Härliga dagar

Ja det har verkligen  varit två härliga dagar. Syrran har varit och hälsat på. Alltid lika härligt. Igår va vi på stan en liten sväng. Köpte kofta och strumpbyxor åt Signe till dopet/bröllopet. Och idag har det faktiskt varit finväder så vi har legat ute på gräsmattan hela dagen. Super nice :-) Signe har tyckt att det har varit väldigt skönt.

Igår va det vaccination igen. Gick bättre den här gången. Skrek inte lika mycket. Och hon blev inte dålig på kvällen den här gången heller. Och så vägdes och ju så klart oxå. Väger nu 6810g och är 65cm lång. Och läkarkontrollen fick hon mycket väl godkänt på :-)

Imorrn är det luch med brudarna igen. Ska bli superkul. Den här gången blir det hos Petra.

Nu ska jag underhålla Signe lite grann. Försöker ändra läggtiden lite grann. Skulle vilja att hon kommer  i säng vid sju halv åtta istället. Då får man ju lite mer "egentid"  på kvällen. Vore ju rätt skönt. Men det beror ju som på hur tidigt hon vaknar på morgonen då hihi..

Kommentarer
Postat av: ak

Hej. Men vad kul att du tycker det :) Tack så mycket, och grattis själv hurreduru!! Ska gifta dig och allt, herreguud vad kul!:) Vad stor Signe blivit, så fruktansvärt lik dig så man måste kolla både 1 och 7 gånger att det inte är du i bebiskropp! :)

Neo och Kicken hälsar tillbaka. Kram Kram

2009-07-16 @ 19:10:42
URL: http://annak.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0