste skrapa ihop lite pengar först bara :-(
Här är oxå lite grejer som jag helt klart skulle kunna tänka mig hihi
       
Och så skulle jag behöva en ny julkappa till köket oxå. och den här skulle väl vara nåt?

Sen är funderar jag på om jag ska önska mig en ny klocka när jag fyller år. Älskar den som jag har nu, men det kan ju alltid vara kul att variera sig lite... Dom här tyckte jag va fina
     

Soffläge

Ja då va det soffläge igen då. Hade lite planer på att fortsätta att måla i hallen, damma Idas rum osv, men det blev inte av.. Är super trött idag. Så det fick bli soffan istället *skratt* Men jag har iaf varit på gymet efter jobbet. Alltid nåt. Tänkte basta en sväng efter passet oxå men bastun va inte varmt. Jäkla typiskt när man hade några min över.. Men men. Kanske på torsdag istället.
Igår va vi till Östersund. Det va både handbollsmatcher och födelsedags besök på agendan. Åkte redan kl 7 från Sollefteå. Snark!! Alldeles för tidigt.
Efter att Tom spelat två matcher bar det av mot Frösön. Syrran hade dukat upp med vrålfika :-) Man får alltid en massa gott fika eller mat hos syrran. Igår va det bla en chokladkaka med pinjenötter och mandelmassa. Helt otroligt god. Hade lätt kunnat ätit i flera timmar bara för att få i mig den hahaha... Men det är inte bara bakning och matlagning hon är bra på min syster. Inredning är verkligen en av hennes starka sidor. Det är så jäkla fint där. Blir fruktansvärt avundsjuk varje gång jag är där. Så himla mysigt och hemtrevligt. Önskar att jag hade så fint här hemma oxå. Men det blir väl. Förhoppningsvis. Så småningom. När allt är klart som vi vill göra hihihi..
Hade tänkt lägga upp lite bilder oxå men min kamera har tydligen gått lite grann i strejk. Så jag återkommer med dom.
Nej nu ska jag se på Simon och Thomas. Rolig dom där två..

Kramen

v27

Vecka 27 - 10 nov - 16 nov 2008
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

Puh!!

Slagen hjälte här.. Ligger på sängen och pustar ut lite.Idag har jag städat hela huset, tvättat flera maskiner, plockat ihop all pant och plockat ihop alla pappersförpackningar som ska på återvinningen.. Det tar på krafterna.Och det börjar bli lite bökigt med vissa grejer nu när man städar när man har en stor mage i vägen.. Inte lika smidig om man säger så hahaha.. Och är helt slut efter jag gjort så här mycket. Har super ont i ischias och kan inte räta ut benet. Men men. What to do?! Älskling har ju ryggskott så det va ju inte direkt läge för honom att städa lixom.
Men idag har det hänt nåt underbart. Såg hur väl som helst utanpå magen när den lilla rörde sig där inne. Ida såg det oxå och yckte det va super kul :-) Göran missade det så klart. Sen låg liten och buktade med rumpan eller nåt för hela magen va "sne" och stenhård på ena sidan.. Första gången jag ser det.. Helt underbart. Så himla mysigt. Känns lite mer verkligt att det är nån där inne när man ser att det rör på sig hihhi...

Nej nu ska jag gå och hänga den sista tvätten och sen börjar det väl att bli läge att börja med maten. Blir chicken tikka masala idag. Mums!! Och sen blir det lite marängsvwiss (hur f*n stavas det haha) till efterätt. Fantastiskt!! :-)
Fortsatt trevlig helg alla!!


v26




Tycker inte det ser ut som om det händer så mycket på magfronten på dom här bilderna. Men den har blivit mycket större. Jag lovar :-)


