Duktiga lilla tjej

Ja idag har Signe ätit en hel portion gröt med lite mosad banan på :-) Förut har vi bara gett henne smakportion, men idag blev det en hel och hon va väldigt nöjd över det hihi.. Men det är gröt över allt., I hela Signes fejs eftersom hon tycker att det är en bra idé att äta och ha händerna i munnen samtidigt..ler.. Och det brukar även bli i hela näsan eftersom hon ska slänga runt med huvudet hela tiden. Hon är så go våran lilla skrota.

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Blir en gammal klassiker idag. Smördegasinbakad fylld fläskfilé. Inte helt fel :-)

Ensamma igen

Ja nu har mamma och pappa åkt hem igen. Så tråkigt när dom åker. Så himla härligt att ha sällskap på dagarna. Och Signe vill ju vara med mormor och morfar. Vi har haft två härliga dagar. Och fint väder oxå. Äntligen. Och nu har dom ju sagt att det ska bli varmt i august igen. Hoppas hoppas!!! Tänk om det kunde få vara fint nästa helg när det är dagen D :-) Vore så himla härligt. När vi ska sitta ute på Vallen och allt. Och ta fina kort när det regnar är ju inte heller så kul. Så vi håller tummarna.

Nej nu ska jag gå upp och knåpa lite på vigselprogrammen.

Lipstick Jungle



Åh vad jag älskar såna här tjejiga serier. Drömma sig bort i deras flashiga värld. Tänk om man kunde se så där snygg ut varje dag. Håret böljar, sminket är perfekt och trippa omkring i små outfits med höga klackar. Det vore väl nåt det. Lite skillnad på hur man ser ut nu dom flesta dagarna. Träningsbyxor och osminkad :-)

Imorrn är det lunch med brudarna igen. Och sen kommer mamma och pappa imorrn :-) Och förhoppningsvis stannar dom i två nätter. Hoppas hoppas!! Vill ju att dom ska få träffa Signe ordentligt. Är ju inte så ofta dom får chansen till det.

Sov gott!!

Äppelkräm

Ja idag va jag uppe på morgonen och kokade äppelkräm till frukost. Mmm mmm mmm. Så himla gott. Älskar kräm. Ovh särskilt när den är nygjord och lite varm :-) Har ju fortfarade en massa äpplen kvar i frysen sen i höstas så jag måste ju börja göra slut på dom innan det är dax att frysa in nya..

Signe är hos sin faster och sina kuser nu. Beatrice och Isabelle kom och hämtade henne förut och drog iväg med barnvagnen. Tog med sig både gröt och ersättning så jag antar att hon blir där ett tag. Så nu är det alldeles tyst här hemma. Vad gjorde man hela dagarna förut innan man fick barn?? :-) Har iaf hunnit städa så det va ju skönt. Nu tror jag att jag ska lägga mig och läsa lite. Inte heller fel. Hade tänkt sova lite, men jag vet inte om det är för sent nu. Måste ju börja med maten snart...

Fredag igen

Ja då va det fredag igen då. Så skönt när älsklingen är hemma. Dom jobbar in under veckan så dom kan vara ledig på fredagar och det är hur härligt som helst. Lång helg tillsammans.
Idag har det inte blivit så jätte mycket gjort. Målat lite till uppe i hallen. Men ingen promenad idag har det blivit. Så jäkla less att vara ute i regnet. Hoppas på att det är lite bättre väder imorrn så jag kan ut en sväng då istället.
Men det här har jag gjort idag iaf. Håll i hatten som Annelie skulle ha sagt :-)



Jag har broderat. Började på den här dukat för väldigt länge sedan och nu tänkte kag äntligen få den färdig. Sla ha den på köksbordet. Och jag tror det kommer att bli hur fint som helst. Tycker väldigt mycket om att brodera, men det är väldigt sällan jag hittar nåt att göra som inte är alldeles tantigt och tråkigt. Men den här dukan gillade jag. Visar det färdiga resultatet när den är klar :-)

Nej nu ska jag ta mig ett till glas med rosé. Signe somnade redan för en 45min sen, så nu ska vi mysa lite bara jag och Göran. Inte blivit så ofta i sommar eftersom barnen varit här i ca 6 veckor.

