Fredag :-)

Ja nu har en vecka till gått. Går fort tycker jag.. Snart är det jul.  Och snart är det dax att går hem oxå. Går hem halv tre på fredagar. Hur skönt som helst. HInner man hem och vila lite innan det kommer hem fler. Very nice.
Imorrn ska vi äntligen tapetsera sovrummet. Va och hämtade ut tapeterna igår. Tror det kommer att bli hur fint som helst :-)
Och så blir det väl lite mer målning oxå. Och på söndag ska jag och Selam iväg på kurs igen. Nosaktivering är det dax för då. Tror inte det kommer att bli nåt problem alls faktiskt. Hon är ju som en liten dammsugare den här lilla damen. Går med nosen i backen hela tiden hahaa.. Inte fullt så festligt när man ska försöka gå fint i koppel bara..
Det snöar idag oxå. Och nu ligger snön kvar så nu är det faktiskt lite vitt på backen.
Bildbevis!!!           



Här komer en bild på mig idag oxå. ser ni vad stor magen ser ut hahaha. Spelar verkligen stor roll vad man har på sig hur stor magen ser ut *skratt*
I bakgrunden kan ni även skymta lite av vårt stora projekt hallmålningen. Hela hallen nere, trappan upp och hallen uppe har väggar i träpanel. Med mörkbruna lister. Både golv, tak och runt dörrar. Inte så snyggt. Och gör att hela hallen blir väldigt mörk. Så nu håller vi på att vit betsar pnelen och så ska listerna målas vita. Kommer att bli hur snyggt som helst. när det blir klart *fniss*




Kram

Kommentarer
Postat av: Alo

Världens vackraste Elin!!!

2008-11-15 @ 16:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0