Trött

Jag är trött. Och har fortfarande ont i ryggen. Och illa, och kl är bara kvart över tio. Kommer bli en bra dag. Not!! G ligger fortfarande hemma och har ont stackarn. Hoppas bara han blir lite bättre sant. Vi ska ju nämligen åka till Östersund på söndag och titta på Tom när han spelar handboll och fira syster yster som fyllt år här i veckan. Han säger att han minsann ska åka, men har han så här ont kommer han ju aldrig att kunna sitta hela vägen till Östersund.  Men men, vi får väl vänta tills imorrn och se hur han känner sig. Tänkte sätta han i badkaret ikväll. Varmvatten och massagestrålar borde väl göra susen. Åtminstone hjälpa han för studen. Slappna av i musklerna.
Så imorgon blir det Elin som får städa hela huset. Känns ju super kul verkligen. Men jag måste. Det är så jäkla dammigt överallt. Och vi som skulle tapetsera i sovrummet imorrn. Snyft!

Börjar få lite dåligt samvete för att jag köpte kläderna till liten igår oxå. JAG HAR JU INGA PENGAR! Kanske måste lämna tillbaka dom. Men jag vill inte. Dom va ju så otroligt söta. Och lillen måste ju ha kläderna. Hatar att vara fattig. Har aldrig varit så här fattig i hela mitt liv :-( Men mamma sa att jag skulle behålla dom och att hon skulle ju sponsra lite sen oxå :-) Söt mamma.. Säger alltid dom saker jag behöver höra. Kan ju bero på att hon känner mig så väl oxå. Vet exakt hur jag är. Mår alltid dåligt över pengar..ler..

Nej nu kanske jag måste jobba lite hihhi.. Eller jag måste ringa till syrran först och höra vad hon tyckte om kläderna ;-)

..

Idag har det inte blivit nån motion.. Kunde inte gå vare sig till eller från jobbet. idag. Göran är ju fortfarande hemma med ryggskott så jag har fått skjutsa och hämta Ida. Sen ikväll har det varit skjuts på handboll och teater så jag har som inte hunnit. Men jag ska på gymet imorrn efter jobbet så det får väl vara ok ändå. Blir en ganska bra vecka ändå. Promenerat två gånger och styrketränat två gånger.. Sen hoppas jag att hinna ut en sväng på lördag oxå..

Kunde inte hålla mig längre...

Ja idag gick det inte längre. Jag va bara tvungen att köpa nåt hihihi.. Så det är här det första jag köpt till lill skroten.Vad tycks?? :-) :-)

Killar kan väl oxå ha oranget va?? Så svårt att handla när man inte vet vad det blir......


Väggtexter!!

Vad tycker ni om väggtexter?? Har en vägg i sovrummet där jag är lite sugen att sätta upp det. Finns ju nämligen möjlighet att göra det här på jobbet ...
Skulle  vara lite fint med den här texten i matt brunt




och kanske en sån här


Ja jag behöver lite åsikter om det här.. Ska kag ha en väggtext över huvud taget??? Eller ska jag ha en vägg full med inramade kort på familjen istället???

HIttade även dom här på nätet som kanske skulle vara lite kul i det nya barnrummet :-)

                               (dörrapa)

Nej nu är det dax för första kaffet för dagen.... Eller lite varm choklad kanske. Mums!!

Kvällspromenad

Har precis varit ute och gått med Selma i 40min. Så himla skönt. Men det började att frysa på lite och så har det små regnat lite idag så det va halt som tusan.. Drog nästan en rejäl vurp men lyckades räta upp mig i sista stund. Känns som lite dumt att ramla nu. Tänk om man ramlar på magen. Usch va hemskt!!

Har fått höra från flera håll nu att jag ska lägga upp lite bilder på hur det ser ut inne här, så jag tänkte jag skulle ta lite bilder till veckan så ni får se :-) Vårat super snygga badrum bla.
Och så ska det komma en ny bild på magen oxå :-)

Nu ska jag gå och klippa klorna på Selma..



På önskelistan

Älskar den här serien. Finns helt klart med på önskelistan för i år. Särskilt "vasen" skulle jag vilja ha. Fin att ha när man dukar till middag. Kan tex ha breadsticks i...