Ha det gott!!

Regn regn regn

Ja det verkar inte vilja sluta regna. Nu är det tredje dagen den här veckan jag är ute och går i spöregn. Inte så super kul direkt, men vad ska man göra. Måste ju ut och röra på sig..  Och Signe verkar tycka om att ligga i vagnen och mysa när det regnar :-)

Lite stressad över några saker till bröllopet nu. Har inte bestämt mig för nån in och utgångs musik, vigselprogram måste göras och så måste jag bestäma mig för om det ska kastas ris utanför kyrkan eftersom jag inte verkar få tag i några såpbubblor. Och imorrn är det osa dagen oxå. Får vi se om det kommer in några fler anmälningar.

Nej nu ska jag se på Unga Mödrar. Funderar på att poppa lite popcorn :-) Sen blir det nog sängen. Så jäkla ont i skallen idag..

Sov gott!!

Lite bilder

Ingen ork att skriva nåt idag.. Blir lite bilder på skrotan istället.
Kram på er








Härliga fredag

Oj oj oj vilken härlig fredag jag hade. Och som jag nånstans anade så va det ju dax för möhippa. Det va riktigt länge sedan jag blev så nervös som jag blev när jag förstod vad som va på gång. Men det va bara så kul. Fick ett uppdrag och det va att få tio stycken killar att betala för att pussa mig på kinden. Och det klarade jag ju galant. Hittade ett bord med ett killgäng mitt på torget i Sundsvall, så jag stegade fram till dom och förklarade läget. Dom ställde så klart upp och uppdraget va klart på ett litet kick :-)
Sen fick jag gå på make up store och bli brudsminkad. Helt perfekt. Fick ju smink oxå för samma summa, så nu kan jag ju smika mig på samma sätt dagen i ära. Måste bara öva lite först..ler.. Efter det gick vi ner till Selångersån, drack champagne, åt jordgubbar och lite godis. Där fick jag oxå nånting blått och nånting nytt i form av ett strumpeband och ett armband och örhängen som jag kan ha på bröllopsdagen så klart. Fick även en gästbok av Madde som alla ska få fylla i under "mottagningen".
Efter det fick jag gå och göra en behandling som mjukade upp händerna och fotmassage och sen va vi och åt middag på Saffran. Blev tapas för hela slanten. Ni förstår ju själv vilken härlig dag jag hade. Och bara att få spendera den med två av mina äldsta vänner Johanna och Madde va ju det bästa av allt. Älskar er!! Tack så otroligt mycket. Hade tårar i ögonen i bilen hem. Kan inte förstå att dom gjorde allt det här för mig...
Har inga bilder, men Madde ska maila mig dom så kommer dom senare..

Nu ska jag ta en kopp vanilj te. Mysa lite innan det är dax för sängen.
Sov gott!!

Lunch

Idag har det varit lunch med tjejerna från föräldrargruppen igen. Så himla kul. Idag bjöd Petra på våfflor, färska jordgubbar och grädde. Mmm mmm mmm. Har nog inte ätit våfflor på fem, sex år. Men det var väldigt gott :-)

Idag har jag expreminterat lite med Signes sovtider. Hon åt och gick och lade sig vid kvart över sju. Hon vaknade till vid kvart över åtta och skrek men jag fick henne att somna om. Ska bli intressant att se om hon sover hela natten när hon gick och lade sig så tidigt. Eller om hon vaknar fem och är jätte pigg...ler.. Men testar man inte så vet man ju inte. Måste ju prova sig fram. Har ju aldrig gjort det här förut. Men jag tar med mig mat upp ifall hon behöver käka i natt.

Imorrn ska jag till Sundsvall. Madde är i Hassela och ville att jag skulle komma ner så hon fick bjuda ut mig på middag. Och det säger man ju inte nej till, eller hur?? :-)
Ska passa på att åka in på Ikea oxå. Ska köpa en barnstol till Signe så hon kan sitta med oss vid matbordet. Hon blir ju alldeles utanför där nere på golvet. Det går ju inte..ler..

