Tröööööött!!

Men gud så trött jag är. Det är helt galet!! :-(

Vi har iaf haft en fantastisk helg i STHLM. Inte gjort nåt speciellt alls. Ätit gott och varit på lite museum. I fredags va vi på Slottet och kikade. Tycker faktiskt att det är riktigt kul hahaha. Sen strosade vi runt lite grann bara. På kvällen va vi på Ciao Ciao vid Odenplan och åt. Super god mat. Riktiga italienska pizzor. Mmm mmm mmm.
 
På lördagen va vi på tekniska museet. Hade aldrig varit där men det va riktigt kul faktiskt. Kul när man får prova på lite saker osv. Och så tittade vi på en 4D film och flyget som va riktigt bra.
Sen åkte vi till hotellet en sväng för att göra oss iordning för kvällen. Habe bokat bord på en Italiensk resturang i Gamla stan, Michelangelos. Helt otroligt bra mat. Blev en tre rätters. Nu kostade det ju det ju e slant, men det va det värt :-)
Och det är ju inte allt för ofta man är ute och äter så där fint.  
Efter maten bestämde vi oss att gå på nattbio. Vi såg "Jiddra inte med Zohan". Eller ja, vi såg lite grann av den. Somnade båda två hahaha. Otroligt sköna stolar att sova i. Men det lilla vi såg va riktigt roligt faktiskt. Får väl hyra den på dvd sen så man får se slutet osv.  Kl 02:00 va bion iaf slut så då tog vi en taxi tillbaka på hotellet.

I söndags va vi på armé museet och sen gick vi en liten sväng i affärer. Hittade ett par ecco skor på rean som jag köpte. Bra att ha ett par snygga, sköna skor som man kan ha när man ska gå mycket. Hade verkligen behövt dom i helgen. Vi har gått och gått och gått, och då är det inte så skönt med ballerina skor som det knappt är nån sula på. Det är ju nästan som att gå barfota.
Men nu behöver jag inte göra det mer :-)
Köpte en ny parfym oxå. CK One summer. Luktar mums! :-)

Nej nu ska vi åka på affären och handla.

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0