Äntligen

Äntligen blir det lite uppdatering igen.. Har ju inte kommit in på bloggen på två dagar eftersom dom flyttat den..

Helgen har iaf varit lugn. Inte gjort nåt speciellt. Städat och tvättat. Och i lördags va vi till Tommy och Rosie och grillade. Första gången det blev grillning på riktigt. Satt ute och myste. Men myggen har redan kommit. Fullt med myggbett hela fötterna. Inte nice..
Va så himla kul att se Selma leka med Milo oxå. Dom har verkligen kul tillsammans. Sprang runt runt i flera timmar. Selma va alldeles slut när hon kom hem.
Men jag har varit till veterinären idag för hennes hosta. Hon hade lite feber och svullna halsmandlar. Så nu blir det inge lek eller långa promenader på två veckor och så ska hon äta anti inflammatoriskt i tio dagar. Lill gumman. Men veterinären sa att det va vanligt bland unga hundar att ha problem med halsen. Har inte hunnit bygga upp ett ordentligt immun försvar än.. Så hon är nog bra om några veckor igen. Skönt!!!!

Bokade resa till STHLM i helgen oxå. Åker den 27-29 juni. Ska bli riktigt skönt. Hoppas vädret blir bra bara..

Nu måste jag gå igen. Tittar på Gossip Girl :-) Inget jag följer egentligen, men ibland är det bra. Men senare ikväll blir det ju fotboll. Sverige- Grekland. Får väl se hur det går....

Ha det gott så länge!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0