Nu är det snart dax för Fringe. Måste hinna läsa bloggar oxå ;-)

Härliga dagar

Ja det har verkligen  varit två härliga dagar. Syrran har varit och hälsat på. Alltid lika härligt. Igår va vi på stan en liten sväng. Köpte kofta och strumpbyxor åt Signe till dopet/bröllopet. Och idag har det faktiskt varit finväder så vi har legat ute på gräsmattan hela dagen. Super nice :-) Signe har tyckt att det har varit väldigt skönt.

Igår va det vaccination igen. Gick bättre den här gången. Skrek inte lika mycket. Och hon blev inte dålig på kvällen den här gången heller. Och så vägdes och ju så klart oxå. Väger nu 6810g och är 65cm lång. Och läkarkontrollen fick hon mycket väl godkänt på :-)

Imorrn är det luch med brudarna igen. Ska bli superkul. Den här gången blir det hos Petra.

Nu ska jag underhålla Signe lite grann. Försöker ändra läggtiden lite grann. Skulle vilja att hon kommer  i säng vid sju halv åtta istället. Då får man ju lite mer "egentid"  på kvällen. Vore ju rätt skönt. Men det beror ju som på hur tidigt hon vaknar på morgonen då hihi..

5 månader



Ja idag blir lill skrotan 5 månader. Och hon blir bara sötare och sötare för varje dag som går. Om det är möjligt :-)
Imorrn är det dax för vaccination igen. usch jag vill inte. Så hjärtskärande sist. Och den här gången är det bara en sköterska som ska ge sprutorna eftersom det är semsertider, vilket innebär att lillan måste bli stucken två gånger efter varann. Sist va dom ju två stycken som gav båda sprutorna samtidigt. Men men, inte så mycket att göra.
Och syrran kommer och hälsar på imorrn oxå. Ska bli så kul. Och jag hoppas att Signe inte blir dålig av sprutorna så dagen blir förstörd bara.

Nej nu måste jag verkligen sova. Har en fruktansvärd huvudvärk.
Sov gott!

Finklänning

Hade fått paket med posten igår. Från syrrans kompis och hennes familj. Så himla fin. Passar perfekt att ha på dopet/bröllopet i Augusti. Ja nu läste rätt. Vi ska gifta oss. Passar på när vi ändå ska samla alla nära och kära till dopet. Blir i Haverö kyrka så vi kan vara i mammas och pappas stuga efteråt. Tycker det blir hur mysigt som helst.
Kul med bröllop va?? Erkänn  att ni är lite chockade?? hihihi :-)


Bakdag

Ja idag har jag haft bakdag. Sonen i huset fyller år så det va som dax, och då passade de ju bra idag när det har regnat hela dagen. Rätt skönt att det varit två risiga dagar faktiskt. En liten paus från hettan lixom.
Idag blev det vaniljbullar med hallonfylling och nonstop chocolate chip cookies. Nya sorter båda två och de blev mycket bra. Mums!!!




Underbart

Gud va härligt det är nu. Det är ju verkligen sommar på riktigt. Så himla underbart. Jag älskar varje sekund. Men Signe tycker att det är varmt. Hon har bara haft blöja och solhatt på sig i snart två veckor nu. Det tycker hon är skönast. Och det händer så mycket med Signe nu. Hon vänder sig helt själv från rygg till mage, hon äter ju lite mat och så har hon börjat skratta. Skratta på riktigt :-) Och gud så underbart söt hon låter. Lill skrotan min.....

Idag har vi haft trätt med föräldrargruppen igen och idag va vi hemma hos mig. jag bjöd på kall kycklingpasta sallad, sallad och gurkvatten. Verkade väldigt uppskattat.. Och det va så himla trevligt idag oxå. Tycker verkligen om att vi har börjat träffats så här. Om två veckor ska vi ner till Petra...

N verkar det som om i åker till Gissjö imorrn, så jag återkommer nog inte förens efter helgen. Men det är väl inte så många av er som sitter vid datorn ändå i den hä sommar värmen.

Men ha en trevlig helg nu!!


RSS 2.0