1:a advent!

Ja då va det första advent då. Myste till frukosten imorse med att tända första ljuset. Gud va jag älskar jul. Men jag är lite ledsen över att det inte blev nån julskyltning. Men det har väl inte direkt funnits nån tid till det :-( Men nästa år kanske.
Igår hade ju jag och Selma avslutning på kursen vi gått. Det gick jätte bra :-)  Vi fick väl genomfört och mycket väl genomfört på allt...ler.. Det ni!!
På kvällen va vi ut och åt med Petra och Frederick och sen va vi och såg Rallybrudar. Riktigt bra faktiskt. Helt klart se värd. Det enda som va tråkigt med kvällen va att vi skulle äta på Toledos men det va så mycket folk där att vi fick gå på ett annat ställe. Super trist för dom har riktigt bra mat på Toledos, Tapas bla. Men men. En annan gång.
Har satt upp alla ljustakar och stjärnor och sånt nu oxå, bytt gardiner i köket och tagit fram nån duk. Blev riktigt mysigt i köket. Fått låna gardiner av syrran och det blev super fint.  Vad tycks??

                            

Lägg märke till den blå färgen som är målad i köket. Vill direkt säga att det inte är vårat val, det va så när vi flyttade in. Och det ska målas vitt så fort vi får tid. Kan ni fatta hur man kan måla den där färgen?? Runt all skåp, ovanför diskbänken osv. helt otroligt fult.

Har bakat idag oxå.. Inte dom snyggaste lussebullarna kanske, men dom är goda iaf :-)


Imorrn ska jag på specialist mödravården i S-vall. Har ju fått reda på att jag måste förlösas där så nu ska jag ner och träffa en läkare. Känns si så där, men vad ska man göra.

Nej nu måste jag göra lite mat. Blir pitabröd idag. Mmmm mmm mmm....



Kommentarer
Postat av: Therese

Hey! Ba god lussiekatterna ser ut :) Oj, varför måste du göra det? Förlösas på spec mödravården?

2008-11-30 @ 22:00:27
URL: http://theresiiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0