Mamma har varit på besök..

I söndags kom mamsen och hälsade på. Helt underbart. Tycker så mycket om när hon är där hemma och stökar runt. Synd bara att inte pappa kunde följa med oxå.
Så nu har vi bakat, sytt en gardin, plockat gran och tallris och lite annat. Igår va vi på stan en sväng oxå och fikade och gick lite i affärer. Super mysigt.
Och när vi kom hem hade vi fått en balja med älgkött som vi köpt. En halv kav. Hur bra som helst. Gjorde iording 23 påsar köttfärs, stekar och fileér. Kan inte bli bättre. Sparar ju en massa pengar och så är det ju dessutom super bra kött. Så nu är hela frysboxen nere fylld av kött, hembakat bröd och äppelbitar. Det ni. Vuxet va hahaha...

Ska till tandläkaren idag oxå. Har haft ont i käken/tanden i några dagar nu så jag tänkte väl att det är dax att beställa en tid. Va ju 1 ½ år sen jag va iväg sist oxå. Men det känns inge kul. Har ju f*n inga pengar. Men men. Har bokat hos en privattandläkare här i stan. Har ju ingen tandläkare här än, så nu får vi hoppas att den här tjejen är bra. Annars blir det väl till att testa nån annan sen.
Nej nu är det lunch.
Höres!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0