               





Och den här funderar jag på att köpa själv. Har ett presentkort på Duka som jag tänkte jag kunde utnyttja


Ni glömmer väl inte...

Ni glömmer väl inte bort att shoppa till er lilla, syskonbarn, kompisars barn eller vad det nu kan vara, hos Coolchildren.se


Målat....

Ikväll har jag varit effektiv måste jag säga.. Blev ingen hundkurs för jag hade ingen bil. Så då kände jag att jag inte bara kunde sitta framför tv:n hela kvällen. Så jag har brurit ner julserviserna från vinden, tvättat och målat i hallen. Det ni :-)
Men jag har så jäkla ont i ryggen att jag vill gråta. Och det är helt klart värst när jag sitter ner. Att ligga på golvet med benen högt går bra, ligga i sängen går hyfsat och att röra på mig och gå går bra. Men inte att sitta. Lite jobigt när man har et jobb där man sitter hela dagarna... Hoppas det blir lite bättre nu när jag äntligen har börjat att styrketräna..

Nej nu blir det House för hela slanten. Så jäkla bra.Sov got!!

Mer jag vill ha

Va in på Babyshop.se och hittade en massa saker jag vill ha. Här är några va grejerna jag hittade.. Hur söta är dom inte då :-)

      

    

Irriterad

Morr!!! Gud va irriterad jag blir. Hatar när någon får mina åsikter att verka totalt ointressanta. Även om man kanske inte tycker om det jag säger. eller att man tycker att det är töntigt, så kan man väl respektera det iaf. ELLER????
Nåja. Får försöka skaka av mig det här nu så inte hela dagen blir förstörd.

Har iaf lite träningsvärk idag. För ja mina vänner, igår va jag på gymet :-) Och gud va härligt det va. Har verkligen saknat att vara där. Så skönt att få göra nåt bara för mig. Stänga av allt annat och bara fokusera. Mmm mmm mmm. Me like. Men jag måste säga att jag såg lite pluffsigare och tjockare ut om magen nu än när jag va där sist. Undrar vad det beror på hahaha...

Och sen Annelie, tycker jag att du ska sluta mobba mig för att jag ser på Ensam mamma söker!!! Vet att jag inte är ensam, eller hur??? (snälla snälla, säg ja) hahaha...... Vet att du syrran tittar iaf :-)

Ha en bra dag nu!!!!

Vill ha...

Dom här två  kok/bak böckerna skulle jag vilja ha.. Hört så mycket bra om dom. Nån som har dom??

             

v26

Vecka 26
Kroppen:
Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

Ensam mamma söker

Ja det är det som gäller just nu. Har fastnat i inredningsbloggs-träsket så nu måste jag stänga av datorn och göra nåt annat ett tag hahaha... Har varit en lugn dag iaf. Varit ute och gått en långpromenad med Selma, tvättat lite och sen bara tagit det lugnt.. Väldigt skön söndag måste jag säga :-)
Och det är så skönt att älsklingen är hemma ikväll hihihi..
Återkommer imorrn.
Sov gott alla!

Lördag

Ja då va jag själv igen då. Idag är det hockey i Ö-vik som hägrar. Älsklingen fick 4st hockey biljetter utav mig i födelsedags present.
Så nu har jag bjudit grabbarna på taco-lunch här hemma först och nu för en halvtimme sen så satt dom sig i limon för att åka upp till Ö-vik. Ja ni såg rätt. Dom åker limousine hihihi...Göran och Fredrik har en limousine i firman som dom kör lite bröllop, möhipppor, födelsedagar osv med.. Superfin bil. Så idag fixade dom chaufför och tog den på hockeyn. Gjorde dom helt rätt i tycker jag :-)
Så nu sitter jag och väntar på att Rosie och tjejerna ska komma tillbaka från Kramfors. Sen ska vi åka på affären och handla lite käk och sen ska vi ner till Rosie och mysa. Tjejkväll ikväll. 


RSS 2.0