Böcker

Ja alla som känner mig vet ju att jag älskar att läsa böcker. Och läser det mesta. För några år sedan va jag väldigt insnöad på biografier men inte läst några på nåt år nu, men jag känner suget smyga sig på igen. De här böckerna har jag funderat på ett tag nu..
Nån som har läst dom som kan ge ett utlåtande??!!

     

Kommentarer
Postat av: Anna

Mamsen har läst Jane Fonda och tyckte den var super och sen vet jag att lyckan, kärleken visst är bra.. Men finns det några biografier som är dåliga? Du vet ju hur jag tycker, det är alltid ett previlegium att få ta del av någon annans historia! Har du läst Sanningen om Mia? Sensationsjournalisktik! Hängt med i debatten om Lisa Marklund och sanningshalten i Gömda?

Men så om just inte just den boken står för hela sanningen. Jag tänker superbra story tänk hur många kvinnor som lever under dessa vidriga förhållanden. Bra att det skrivs en bok om det som griper tag och får läsaren att reagera, det är väl det som är det viktiga? Jag tycker M. Antonsson (författaren) är en bakåtsträvare i kampen mot kvinnovåld genom att hon underminerar/förlöjligar en sån viktig story som väldigt många hört talas om. Om nu just inte detta var "Mias" historia så finns det ju sååå många mer kvinnor inte då bara i Sverige som lever dagligen med liknande problematik, så nej jag känner mig inte förd bakom ljuset av Marklund. Snarare upplyst om hur jäkla illa det kan bli! Vart himla lång kommentar det här ; ) Kram på dig!



2009-01-21 @ 17:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0