Puh!!

Slagen hjälte här.. Ligger på sängen och pustar ut lite.Idag har jag städat hela huset, tvättat flera maskiner, plockat ihop all pant och plockat ihop alla pappersförpackningar som ska på återvinningen.. Det tar på krafterna.Och det börjar bli lite bökigt med vissa grejer nu när man städar när man har en stor mage i vägen.. Inte lika smidig om man säger så hahaha.. Och är helt slut efter jag gjort så här mycket. Har super ont i ischias och kan inte räta ut benet. Men men. What to do?! Älskling har ju ryggskott så det va ju inte direkt läge för honom att städa lixom.
Men idag har det hänt nåt underbart. Såg hur väl som helst utanpå magen när den lilla rörde sig där inne. Ida såg det oxå och yckte det va super kul :-) Göran missade det så klart. Sen låg liten och buktade med rumpan eller nåt för hela magen va "sne" och stenhård på ena sidan.. Första gången jag ser det.. Helt underbart. Så himla mysigt. Känns lite mer verkligt att det är nån där inne när man ser att det rör på sig hihhi...

Nej nu ska jag gå och hänga den sista tvätten och sen börjar det väl att bli läge att börja med maten. Blir chicken tikka masala idag. Mums!! Och sen blir det lite marängsvwiss (hur f*n stavas det haha) till efterätt. Fantastiskt!! :-)
Fortsatt trevlig helg alla!!


Kommentarer
Postat av: therese

Hey! Allt väl? Läsr att du också har problem med ischias...AJAJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-11-10 @ 08:35:01
URL: http://theresiiia.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Tips om en tävling till dig ;-) http://bambii.blogg.se/ Supersöta!!

2008-11-10 @ 11:51:37
URL: http://muppsan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0